Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd ? W temacie jest tylko najnowsza

Ekhmmm... Brain.exe not found, error 404!

Za chwilkę nowa paczka, update common i kilku skryptów.

// Pytanko na boku, język niemiecki trudny do nauczenia się czy raczej średni?

Take it easy my friend

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czytaj adnotacje

:)

Aktualizacja

Co nowego:

Dziś nowego dość sporo, ale raczej nie w skryptach, a w samym kodzie Common i kilku skryptów

^^ Mianowicie:

- Aktualizacja BaseUlt2, Skryptów SF, Common, SKONidalee oraz Rengar, Marksman (czyszczenie kodu, powinien działać jeszcze wydajniej

:)), ChewyMoonsIrelia, StonedAmumu

- Dodano ChewyMoonsLux, StonedVolibear

Downloady:

(Nie zalecane) Na starym common z najnowszymi skryptami (stare common, nie ma najnowszych funkcji, więc nowe skrypty mogą gorzej działać):

http://speedy.sh/Tc6BG/L-Old.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/590b6af3196b3203f1d8b869682fc5b868aada40aa759bdddcb9dcafc147c373/analysis/1408706992/

Nie wiem czemu tutaj wyskoczyło tyle wirusów, używam GData, nic mi nie woła, a tutaj pisze, że GData coś krzyczy, nie wiem o co chodzi, a używam pełnej, płatnej wersji żaden cracked GData.

(Zalecane) Na nowym common z najnowszymi skryptami:

http://speedy.sh/C2kQg/LSvol6.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/1927a0e76db58452566c86543057d9752851e3f2c7815afa9af068b5cea13d89/analysis/1408706972
// Na nowym common już nie ma bugu z drawingami.// Wszystko działa, sprawdzałem przed uploadem.// Stare common bazuje na paczce od @VikiPL , bo na kompie nie miałem starego :x// Błedy i pytania piszcie w postach lub na PW.
.To chociażby

Skąd ? W temacie jest tylko najnowsza

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Widzę pierwszy raz na oczy tego bota/cheata 

// Moim zdaniem tak.

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Podczas ładowania do gry nie masz zielonego napisu LeagueSharp?

Widzę pierwszy raz na oczy tego bota/cheata 

// Moim zdaniem tak.

A uczyłeś się go czy tylko tak sądzisz? :P Odpowiedz na pytanie Vertmara ;)

Take it easy my friend

Opublikowano

kocham error 504 xD

Niemiecki cięższy od angielskiego jednak mimo to nauczenie się jest możliwe

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

To, że jesteś hmm, jak by to ująć nie urażając Cię, no cóż, inaczej się nie da, więc GŁUPI i nie sprawdziłeś sobie na customie, czy Ci śmiga, to już nie mój problem kolego ;) Ja nie pisałem, że działa wszystkim, tylko, że paczka jest sprawdzona u mnie i u mnie działa. U każdego jest inaczej.

Możesz opisać co dokładniej Ci się nie podoba? :P Chciałbym Cię przekonać :)

xDD podobnie do trist ora vayne, kogmaw, syndra, xerath.

Jinx tak średnio, najlepsze 3 picki na adc to kog > tristana > vayne

Zółte? A nie zielone? :P One są od "Gank detector" czyli skąd idzie wróg ^^ Możesz wyłączyć pod shiftem :P

Syndra OP ^^

Działa.

Ziomek, to, że Tobie działa, nie znaczy, że innym działa. U mnie moja działa i dużej ilości osób również działa, ale niektórzy są za przeproszeniem niedojebani i nic na to nie poradzisz.

No nieźle, próbuj kogmawem, syndrą, sfkatą, chewymoonsirelia (irelia sama w sobie op, jest tankowata i ma damage w uj, dlatego kosi równo na skrypcie ^^)

Ludzie, przestaję w was wierzyć...

Zawiesza? Czyli program przestał działać? Odpal bota jako administrator oraz dopiero podczas ekranu ładowania.

Zartujesz w tym momencie nie?

Sprawdzilem 2 razy, na tristanie, na kog mawie, dziala, dobra ide grac, ranked sie włączyl i bug splat. I elo.

W 90% gier połączam sie w 3/4 minucie, a to sharp sie wylaczy, a to sie nie wstrzyknie, a to skrypty sie nie wgrają, a to wgra sie 1 zamiast 3.

Ja was nie cisne czy cos bi  tak robicie nam wszystkim przysluge, mowie tylko ze nie jest tak jak byc powinno.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Sprawdzilem 2 razy, na tristanie, na kog mawie, dziala, dobra ide grac, ranked sie włączyl i bug splat. I elo.

W 90% gier połączam sie w 3/4 minucie, a to sharp sie wylaczy, a to sie nie wstrzyknie, a to skrypty sie nie wgrają, a to wgra sie 1 zamiast 3.

Ja was nie cisne czy cos bi  tak robicie nam wszystkim przysluge, mowie tylko ze nie jest tak jak byc powinno.

a to nie graj

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

. To chociażby

Czyli paczka z pierwszego postu jest przestarzałą czy co? Nie ogarniam już xD Z BoL'em mniej zabawy z tymi wszystkimi plikami xD

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Czyli paczka z pierwszego postu jest przestarzałą czy co? Nie ogarniam już xD Z BoL'em mniej zabawy z tymi wszystkimi plikami xD

HAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :DxD XD

z bolem mniej zabawy? tam musisz dodawac wszystko sam

tu odpalasz program i grasz

jeszcze raz hahahaahhahaah ziomus xD

Opublikowano

Poczekaj na nową paczkę ziomala. Pamiętaj aby Uruchomić jako admin i wyłącz antywirusa :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Dobra, spokojnie ;) Zdarza się, mi też nie raz bugsplatowało rankeda i nafeedowałem Dravena, wtedy przegrywałem grę, ale nie ma co płakać, bo promo i tak wbiłeś na tym bocie, więc skoro z nim ją przegrałeś (promocję) to co Ci przeszkadza? :)

Bo tak to jest, jak bola się używa bez głowy ^^

Take it easy my friend

Opublikowano

HAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :DxD xD

z bolem mniej zabawy? tam musisz dodawac wszystko sam

tu odpalasz program i grasz

jeszcze raz hahahaahhahaah ziomus xD

Tam odrazu mi się wszystko aktualizuje itp.

Poczekaj na nową paczkę ziomala. Pamiętaj aby Uruchomić jako admin i wyłącz antywirusa :)

Teraz z kolei wywala mi bugsplaty

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

Tam odrazu mi się wszystko aktualizuje itp.

Teraz z kolei wywala mi bugsplaty

grałeś kiedyś na l# czy to 1 raz? Uzywales fixa kilka dni temu? Poczekaj na nową paczkę :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

grałeś kiedyś na l# czy to 1 raz? Uzywales fixa kilka dni temu? Poczekaj na nową paczkę :)

Pierwszy raz. Fixa LoL'a tak? Bo nie do końca rozumiem o co Ci chodzi.

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

chodzi mi o fixa lola pod to aby działał l# po patchu. Poczekaj na paczkę a może zadziała

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

a wydawałeś się ogarnięty przez chwile :D

pobierasz paczke

wymagane programy

włączasz lola

wchodzisz do gry

odpalasz #L

zaznaczasz skrypty które Cie interesują

pod klawiszem shift masz menu skryptów

Opublikowano

@"ZiomalZfirmyHG" / @"Vertmar#2"

wiecie może ile potrwa jeszcze wersja darmowa? i ile bedzie kosztowała wersja płatna, bo z tego co widze to często jesteście na ircu

z tego co czytałem to podobno beta jeszcze przez tydzień. A ceny nie znam :(

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

chodzi mi o fixa lola pod to aby działał l# po patchu. Poczekaj na paczkę a może zadziała

Tak używałem.

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

I z*********e że będzie płatny :))))))). Jeszcze płatności tylko przez paypal i będę spełniony, że cebule nie będą tego miały <3 <3 <3 <3

Pełny szacun dla l#

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

I z*********e że będzie płatny :))))))). Jeszcze płatności tylko przez paypal i będę spełniony, że cebule nie będą tego miały <3 <3 <3 <3

Pełny szacun dla l#

carruj heheheMa do tego challangera bo nawet ja juz go gronie xD. I w sumie to obstawiam ze poza PayPal na start nic nie będzie :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...