Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Program LeagueSharp.Loader przestał działać" Pomoże ktoś? Chętnie bym przetestował lecz w ekranie ładowania wywala mi program, jeżeli była już odpowiedź na to pytanie to przepraszam ale nie chce mi się czytać 140 stron. :/

spróbuj włączyć sam program jako admin dopiero jak gra ZACZNIE się ładować i wtedy napisz co się tam dzieje i czy juz działa :)

787741420213763595569.jpeg

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tris/vayne/kog (marksman) / xerath / syndra / orianna / chewymoonIrelia + evade = easy d5

na L# wygrałem 59 meczy, przegrałem 11 (poziom plat/diament)

ten marksman robi cos co moze wykryc rito? w sensie powieksza zasieg autoatakow itp?

Opublikowano

ten marksman robi cos co moze wykryc rito? w sensie powieksza zasieg autoatakow itp?

Evade nie dodguje w naturalny sposób, więc jak twoja postać nagle skręca przed skillshotem i wraca na dawną pozycję to już jest podejrzane :D

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Evade nie dodguje w naturalny sposób, więc jak twoja postać nagle skręca przed skillshotem i wraca na dawną pozycję to już jest podejrzane :D

Ziomek tak to ja normalnie robie :D Dobra dzieki wszystkim lece chyba grac :D

Opublikowano

No ja nie jestem cebulaczkiem :). Stać mnie, zawsze mam kasę, zawsze był vip co miesiąc w bolu, płatne skrypty też. Teraz jak l# będzie płatny to instabuy :). Nie jestem cebulą :/ nie pasuje do tego grona, sorka.

I tak nie znajdą <3 <3 <3 <3 no wiesz, niech mają świadomość, np nasz polish l# support, że nic nie wie o tych repo, a ma się za bóg wie kogo w tym dziale :)..

Spokojnie cebulaczky, l# to jeszcze beta przez może ~2tygodnie a potem hajs bulić <3

Moze bedzie latwiejsze do Scrackowania :_; ( Niz BoL ofc )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Pegas taki z ciebie bogacz jak z Seleksa uczciwy gracz. Pierdolisz o tym, że wszystko kupujesz ale do enforca to pierwszy byłeś "cebulaku". 

Bez odbioru biedny cebulaku pozdro na rejonie

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Gadałem z odpowiednimi osobami na IRC - L# Nie będzie płatny.. Siejecie jakieś z dupy historyjki ;) P.s. zapraszam do duo.. P O  M U T A C J I :P

Opublikowano

Gadałem z odpowiednimi osobami na IRC - L# Nie będzie płatny.. Siejecie jakieś z dupy historyjki ;) P.s. zapraszam do duo.. P O  M U T A C J I :P

każdy może mi wmawiać, że nie będzie, ale logiczne jest, że będzie :) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

ja rozmaiwałem z creatorem L# i powiedział że będzie jednak nie wiadomo kiedy. wczoraj widziałem info jakiegoś cebulaka iż został tydzień BETY.

zobaczymy

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...