Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po co Ci skrypt do mastera? kup amumu, i do niego bierz quicksmite i amumu.exe bodajże, do tego evade, ew. jakieś sawarness

master to tylko Q

OK, dzieki. W sumie dotad najlepiej gralo mi sie wlasnie Masterem dzis prawie triple wbilem na bocie pod wrogim nexusem (wpadl gosciu ktory mi nie pomagal bic ich i zlasthitowal ;/) a  wciaz mialem 80% HP ponad :D

Masterem ma w R jesli sie nie myle zwiekszenie szybkosci AA :p no i W przydatne

Sprobuje amumu za 2-3 mecze bo mam 1050pz a musze 1350 ;/

PS. Leci limit lajkow (15:D)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Aaa, ja nie zauważyłąm na jakim poziomie TY grasz xD xD xD tam to se możesz cisnąć masterem, na luzie se wygrywać będziesz. ale bez skryptu na niego, leniu :P 

evade,quicksmite i lecisz ... po challa soon :D

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Aaa, ja nie zauważyłąm na jakim poziomie TY grasz xD xD xD tam to se możesz cisnąć masterem, na luzie se wygrywać będziesz. ale bez skryptu na niego, leniu :P

evade,quicksmite i lecisz ... po challa soon :D

Wiem, w sumie i tak na nim mam skrypt wlaczony jak nim gram a sam robie wszystko lacznie z lasthitowaniem nawet ;/

Zagralem Ryzem na LeagueSharpie, drugi raz, i nawet fajnie sie gralo, 1x triple i 2x double kill osobno lacznie mialem 7 killi, ale fajnie sie nim gralo, duzo asyst dobry do punchowania ,lasthitowania i farmienia, z tym ze przy teamfightach mialem problem z mana mimo iz mialem dosc duzo many i itemki pod regeneracje many (m. in. 3% dmg idzie w mane, 6% w hp, minionki 200hp i mniej padaja na strzal) 

I fajniutko sie nim gralo mimo mojej urazy do niego. Niestety ten skrypt ktory uzylem (ryze.exe) nie uzywal R ale poza tym swietnei..

PS.

Nie chce cisnac poki co a potem sie meczyc i "robic skilla" tylko chce powoli juz sie przystosowywac aby byc jak najlepszym)

Btw ciekawe czemu na bocie, latwy, spotykam ludzi z 30lvl w srebrze/goldzie .. dziwne xD

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

A może kur*wa idioto klikając samemu ppm i samemu dojść do postaci ? Tutaj gdy trzymasz ciągle spacje to postać wgl nie stanie tylko będzie ciągle łazić a tego nie chce, na bolu dało się to wyłączyć, spieprzaj

deb*l xD 

Age is just a number :)

Opublikowano

Czy L# jest wykrywalny teraz? Bo ostatnio coś słyszałem, że RITO w procesach będzie szukał oprogramowania, który ingeruje w klienta, lel. Prawda?

to jest od 2011 roku, teraz dopiero wprowadzili taki pkt do regulaminu

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Czy L# jest wykrywalny teraz? Bo ostatnio coś słyszałem, że RITO w procesach będzie szukał oprogramowania, który ingeruje w klienta, lel. Prawda?

Szumu narobili. To "oprogramowanie" jest od 2011 roku jeżeli się nie mylę :)

@naturus

szybszy byłeś :P

x

Opublikowano

A mi nie :(

Zmieniałeś coś w ustawieniach ?

Tak usuń folder : System->(CommonLibMenuConfig) ten w nawiasie usuń go z system powinno dzialać :)

<3

Koza Gold

Opublikowano

Ja mam taki problem z BaseUlt2 a mianowicie, przed chwilą grałem sobie 2 rankedy, i w pierwszym działało elegancko lecz już w drugim ani razu nie użyło ulta. Tak tak odznaczałem, zaznaczałem, wyłączałem, włączałem itp itd lecz to nic nie pomagało. Ma ktoś jeszcze z tym problem? Prosił bym o szybko odpowiedź. Zaznaczam, że miałem tak na trochę wcześniejszej paczce i na tej dzisiejszej.

//Jeśli ma to jakieś znaczenie to grałem Jinx ;)

Opublikowano

Czemu mi może nie działać? Przed tą aktualizacją wszystko pięknie śmigało, odpalałem go przez administratora w oknie postaci, a teraz nie działa. Nic się nie wyświetla jak odpalę, wcześniej gdy odpaliłem to w oknie postaci na samej górze pisało LeagueSharp na zielono, teraz nic :/ Zaktualizowane jest już evade, marksman, tracker, gx autopotion?

Opublikowano

Marksman obsługuje luciana?

UltimateCarry obsługuje.

Marksman też i jest lepszy imo. Podobo baseult2 używa erki karthusa, działa wam? Bo u mnie broken, przed chwila biblioteki aktualizowałem. 

Nie udzielam pomocy na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...