Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzucisz odrazu odifxowanego lol.exe do paczki?

Jpdr. Pisałem w poradniku abyś zrobił backup. Ziomek, nie wrzucaj lol. Exe.. Niech boby płacą za się źle czyta

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wrzucisz odrazu odifxowanego lol.exe do paczki?

Jpdr. Pisałem w poradniku abyś zrobił backup. Ziomek, nie wrzucaj lol. Exe.. Niech boby płacą za się źle czyta

Lol.exe ma 15mb, takiego dobrego neta nie mam... Jak mam upload po 10kb/s, to nie będę wrzucał tak dużych plików :x Paczka 3mb to i tak duża jak na mój transfer więc nie dorzucę, download odfixowanego lol.exe był stron kilka temu, chyba na 125 albo 124 :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Nie czytam wszystkich tematów i postów, lol.

Opublikowano
Lol.exe ma 15mb, takiego dobrego neta nie mam... Jak mam upload po 10kb/s, to nie będę wrzucał tak dużych plików :x Paczka 3mb to i tak duża jak na mój transfer więc nie dorzucę, download odfixowanego lol.exe był stron kilka temu, chyba na 125 albo 124 :)
tak na przyszłość... Jak zpakujsz do archiwum lol. Exe i później to archiwum do kolejnego, plik waży 4mb :) tak bynajmniej było na XP tok temu

Nie czytam wszystkich tematów i postów, lol.
No to nie pograsz ^^

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Czytaj adnotacje :)

Aktualizacja

Co nowego:

- Aktualizacja Annie, Common, całego L# i kilku innych skryptów

- Dodano TongHop (AKTYWATOR!), SKO GALIO, kSeries

- Usunąłem kilka najbardziej outdated skryptów

Download:

http://speedy.sh/9Mu9f/LSvol7.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/a8db4c5cae82b3bfce74ad31dc1db94b9ef8e54b0c2dfb9579de6e02b99bf638/analysis/1408775292/

// Do TongHop'a dam download jak będę wyjeżdżać, bo teraz autor zmienia dosłownie co minutę coś w plikach od niego, a chcę abyście mieli najbardziej aktualną wersję, bez bugów.

// Annie dostała aktualizację, raczej dość dużą, bo kod chyba przepisywali od nowa i ją sfixowali :P Musicie sprawdzić :)

// Skrypt kSeries zawiera aktualnie tylko morganę w wersji beta :P Więc nie skarżyć się, że coś w niej nie działa :)

// Błędy i pytania piszcie w komentarzach lub na PW.

tak na przyszłość... Jak zpakujsz do archiwum lol. Exe i później to archiwum do kolejnego, plik waży 4mb :) tak bynajmniej było na XP tok temu

Hmm, dziwne :P Kiedyś tak próbowałem to nic nie zmniejszyło :P

// Idę coś zjeść, będę za 20min.

Take it easy my friend

Opublikowano

Czytaj adnotacje :)

Aktualizacja

Co nowego:

- Aktualizacja Annie, Common, całego L# i kilku innych skryptów

- Dodano TongHop (AKTYWATOR!), SKO GALIO, kSeries

- Usunąłem kilka najbardziej outdated skryptów

Download:

http://speedy.sh/9Mu9f/LSvol7.rar
Skan:
https://www.virustotal.com/pl/file/a8db4c5cae82b3bfce74ad31dc1db94b9ef8e54b0c2dfb9579de6e02b99bf638/analysis/1408775292/
// Do TongHop'a dam download jak będę wyjeżdżać, bo teraz autor zmienia dosłownie co minutę coś w plikach od niego, a chcę abyście mieli najbardziej aktualną wersję, bez bugów.

// Annie dostała aktualizację, raczej dość dużą, bo kod chyba przepisywali od nowa i ją sfixowali :P Musicie sprawdzić :)

// Skrypt kSeries zawiera aktualnie tylko morganę w wersji beta :P Więc nie skarżyć się, że coś w niej nie działa :)

// Błędy i pytania piszcie w komentarzach lub na PW.

Hmm, dziwne :P Kiedyś tak próbowałem to nic nie zmniejszyło :P

// Idę coś zjeść, będę za 20min.

smacznego xD

Annie testowałem juz w nocy i powiem że działa fajnie jedyny minus to głupie ulty (ma do wyboru 2miejsca 3 graczy i 1 gracz. Mimo że w tej grupie jest adc czyli first target to ona używa ultra w apc

Zaraz sprawdzę gali, ciekawe jak dziala

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Cześć mam pytanko bo widzę że L# bardzo się rozbudował. Większości skryptów nie testowałem dlatego mam pytano które są godne na poziom platyna i idzie nimi carrować na pewno Ryze  i Vayne  i czekam na wasze sugestie.

Opublikowano

TongHop:

Heal (20% health) - Używa heal na 20% hp

Ignite( can die) - Używa jeżeli zabije

Aauto potions ( 60% health and mana) - automatycznie poci jak poziom hp/many spadnie poniżej 60%

Use Item - używa itemków

Barrier ( 20% health) - używa barierę na 20% hp

Nie wiem czy da się to zmienić w konfiguracji, ponieważ nie testowałem.

To co wyżej skopiowane z pliku README od autora :) Spolszczone przeze mnie :)

Download:

http://speedy.sh/djrHw/TongHop.zip

Skan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/033db40edbffdf4876aa506bb7b9f5b87f73337

Dobra ja lecę, siemka.

// Support na zastępstwie @1361622928-U485574.pngVertmar#2

Take it easy my friend

Opublikowano

Cześć mam pytanko bo widzę że L# bardzo się rozbudował. Większości skryptów nie testowałem dlatego mam pytano które są godne na poziom platyna i idzie nimi carrować na pewno Ryze i Vayne i czekam na wasze sugestie.

polecam Tristan oraz xeratha :) ora wszystko

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Jest jakiś poradnik na yt/napisany jak dokładnie odpalić?

hahah filmów już chcą jak odpalić o chuuj. Vertmar i Ziomal wezcie napiszcie piosenke jak odpalić i używać L# bo to taka trudna rzecz.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

hahah filmów już chcą jak odpalić o chuuj. Vertmar i Ziomal wezcie napiszcie piosenke jak odpalić i używać L# bo to taka trudna rzecz.

Moze poprosimy składka żeby zaśpiewał xD

Jak ktoś ma problem to pisać śmiało :) na pw tez odpowiadam

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Lece sprawdzić czy te evade działa wraz z drawngami.

// Drawingsy na evadee działają ale same evadee coś jakby zjebane ale to może tylko u mnie -.-

Opublikowano

Lece sprawdzić czy te evade działa wraz z drawngami.

// Drawingsy na evadee działają ale same evadee coś jakby zjebane ale to może tylko u mnie -.-

F2 kliknij i powinno zadziałac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...