Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam działającą paczkę L# więc jak ktoś ma problem z bugsplatami to zapraszam na PW, mi wszystko trybi. Jedynie Sawarness wywala bugsplata ale to po zminimalizowaniu gierki :D P.s. ktoś chętny na DUO? Normalka? ;d Jakiegoś ogara z TS i jak można to troooszke starszego, mam trochę dość piskliwych głosów :D SORRY ! :< 

Pozdrawiam :)

daj ,,bez krawędzi'' a bugsplatów nie będzie :)

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na najnowszej paczce beż żadnych skryptów mam bugsplata. Jakieś rady? Starsze paczki działały.

Opublikowano

Na najnowszej paczce beż żadnych skryptów mam bugsplata. Jakieś rady? Starsze paczki działały.

usuń fixa i wgraj orginalny plik leagueoflegends.exe

jeśli dokładnie postąpiłeś jak w moim poradniku opisałem to będziesz miał ten plik. a jak nie...to masz gdzieś na poprzedniej stronie

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngup2 Ściągnąłem już kilka i na każdym wyskakuje, że nie mogę połączyć się z serwerem przy logowaniu ? To wina rito czy co ? ;f

@Edit Dobra udało się ;)

@Edit2 Teraz mam mega lagi, dodanie 1 bota trwa z minutę... RITO PLS

@naturus Nie tylko ty :D

Jednak wina lola, rankedy off ;)

Opublikowano

s4 5 dni gold v xerath 36/6 wl potem vayne jedna dywizja i wyzej juz niczym zaorac sie nie da zbyt ogarniaja macie jakies pomysly? poki co trist daje jakos rade to wbije ta platynke

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

s4 5 dni gold v xerath 36/6 wl potem vayne jedna dywizja i wyzej juz niczym zaorac sie nie da zbyt ogarniaja macie jakies pomysly? poki co trist daje jakos rade to wbije ta platynke

xerath, riven sharp, vayne, kog, vayne, tris, chewymoonirelia. najlepsze skyprty. aaa no i SFkatarina

co do lagów - tylko ja je mam? ping zawsze ok. 40, dziś 1000 xD

ja mam normalnie 40 pingu :) możliwe że wina internetu. bez obaw, będzie lepiej :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Włączam bota wchodze na customa, żeby sobie potestować i odrazu zawiesza się L# o co chodzi ?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Włączam bota wchodze na customa, żeby sobie potestować i odrazu zawiesza się L# o co chodzi ?

#L włączasz (jako admin) dopiero podczas ładowania się gry (czyli przed wejściem do meczu) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Dzieki twojej kochanej paczce wlasnie przegralem promo bo wyjebalo mi bug splata i do tej pory nie moge sie polaczyc nawet bez cheata

To, że jesteś hmm, jak by to ująć nie urażając Cię, no cóż, inaczej się nie da, więc GŁUPI i nie sprawdziłeś sobie na customie, czy Ci śmiga, to już nie mój problem kolego ;) Ja nie pisałem, że działa wszystkim, tylko, że paczka jest sprawdzona u mnie i u mnie działa. U każdego jest inaczej.

Zostaje przy bolu, nie podoba mi się ten program.

Możesz opisać co dokładniej Ci się nie podoba? :P Chciałbym Cię przekonać :)

Dobra, dowiedziałem się, że wtedy grałem bez skryptu na  Trist.. haha xD, teraz 34/7/4.. GG WP, z*******y programik, (Jaka postać ora podobnie do tristy?)

xDD podobnie do trist ora vayne, kogmaw, syndra, xerath.

jak sie jinx sprawuje na skrypcie? wie ktos?

Jinx tak średnio, najlepsze 3 picki na adc to kog > tristana > vayne

wszystko dziala az milo a to ze jestescie debilami i nie potraficie zrobic tylko smuty tutaj walic to juz wasz problem :O 4 rankedy 4 winny SYNDRA WYMIATA!!! 

btw takie pytanko; SAwarenes cos sie buguje tzn w grze mam jakies zolte linie :a nie wiem co to ;d

Zółte? A nie zielone? :P One są od "Gank detector" czyli skąd idzie wróg ^^ Możesz wyłączyć pod shiftem :P

Syndra OP ^^

Annie działa?

Działa.

Posiadam działającą paczkę L# więc jak ktoś ma problem z bugsplatami to zapraszam na PW, mi wszystko trybi. Jedynie Sawarness wywala bugsplata ale to po zminimalizowaniu gierki :D P.s. ktoś chętny na DUO? Normalka? ;d Jakiegoś ogara z TS i jak można to troooszke starszego, mam trochę dość piskliwych głosów :D SORRY ! :< 

Pozdrawiam :)

Ziomek, to, że Tobie działa, nie znaczy, że innym działa. U mnie moja działa i dużej ilości osób również działa, ale niektórzy są za przeproszeniem niedojebani i nic na to nie poradzisz.

No nieźle, próbuj kogmawem, syndrą, sfkatą, chewymoonsirelia (irelia sama w sobie op, jest tankowata i ma damage w uj, dlatego kosi równo na skrypcie ^^)

Może mi ktoś wytłumaczyć jak to wgl odpalić ? ;c

Ludzie, przestaję w was wierzyć...

Zawiesza? Czyli program przestał działać? Odpal bota jako administrator oraz dopiero podczas ekranu ładowania.

Take it easy my friend

Opublikowano

Odpaliłem jako admin podczas ładowania i podczas gry nic nie działało (raczej bo nic sie nie zmieniło)

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Jaki build dla kog'mawa polecacie? co maksowac itd?

-----------------------------------------------------------------------------------------

legiae.png

-----------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Odpaliłem jako admin podczas ładowania i podczas gry nic nie działało (raczej bo nic sie nie zmieniło)

A jakieś błędy, w grze jakieś napisy? Opisz coś więcej, a nie "raczej bo nic sie nie zmienilo"...

Jaki build dla kog'mawa polecacie? co maksowac itd?

http://www.lolking.net/guides/list.php?champion=kogmaw

Take it easy my friend

Opublikowano

Która paczka (wersja)? Ilu bitowy system? W sprawie probsów z Win7 pisz do @1361622928-U485574.pngVertmar#2 na PW :) Lub go otaguj tu ^^

Paczka z dzisiaj. 64 Bity

Mówisz poważnie ? WTF

Cięzko zmienić zakładkę na Assablies ...

Zmieniłem bo sprawdzałem skrypty, wybierałem.

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

Paczka z dzisiaj. 64 Bity

Zmieniłem bo sprawdzałem skrypty, wybierałem.

rozchwytywany ja xD

Hmmm napis zielony LeagueSharp pokazuje się?

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

rozchwytywany ja xD

Hmmm napis zielony LeagueSharp pokazuje się?

W grze? W grze ni ma tak jakbym grał na czystym lolu 

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

W grze? W grze ni ma tak jakbym grał na czystym lolu

spróbuj pobrać starszą paczkę.

Zawsze był albo error z samymi skryptach bądź całym l#

Podczas ładowania do gry nie masz zielonego napisu LeagueSharp?

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

spróbuj pobrać starszą paczkę.

Skąd ? W temacie jest tylko najnowsza

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...