Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sam nie dzialasz znawco. UltimateCarry jest pod zeda i jest updated a ty powinieneś dostać warna za wprowadzanie w błąd.

Zapytal sie o Zed.exe ( przynajmniej to z tego wynika ) Nie jestem znawca, tylko dowiedzialem sie podstawowych rzeczy i staram sie pomagac pobierajac informacje od znajomych, tak jak bylo z BoL'em. UltimateCarry jeszcze nie dawno nie dzialal z tego co wiem, jesli dostal update to dobrze, nie zmienia to faktu, ze pytal sie o Zed'a, a prawdopodobnie nie wiedzial, ze w ultimate carry jest taki skrypt.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapytal sie o Zed.exe ( przynajmniej to z tego wynika ) Nie jestem znawca, tylko dowiedzialem sie podstawowych rzeczy i staram sie pomagac pobierajac informacje od znajomych, tak jak bylo z BoL'em. UltimateCarry jeszcze nie dawno nie dzialal z tego co wiem, jesli dostal update to dobrze, nie zmienia to faktu, ze pytal sie o Zed'a, a prawdopodobnie nie wiedzial, ze w ultimate carry jest taki skrypt.

czyli jesli odpale teraz Ultimatecary to  bedzie to dzialalo na zeda ? tak jak np u akali Spacja = Combo i tak dalej ?

Opublikowano

Evade tak , xerath nie wiadomo , jak napisalem w paczce z wczoraj dzialalo evade i mm.

Jest jakas nowa paczka przez ta aktualizacje czy no?

Therd nie martw sie tez tak mam , zmiazdzylem orianna veigara na midzie , chyba z 6/0 i lose bo mialem team 0/7 0/7 0/5 xD

Opublikowano

Punkt III e :

E. Używać nieautoryzowanych programów osób trzecich wchodzących w dowolną interakcję z Oprogramowaniem w jakikolwiek sposób, w tym, lecz nie wyłącznie, modyfikowania, hakowania, oszustwa, „skryptów”, „botów”, „trainerów”, programów automatycznych, lub innych programów osób trzecich, które przechwytują, emulują lub przekierowują jakąkolwiek komunikację między Oprogramowaniem a Riot Games lub zbierają informacje o Grze, odczytując fragmenty pamięci używanej przez Oprogramowanie wykorzystywanej do przechowywania informacji o Grze.

Opublikowano

Punkt III e :

E. Używać nieautoryzowanych programów osób trzecich wchodzących w dowolną interakcję z Oprogramowaniem w jakikolwiek sposób, w tym, lecz nie wyłącznie, modyfikowania, hakowania, oszustwa, „skryptów”, „botów”, „trainerów”, programów automatycznych, lub innych programów osób trzecich, które przechwytują, emulują lub przekierowują jakąkolwiek komunikację między Oprogramowaniem a Riot Games lub zbierają informacje o Grze, odczytując fragmenty pamięci używanej przez Oprogramowanie wykorzystywanej do przechowywania informacji o Grze.

z 2011 roku

Opublikowano

Punkt III e :

to juz dawno bylo tylko teraz dodali to do launchera. tak to jest jak sie nie czyta regulaminu a rejestruje sie :D

Może ktoś dać działająca paczke z evade+marksmanem i syndra..?

masz na samym poczatku tematu paczke z dzisiejszego dnia

Age is just a number :)

Opublikowano

Jakie skrypty polecacie mi do Master Yi do bota, poczatkujacy 5x5? Mam 8lvl...

Ja poki co uzywam:

Evade

HiddenObj

AutoPotion (zauwazylem ze nie dziala u mnie jak mialem potke HP)

JungleTimers

LasthitMarker

Marksman

PerfectWard

QuickSmite(sprawdzilem, nie dziala, ale nie wiem czy u mnie dziala bo troszke za duzo chyba mam skryptow wlaczonych wiec nie zauwazam co robi a co powinien)

SFMasterYi

Co powinienem wlavczyc / wylaczyc ?

Jest sens grac ta postacia z League Sharp czy zmienic (poki co kupilem:  Master Yi, Ryze, Garen)

Gralem jeszcze Masterem na BOLu z skryptami SAC i SAC Reborn Test Environment i bylem srednio zadowolony (combo tylko q + aa dzialalo, czyszczenie linii nie dzialalo, last hity slabiutko)

Raz zagralem Ryzem z Glory Ryze na BOLu i totalnie mi nie szlo. Fakt, po meczu dowiedzialem sie ze nim trzeba farmic / punchowac caly czas na jednej linii zeby kupic itemki, zrobic mane mocno i pod koniec meczu mozna cisnac, no i ze jest troche papierowy wiec nie ma co nim gonic innych bo jak sie im spelle zregeneruja to szybko padne)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Jakie skrypty polecacie mi do Master Yi do bota, poczatkujacy 5x5? Mam 8lvl...

Ja poki co uzywam:

Evade

HiddenObj

AutoPotion (zauwazylem ze nie dziala u mnie jak mialem potke HP)

JungleTimers

LasthitMarker

Marksman

PerfectWard

QuickSmite(sprawdzilem, nie dziala, ale nie wiem czy u mnie dziala bo troszke za duzo chyba mam skryptow wlaczonych wiec nie zauwazam co robi a co powinien)

SFMasterYi

Co powinienem wlavczyc / wylaczyc ?

Jest sens grac ta postacia z League Sharp czy zmienic (poki co kupilem:  Master Yi, Ryze, Garen)

Gralem jeszcze Masterem na BOLu z skryptami SAC i SAC Reborn Test Environment i bylem srednio zadowolony (combo tylko q + aa dzialalo, czyszczenie linii nie dzialalo, last hity slabiutko)

Raz zagralem Ryzem z Glory Ryze na BOLu i totalnie mi nie szlo. Fakt, po meczu dowiedzialem sie ze nim trzeba farmic / punchowac caly czas na jednej linii zeby kupic itemki, zrobic mane mocno i pod koniec meczu mozna cisnac, no i ze jest troche papierowy wiec nie ma co nim gonic innych bo jak sie im spelle zregeneruja to szybko padne)

po co Ci skrypt do mastera? kup amumu, i do niego bierz quicksmite i amumu.exe bodajże, do tego evade, ew. jakieś sawarness

master to tylko Q

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Skompilowalem sobie wszystko tak jak tu gdzies jest w poradniku na mpc, wszystko dziala ale nie widze dravena, on jest osobno czy w marksmanie?

Powinien znajdować się w Marksmanie ale go nie ma. Bynajmniej mi.

Opublikowano

Skompilowalem sobie wszystko tak jak tu gdzies jest w poradniku na mpc, wszystko dziala ale nie widze dravena, on jest osobno czy w marksmaKur

Kurde, przecież wypierałeś sie czitowania..

polecam urgota huehue

Opublikowano

Powinien znajdować się w Marksmanie ale go nie ma. Bynajmniej mi.

Na marksmanie niby dziala ale tylko i wylacznie orbwalking i to chyba jak na kazdym adc, ale nie łapie toporow ani nic nie robi, tylko orbwalk.

rYD9JSA.png

Opublikowano

a jak ty chcesz idioto robic combo jak bedzie postac stala w miejscu

A może kur*wa idioto klikając samemu ppm i samemu dojść do postaci ? Tutaj gdy trzymasz ciągle spacje to postać wgl nie stanie tylko będzie ciągle łazić a tego nie chce, na bolu dało się to wyłączyć, spieprzaj

Opublikowano

Ja mam w najnowszej paczce zaktualizowanego Dravena :) Powiem Wam że kosi równo :D Jest na githubie Esk0r'a,pozdro :D

Sorki, za glupie pytanie, ale... jak to sciagnac? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...