Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziomal, chcesz tego baseult'a ?

Mógłbyś podrzucić :)

Nie chyba ;) Jbc to będę pisał, jaki masz system? Bo u mnie win 8.1 64bit i tylko baseult2 się nie chce kompilować :P

To wersja sprzed 5h?

Take it easy my friend

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kTalon wkońcu działa?

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

polecam ryza na solo topa :D miazga wlasnie easy ranked i w dodatku penta :D

GJ. Dziala swietnie na melee champy jak np. Rivenka. Zanim podejdzie ma hp zbite. Easy na 2lvl FB :)
Opublikowano

odpalam sharpa podczas ładowania gry i nadal wywala "game crash + bug splat" czym może być to spowodowane ? Może nie działa na w7 x86 bit ?

Miales wgranego fixa? Dobrze odpalasz w ladowaniu? Mojemu bratu nie dzialalo na W7 . Na 8.1 wszystko ladnie smiga :)
Opublikowano

odpalam sharpa podczas ładowania gry i nadal wywala "game crash + bug splat" czym może być to spowodowane ? Może nie działa na w7 x86 bit ?

Działa działa ;) Frameworki i inne gówna tego typu wgrane? :P Fixowałeś może lol.exe na stary? Musisz mieć oryginalny, jaka paczka?

Take it easy my friend

Opublikowano

Jak ustawic ulta xeratha ,że jak wcisne r to sam rzuca kuleczki co określony czas?

// edit 

Jak wyłączyć orb walking i robienie aa ?

Custom Delay time, to czas co jaki ma rzucać, ustaw na standardowo, czyli nic nie zmieniaj :P Orbwalking i robienie aa? Hmm, zakładka Orbwalking i porób sobie bindy na inne, nie używane klawisze :P

Jak Irelka wyglada na L# ? :)

Kozacko :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Custom Delay time, to czas co jaki ma rzucać, ustaw na standardowo, czyli nic nie zmieniaj :P Orbwalking i robienie aa? Hmm, zakładka Orbwalking i porób sobie bindy na inne, nie używane klawisze :P

Kozacko :)

Da rade carrowac bobow z golda 5 ? : 3

Opublikowano

wszystko się da

Zauwazylem podczas seryjki do golda. Mialem 2:1 w/l mecz przed ostatni ich nidala 22/0 vayne tez cos kolo tego. Nasz Nasus byl useless 0 stackow. Gra byla przegrana ale ja oczywiscie jako Amumu w kazdym TF q ult all i moi dobijali. Nasus sie obudzil wystakowal i GG WP .
Opublikowano

ja rozbijam na bocie z marksmanem platyny :)

No widzisz. Ja daje rade bez na diax/plat bot lane a dopiero co golda nabilem. Btw. mam pytanie blitz lepszy na blitz.exe czy na support?

Teraz Irelka/Xerath i do platynki do konca sezonu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...