Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy będzie ten Draven? ;C

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi przy spacji tylko chodzi i harassuje enemy z łapy,nic więcej,

masz w combo zaznaczone używanie Q itd?

Kiedy będzie ten Draven? ;C

nie wiadomo. myślę że to kwestia kilku dni. Draven może być cięzki do zrobienia (łapanie Q = hard code)

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngVertmar#2

"Z takim buildem to z golda nie wyjdziesz", powiedziała osoba która zamienia Buty na Zephyr, czyli rzecz, którą robią osoby z max. silvera, nie osmieszaj sie xD

mam d1 49lp i zamieniam berserki na zephyra jak juz mam full build o.O

Opublikowano

to łapanie z Q nazywa się combo? no nie możliwe -.-

tak, bo L# robi tylko combo ;o

wow no to program dla noobów. po co jakieś Baseult czy evade ;o

Mi Thresh działa. Świetne hooki robi, dobre E ale raz się zdarzyło, że z dupy mi użyło R.

mi również. jeden z lepszych skryptów... a zdecydowanie najlepszy na supporta

mam d1 49lp i zamieniam berserki na zephyra jak juz mam full build o.O

robi tak każdy kto wie, że escape polega nie tylko na MS. dash (czyli W na tris) jest tak OP że MS nam się w late nie przyda a zefir daje więcej AS + dodatkowo dostajesz AD + lekkie MS (Nie równa się z berserkami jednak coś daje)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

ziomal dawał link wyżej. ciężko poszukać? 2 albo 3 strony wcześniej. ok goldz 10-11

Tak Ziomal dał paczkę, ale TongHop.exe nie ma w tej paczce.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tak, bo L# robi tylko combo ;o

wow no to program dla noobów. po co jakieś Baseult czy evade ;o

mi również. jeden z lepszych skryptów... a zdecydowanie najlepszy na supporta

robi tak każdy kto wie, że escape polega nie tylko na MS. dash (czyli W na tris) jest tak OP że MS nam się w late nie przyda a zefir daje więcej AS + dodatkowo dostajesz AD + lekkie MS (Nie równa się z berserkami jednak coś daje)

Mam zaznaczone Q i nie robi nic. Tylko harasuje. Paczka najnowsza od Ziomala ;-; 

Opublikowano

Baseult na najnowszej i na ezrealu mi nie działa .

na ezie chyba jest jakiś problem bo wczoraj mi też nie działało. jednak na jinx jest perfecto <3

Mam zaznaczone Q i nie robi nic. Tylko harasuje. Paczka najnowsza od Ziomala ;-; 

hmmm, nie wiem jak pomóc. w sumie u mnie wszystko jest w jak najlepszym porządku a też jadę na najnowszej paczce. jak wpadne na coś to napisze na pw

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Następujące pytania:

1. co robi sftemplate

2. gx katarina czy sf katarina

3. co robi kseries

SFTemplate jest dla twórców skryptów.

SFKatarina.

kSeries to skrypt który ma zawierać kilka champów w jednym, coś jak ultimate carry, do tej pory zawiera tylko morganę w wersji beta.

TongHop.exe ktos wie kiedy bedzie to dodane ?

Tak Ziomal dał paczkę, ale TongHop.exe nie ma w tej paczce.

TongHop dałem oddzielnie, powód jest przy adnotacjach przy najnowszej paczce.

Z jakimi skryptami go uruchamiasz? Może jakieś kolidują?

Take it easy my friend

Opublikowano

SFTemplate jest dla twórców skryptów.

SFKatarina.

kSeries to skrypt który ma zawierać kilka champów w jednym, coś jak ultimate carry, do tej pory zawiera tylko morganę w wersji beta.

TongHop dałem oddzielnie, powód jest przy adnotacjach przy najnowszej paczce.

Z jakimi skryptami go uruchamiasz? Może jakieś kolidują?

Jedynie Evade. Wcześniej działało :x Dobrze, że przynajmniej umiem grać bez, bo by była lipa na ranku :xx

Opublikowano

Jedynie Evade. Wcześniej działało :x Dobrze, że przynajmniej umiem grać bez, bo by była lipa na ranku :xx

Zaraz wydaję aktualizację, jednak nie ma w niej aktualizacji Support.exe, więc zobaczysz, może coś nie współgra z nowym common dla Ciebie? Nie wiem, co może być przyczyną. W domu jestem jeszcze do 20, później będę dopiero koło 22-23.

Take it easy my friend

Opublikowano

Zaraz wydaję aktualizację, jednak nie ma w niej aktualizacji Support.exe, więc zobaczysz, może coś nie współgra z nowym common dla Ciebie? Nie wiem, co może być przyczyną. W domu jestem jeszcze do 20, później będę dopiero koło 22-23.

Ok poczekam ;)

Opublikowano

można prosić o najnowszą paczke z auto ignite itd?

Ziomek, nie umiesz sobie ściągnąć osobno exe'ki, to po prostu nie graj na L#, najnowsza paczka była kilka stron temu, wraz z nią parę postów pod postem z nią, TongHop, użyj mózgu, włącz szukajkę i sobie znajdź.

Take it easy my friend

Opublikowano

Na Riven sharp strzela bugsplatem. ^^ (Jeżeli ktoś już pisał, to mam raka mózgu, staram się być z tematem na bierząco.. )

I na smurfie, do 1350.. czym polecicie na tym cudeńku zagrać? :D

Tristana :)

Take it easy my friend

Opublikowano

bierzesz riot girl triste, inni mysla ze jestes debil bo taki skin, marksman + evade i 20/0 minimum :D 

dzis na 5 E leony tylko raz evade nie zadzialalo tak jak powinno

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Aktualizacja

Co nowego:

- Aktualizacja BaseUlt2 (tylko fix kodu, bo nie dało się kompilować, w grze nic nie zmienia), ToasterLoading (już powinien działać), SAwareness (fix kodu, nie chciał się kompilować), Irelia, TongHop

- Dodano Draw Range

Download:

http://speedy.sh/m4pXn/LSvol8.rar

Skan:

Proszę o wykonanie kogoś, internet odmawia transferu :C

Mistrzu, a jako że nie chce mi się użyć mózgu (pierw trzeba mieć xDDD) to na marksmanie, czy jakim innym knyflu? Oczywiście lajk poleciał.

Drogi kolego, Marksman+Evade no i SAwareness jak masz w miarę ok kompa ;) Wtedy rzeź, że o ja p******* :)

Take it easy my friend

Opublikowano

bierzesz riot girl triste, inni mysla ze jestes debil bo taki skin, marksman + evade i 20/0 minimum :D

dzis na 5 E leony tylko raz evade nie zadzialalo tak jak powinno

Danke dobry człowieku, potem napisze jak poszło (lajk 3-maj)

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...