Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No bo wieśniak usunął, za 2 min wrzucam nową

@Edit

Wszystko najnowsze prosto z SVN 23:30

Jakieś aktu w marksmanie było bo z 243 do 244kb podskoczylo  xD

Paczka:

http://www.speedyshare.com/RJQmH/LeagueSharp.rar

Hasło:

JD ewejiłej

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/cbcdcddd7be823c33350801f7be7582886c3be1479ecac1b0d68fb87e5079120/analysis/1409347910/

Mi z tej paczki evade działa. Mozesz sprobowac

pc_sgt.Hobbit.png
Opublikowano

@Gorzał nie wiem co tu mozna nie łapać, spytałem sie jak działa draven na marksmanie, bo nie gralem, ale sam mam zamiar przetestowac tylko niech dostane ową paczke z dzialajacym skryptem na niego

Opublikowano

@Gorzał nie wiem co tu mozna nie łapać, spytałem sie jak działa draven na marksmanie, bo nie gralem, ale sam mam zamiar przetestowac tylko niech dostane ową paczke z dzialajacym skryptem na niego

Chodziło mi tu o łapanie toporków, tak to działa jak na każdym ADC + wez sobe baseult2.

Opublikowano

Witam mam prośbę pomógł by mi ktoś z problemem gdyż klikam shift i chce przejsc do ustawień postaci ale ich nie ma posiadam tylko Np do Evade Do Marksmana nic nie ma

Opublikowano

Ryze miota jak szatan z g1 (0lp) do p4 (55lp) w dzień. Już czuje jakie będą programy jak program wyjdzie z bety(czy tam testow whateva) i będzie płatny. :D

Honda <3

Jakie sa skrypty do Amumu? Bo znalazlem tylko StonedAmumu

I lece pierwszy meczyk z Amumu  :D

U mnie mumia zbugowana jest po aktualizacji bibliotek, pokazuje zasięg skilli, ale fps drop mam do 10 :(

Nie udzielam pomocy na PW.

Opublikowano

Niby caly czas działa ale praktycznie w kazdym meczu musze wylaczac i wlaczac lola po 10 razy zanim sie normalnie wlaczy i bedzie dzialac.

A to nie chce sie polaczyc z grą, a to gra sie wlacza ale nie widac postaci ani nic, a to gra sie wlaczy ale nie wgra sie skrypt, czasami tez sharp sie wylacza/crashuje i gra sie laduje ale sharp jest wylaczony. Czasami wchodze do gry w 10 minucie.

Wie ktos jak temu zapobiec?

rYD9JSA.png

Opublikowano

Ryze miota jak szatan z g1 (0lp) do p4 (55lp) w dzień. Już czuje jakie będą programy jak program wyjdzie z bety(czy tam testow whateva) i będzie płatny. :D

Honda <3

U mnie mumia zbugowana jest po aktualizacji bibliotek, pokazuje zasięg skilli, ale fps drop mam do 10 :(

Mi dziala ale nie aktualizowalem jeszcze... fps mam stale 59-61 nie wazne czego nie wlacze

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Mi dziala ale nie aktualizowalem jeszcze... fps mam stale 59-61 nie wazne czego nie wlacze

Ok zaktualizowałem biblioteki jeszcze raz i teraz wszystko ok. Voli też działa.

Nie udzielam pomocy na PW.

Opublikowano

Mam odpalone evade, marksman, quicksmite, i skin changer, przed chwila grajac tristaną kilka razy samo ruszalo mi postacia, kilka razy przerwalo mi recall, i w stojac w base tez.

Wie ktos jak to wylaczyc?

rYD9JSA.png

Opublikowano

jakich teraz bohaterów polecacie do carrowania? takich którzy nie są zależni od teamu i wyciągają niesamowite staty?

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...