Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualizacja

Co nowego:

- Aktualizacja BaseUlt2 (tylko fix kodu, bo nie dało się kompilować, w grze nic nie zmienia), ToasterLoading (już powinien działać), SAwareness (fix kodu, nie chciał się kompilować), Irelia, TongHop

- Dodano Draw Range

Download:

http://speedy.sh/m4pXn/LSvol8.rar

Skan:

Proszę o wykonanie kogoś, internet odmawia transferu :C

Drogi kolego, Marksman+Evade no i SAwareness jak masz w miarę ok kompa ;) Wtedy rzeź, że o ja p******* :)

draw range?

Opublikowano

Aktualizacja

Co nowego:

- Aktualizacja BaseUlt2 (tylko fix kodu, bo nie dało się kompilować, w grze nic nie zmienia), ToasterLoading (już powinien działać), SAwareness (fix kodu, nie chciał się kompilować), Irelia, TongHop

- Dodano Draw Range

Download:

Skan:

Drogi kolego, Marksman+Evade no i SAwareness jak masz w miarę ok kompa ;) Wtedy rzeź, że o ja p******* :)

w sumie to raczej nic nie wnosi :D IMO dziękuję za kolejną paczkę. z niecierpliwością czekam na Update Marksmana lub UlitmateCarry (tutaj draven wygrał ankiete) :)

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Aktualizacja

Co nowego:

- Dodano Draw Range

Download:

Skan:

Dzieki twojej kochanej paczce wlasnie przegralem promo bo wyjebalo mi bug splata i do tej pory nie moge sie polaczyc nawet bez cheata

rYD9JSA.png

Opublikowano

Dzieki twojej kochanej paczce wlasnie przegralem promo bo wyjebalo mi bug splata i do tej pory nie moge sie polaczyc nawet bez cheata

Ziomek nigdzie nie składał deklaracji, że program nigdy nie będzie stwarzał żadnych problemów. używasz - ryzykujesz. normalne. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Aktualizacja

Co nowego:

- Dodano Draw Range

Download:

Skan:

Nabiłem serie do golda suppami. Zaraz przetestuje sobie :D .

Opublikowano

naturus Masz może lol.exe, nie tego fixa tylko zwykłe bo skopiowałem tamte nigdzie nie wkleiłem a zamieniłem już i c**j strzelił z góry dzięki ^_^

Opublikowano

Masz może lol.exe, nie tego fixa tylko zwykłe bo skopiowałem tamte nigdzie nie wkleiłem a zamieniłem już i c**j strzelił z góry dzięki ^_^

ktoś gdzieś wcześniej to dawał tutaj, musisz poszukac, ja za Ciebie tego nie zrobię :D

Opublikowano

właśnie, a Ty masz tam mieć oryginalny plik

Wiem, ktoś powiedział, że było niedawno, więc poszukałem dla tych, którzy też potrzebują.

Opublikowano

Po co wam te paczki jak wszystko możecie sami skompilowac i wrzucić to co chcecie?

Może niektórzy kompletnie nie mają pojęcia o jakimś kompilowaniu i czekają na gotową paczuszkę? To Wam też przeszkadza? 

Opublikowano

Ziomek nigdzie nie składał deklaracji, że program nigdy nie będzie stwarzał żadnych problemów. używasz - ryzykujesz. normalne. 

No ale chyba powinni wszystko sprawdzac przed wrzuceniem, chcą zdobyć "klientow" zeby potem zrobic platne tak, wiec niech o klientów dbają, tak sobie marki nie wyrobia.

Ogolnie jestem im wdzieczny bo duzo mi ten program pomogl ale juz x gier przegralem przez busplaty bo wchodzilem do gry w 10 minucie

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...