Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ale chyba powinni wszystko sprawdzac przed wrzuceniem, chcą zdobyć "klientow" zeby potem zrobic platne tak, wiec niech o klientów dbają, tak sobie marki nie wyrobia.

Ogolnie jestem im wdzieczny bo duzo mi ten program pomogl ale juz x gier przegralem przez busplaty bo wchodzilem do gry w 10 minucie

kolego, to jest wersja beta i mogą się takie rzeczy zdarzać. skoro to taki problem, to nie korzystaj póki nie będzie pewne, że działa ok

ja na nowej paczce żadnego bugsplata nie  miałam. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Mogę prosić o L# tego wczorajszego , bo go usunąłem a dziś jak pobrałem to ma 3,69 mb. a tamten miał 45 i bugsplata wywala.

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

No ale chyba powinni wszystko sprawdzac przed wrzuceniem, chcą zdobyć "klientow" zeby potem zrobic platne tak, wiec niech o klientów dbają, tak sobie marki nie wyrobia.

Ogolnie jestem im wdzieczny bo duzo mi ten program pomogl ale juz x gier przegralem przez busplaty bo wchodzilem do gry w 10 minucie

Ty jestes serio az tak tepy czy tylko udajesz....  Ziomek wypuszcza paczki swojej własnej roboty ( kompiluje je na swoim kompie ) i udostępnia Ci do pobrania, to że Ci wyjebało gre podczas promocji ( dobrze ze Ci wyjebało) to tylko twoja wina że nie sprawdziłeś wcześniej na meczu VS SI. 

Tworcy bota wypuszczaja swoje paczki, Ziomek udostepnia swoje a każdy TESTUJE indywidualnie. Nikt nie kazał Ci grać promocji na tym, a Twórcy nigdzie nie piszą że oficjalna wersja będzie płatna więc tym bardziej nie masz prawa pisać że chcą sobie nałapać klientów pionku.

Idź pan w.... bo nie zdzierżę i monitor przez okno wyrzucę...

16k7y4p.png

Opublikowano

wszystko dziala az milo a to ze jestescie debilami i nie potraficie zrobic tylko smuty tutaj walic to juz wasz problem :O 4 rankedy 4 winny SYNDRA WYMIATA!!! 

btw takie pytanko; SAwarenes cos sie buguje tzn w grze mam jakies zolte linie :a nie wiem co to ;d

Opublikowano

j*banyy debil , j*b się w mózg człowieku.

@topic;
Może ktoś wysłać L# wczorajszego , bo dzisiejszy bugsplata wywala ;/

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngskypciorek

Ja p******e kolejny -.-

Wgrywałeś fixa? Jak tak to musisz stary plik lol.exe

A jak Ci naprawdę nie działa (w co nie wierze bo pewnie cos spartoliłeś) to przerzuć kilka stron wcześniej i pobierz sobie nikt Ci nie będzie na zawołanie szukał.

Opublikowano

i pozniej czlowiek sie dziwi ze tutaj tyle tematow i placzow ze macie czita a wyjsc z silvera nie potraficie :D nie dziwie sie teraz czemu jak wy nie umiecie zrobic bota a gdzie dopiero w grze uzywac go z mozgiem ;a

Opublikowano

@poterr

A daj spokój...ręce opadają.

Był ładnie zrobiony poradnik jak wgrać tego fixa bylo też napisane żeby zapisać sobie ten plik lol.exe przed fixowaniem, to oczywiście nie zrobili a teraz cały dzień płaczą że mają bug splaty na najnowszych paczkach, na dodatek ktoś był tak miły i wstawił im tu kilka stron wcześniej ten pliczek to dalej spamuj, bo niechce im się przwinąć kilka stron w tył.

Opublikowano

Okej chłopaki ! Działa , zapomniałem o fixię , że nie dodałem , a wczoraj bez działało , ale teżjest cudnie <3 , L# Za niedługo będzie bardziej popularne od BoLa ;D !

Opublikowano

pozdro cebulaki, d5 z golda II w 4 dni ;]]

GJ.

Okej chłopaki ! Działa , zapomniałem o fixię , że nie dodałem , a wczoraj bez działało , ale teżjest cudnie <3 , L# Za niedługo będzie bardziej popularne od BoLa ;D !

Mogę się z tym zgodzić ;)

Opublikowano

@Tytus Bomba

Ofc

L# będzie płatne na 100% (pisałem z yoduskme) narazie nic nie wie ,ale jakby program nie miał wersji "free user" to i tak większość pójdą na free bola.

Ja osobiście kupie jak będzie płatny bo jest tego warty :3

Opublikowano

Mogę prosić o L# tego wczorajszego , bo go usunąłem a dziś jak pobrałem to ma 3,69 mb. a tamten miał 45 i bugsplata wywala.

No ale po co Ci wczorajszy? z dzisiejszym jest wszystko w porządku, tylko tego fixa musisz usunąć i wstawić stare lol.exe

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Posiadam działającą paczkę L# więc jak ktoś ma problem z bugsplatami to zapraszam na PW, mi wszystko trybi. Jedynie Sawarness wywala bugsplata ale to po zminimalizowaniu gierki :D P.s. ktoś chętny na DUO? Normalka? ;d Jakiegoś ogara z TS i jak można to troooszke starszego, mam trochę dość piskliwych głosów :D SORRY ! :< 

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ciesz się biedaku, bo to ostatnie dni kiedy L# jest darmowy. I tak nie potrafisz go użyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...