Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest jakiś poradnik na yt/napisany jak dokładnie odpalić?

Nie chcę Cie obrazić. Ale robisz z siebie kretyn. Naprawdę ciężko jest wcisnąć PPM i uruchom jako administrator?

sword_art_online_signature_by_tammypain-

Pomogłem?! Liczę na like! :)

Opublikowano

Lece sprawdzić czy te evade działa wraz z drawngami.

// Drawingsy na evadee działają ale same evadee coś jakby zjebane ale to może tylko u mnie -.-

Evade zjebane? EVADE ,które flashuje przed Annie Tibbers , Sona ult, Malphite ult,Orianny ult nie powinno być zjebane ;_; Przy tym nie wykonuje tego jak bot ,a omijanie np. Q Ziggsa jest bardzo przyjemne łatwe ,pokazane trajektoria są.

Poszperaj w ustawieniach.

PS. Coś mi nie działa Marksman ,a inne skrypty działają dziwne.

Cześć mam pytanko bo widzę że L# bardzo się rozbudował. Większości skryptów nie testowałem dlatego mam pytano które są godne na poziom platyna i idzie nimi carrować na pewno Ryze  i Vayne  i czekam na wasze sugestie.

Marksman + Evade + brain.exe ( nie może być out of dated te brain.exe )  i jedziesz do diamentu ,ja narazie wygrywam wszystko :D

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

hahah filmów już chcą jak odpalić o chuuj. Vertmar i Ziomal wezcie napiszcie piosenke jak odpalić i używać L# bo to taka trudna rzecz.

Nie wszyscy wierza w to, co jest napisane.

Nie chcę Cie obrazić. Ale robisz z siebie kretyn. Naprawdę ciężko jest wcisnąć PPM i uruchom jako administrator?

Też nie chcę Cię obrazić, ale możesz stawiać przecinki, a nie kropki. Nie korzystałem nigdy z bol'a, ani l# więc chciałbym zobaczyć jak to działa "In game". Pozdrawiam ;)

Opublikowano

@ZiomalZfirmyHG / @1361622928-U485574.pngVertmar#2

wczoraj wgrałem fixa, ziomal dał pake czyli mam usunąć fixa i wgrać normalnego lol.exe a następnie wkleic pake ziomala aby nie było żadnych problemów ?

ps; tonghop do jakiego folderu wgrac?

ps2; może ktoś podrzucić oryginalny leagueoflegends.exe ? bo jak debil nie to skopiowałem -.-

Opublikowano

@"ZiomalZfirmyHG" / @"Vertmar#2"

wczoraj wgrałem fixa, ziomal dał pake czyli mam usunąć fixa i wgrać normalnego lol.exe a następnie wkleic pake ziomala aby nie było żadnych problemów ?

ps; tonghop do jakiego folderu wgrac?

tak, musisz przywróci nowy plik lola.

A co do skryptu to nie mam pojęcia. Nie pobierałem wiec nie wiem jeszcze

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Pobralem nowa aktualizacje,gdy wlaczam wywala bugsplat i nie wiem o co chodzi.Odznaczylem wszystko i dalej mam to samo.

P.S mam wgranego tego fixa.

Opublikowano

A było w poradniku żeby zrobić backup to nie teraz wszyscy płaczą że nie mają lol.exe, podawali kilkanaście razy tego lol.exe kilka stron wcześniej do dalej komentarz za komentarzem że nie maja lol.exe/

Opublikowano

Cześć mam pytanko bo widzę że L# bardzo się rozbudował. Większości skryptów nie testowałem dlatego mam pytano które są godne na poziom platyna i idzie nimi carrować na pewno Ryze i Vayne i czekam na wasze sugestie. Oraz drugie pytanie WhoisCheating  na jakiej zasadzie to działa mam włączone i gdzie mogę zobaczyć 

Opublikowano

no ja lecę tylko na skryptach do postaci i evade, to Ci za wiele nie powiem, ale możesz se jeszcze odpalić 

CloneRevealer

Maphack

Tower range

mi osobiście nadmiar skryptów jedynie przeszkadza, wybierz sobie te ktorych Ty potrzebujesz ^^

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Map Hack co on daje bo jak uruchamiam to nie widzę zbytnio.

on pokazuje ostatnie położenie Enmy... Jednak chyba jest broken wiec nie wiem czy działa

Jak ustawić ulti xeratha, żeby je używał?

naciśnij raz R a skrypt sam wycofuje. Trafia 9/10!!!!!

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...