Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

carruj heheheMa do tego challangera bo nawet ja juz go gronie xD. I w sumie to obstawiam ze poza PayPal na start nic nie będzie :)

bana za flame dostałem do wtorku, jebane turasy nie lubią jak się nazywa ich kebabami :C...

Oby był tylko paypal, albo coś czego cebule na pewno nie bd miały ;_;

2ivh0ly.jpg

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a usunąłeś fixa i wrzuciłeś ponownie stary plik lol.exe? 

Nie

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

bana za flame dostałem do wtorku, jebane turasy nie lubią jak się nazywa ich kebabami :C...

Oby był tylko paypal, albo coś czego cebule na pewno nie bd miały ;_;

lepiej mówić i love allah. Ja tam dostaje honory mimo że tylko gadam sam do siebie po polsku xD

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

lepiej mówić i love allah. Ja tam dostaje honory mimo że tylko gadam sam do siebie po polsku xD

Gorzej jak mnie zlokalizują i dokonają na mnie egzekucji ;________;

Wgl dodał mnie jakiś turek do znajomych na facebook'u i skądm nie zna?? ;__________;

http://scr.hu/31t3/d45x6

przejebane...

@@L# niedługo płatny, wracać do bola dzieci ;___;

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Gorzej jak mnie zlokalizują i dokonają na mnie egzekucji ;________;

Wgl dodał mnie jakiś turek do znajomych na facebook'u i skądm nie zna?? ;__________;

http://scr.hu/31t3/d45x6

przejebane...

@@L# niedługo płatny, wracać do bola dzieci ;___;

xD

No i Pegaz polegnie. BTW to grałem z jakimś noobem bgc xD diax 5 ale tris better carry od Sandry

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Aktualizacja

Co nowego:

- Aktualizacja Common, Annie, SAwareness, SKO Galio, Evade, Marksman, ChewyMoonsLux, Irelia, kTalon2

Download:

http://speedy.sh/USPsK/LSvol9.rar

Skan:

Bez skanu internetu już nie mam... Jutro sobie doładuję i mogę popisać, teraz już na razie koniec wsparcia, do jutra - godziny ~15;00 :)

Support - @1361622928-U485574.pngVertmar#2

Take it easy my friend

Opublikowano

Aktualizacja

Co nowego:

- Aktualizacja Common, Annie, SAwareness, SKO Galio, Evade, Marksman, ChewyMoonsLux, Irelia, kTalon2

Download:

http://speedy.sh/USPsK/LSvol9.rar

Skan:

Bez skanu internetu już nie mam... Jutro sobie doładuję i mogę popisać, teraz już na razie koniec wsparcia, do jutra - godziny ~15;00 :)

Support - @1361622928-U485574.pngVertmar#2

C*****a paczka, brak 3 repo :)

Nie polecam.

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Lux nadal nie dziala tylko auto attack combo nic.

napisze jutro chewymoon'owi o tym

Tymczasem na ten moment urlop. Będę później lub rano. Czas znając się sobą. Miłej nocy nocy

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

CZy to jest pewne info ze to zaniedługo będzie płatne ? i kiedy niby mają zamiar zrobić to płatne?

Nie ważne, i tak kupuje. Niebo lepsze niż BoL ;) Płatne na pewno będzie. Ty byś nie chciał zarobić jak kilkanaście tysięcy osób by korzystało z twojego programu ? Niech nawet połowa osób z dotychczas używających to kupi to mają kupe kasy :P

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Szkoda tylko że na początku aby zachęcić nas do spróbowania tego programu wmawiali nam że zawsze będzie darmowy i że to jest jedna z cech która odróżnia ich od BoL'a :/

Opublikowano

CZy to jest pewne info ze to zaniedługo będzie płatne ? i kiedy niby mają zamiar zrobić to płatne?

Rozmawiałem z autorem programu i info jest pewne

Szkoda tylko że na początku aby zachęcić nas do spróbowania tego programu wmawiali nam że zawsze będzie darmowy i że to jest jedna z cech która odróżnia ich od BoL'a :/

showbiznes

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Ja debili nie wyccaruje i tym xdd kda 20/5/15 nw czego wywala mnie oodczas laningphase ok. 2 razy i padam trist kda 17/1/23 hmm winrate nizsze jak 50% bo np kayle na stwierdza ze trzeba divovac ja na lini 9/1 ona 0/13 xD ktos chetny duo najlepiej wysoki silver niski gold

Opublikowano

Ja debili nie wyccaruje i tym xdd kda 20/5/15 nw czego wywala mnie oodczas laningphase ok. 2 razy i padam trist kda 17/1/23 hmm winrate nizsze jak 50% bo np kayle na stwierdza ze trzeba divovac ja na lini 9/1 ona 0/13 xD ktos chetny duo najlepiej wysoki silver niski gold

czyli nie potrafisz grać. Kille to nie wszystko. Liczy się pozycjonowanie, farma, build. Kille to tylko okładka. Ja carruje w plat i diament a ty w silv nie możesz...

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

wydaje mi się, że cały program będzie paid. Oficjalna Informacja jeszcze nie istnieje

ino jak będzie cały płatny to ludzie przeniosą się na bola a i tak i tak jakbym miał płacić to w sprawdzony program tym bardziej, że strona L# nie działa...

Opublikowano

ino jak będzie cały płatny to ludzie przeniosą się na bola a i tak i tak jakbym miał płacić to w sprawdzony program tym bardziej, że strona L# nie działa...

Nie działa bo nie istnieje, (to że kiedyś była nic nie znaczy. Obecnie mamy BETA

A wiadomo ile bd kosztować ? :D

nie

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Nie działa bo nie istnieje, (to że kiedyś była nic nie znaczy. Obecnie mamy BETA

nie

Ale jaki jest sens robić cały płatny program gdy na karku mają BoL'a z free wersją. Jeżeli nie są głupi zrobią tak jak na bolu tylko, że free user będzie miał skrypty z exploitami i z ograniczeniami (jak na BoL'u max. 5 skryptów) a na vip jakieś lagery, drop hacki, niewidzialne spelle etc. + zdjęcie ograniczenia. Myślę, że tak będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...