Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najgorsze jest to w Zeracie że czasami zamiast walnąć ulta w adc który jest na low ultuje tanka z full hp ale i tak jeszcze nigdy nim mida nie przegrałem :)

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najgorsze jest to w Zeracie że czasami zamiast walnąć ulta w adc który jest na low ultuje tanka z full hp ale i tak jeszcze nigdy nim mida nie przegrałem :)

Target selector i będzie ok :)

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Pasjonat
Opublikowano

W takim wypadku polecam zaznaczyć focus selected target i kliknąć tylko na typa którego chcesz ultnąć. Będzie go focusował dopóki nie zginie/jest w zasiegu

:)
Opublikowano

957021408796472101019.png

Nawet w D5 bobów podnosze xD

Polecam Trist/Xerath/Vayne.

.

Jeśli budujesz botrk 1 to źle napisałeś ... Nie diax tylko bronze...

Zagraj tak i dziękuj mi za builda

IE Static BT LW Ga i na full bildzie wymienisz bersreki na Zafira... GG WP. Z takim builda do golda nie wyjdziesz nawet na l#

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

ja robie zazwyczaj IE, statik, LW, BT, GA i widmowy w razie co

botrka kiedyś grałam, kiedyś... niedawno, może i niektórzy na tym grają, ale jak dla mnie już przy IE i statiku kosi równo

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngVertmar#2

"Z takim buildem to z golda nie wyjdziesz", powiedziała osoba która zamienia Buty na Zephyr, czyli rzecz, którą robią osoby z max. silvera, nie osmieszaj sie xD

xD tak. po co Ci buty na full buildzie jak do escape masz W a zanim ktoś zdąży podejść do Ciebie to na lajcie dostaniesz astyse/killa i będziesz miał W kolejny raz.

Zefir dale MS jak i AS i AD. ziomuś, jakbyś nawet oglądał rekklesa czy Celavera to byś wiedział że oni nawet na jinx zmieniają buty na inny item. po co MS na czymś co ma w siebie wbudowany ESC system? z czym ty do ludzi kolego...

ja robie zazwyczaj IE, statik, LW, BT, GA i widmowy w razie co

botrka kiedyś grałam, kiedyś... niedawno, może i niektórzy na tym grają, ale jak dla mnie już przy IE i statiku kosi równo

botrk się nada tylko jeśli enmy mają mocnego assasina (np fizz, kha czy rengar). wtedy slow, heal i MS się przyda aby uciec od enmy :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

. Jeśli budujesz botrk 1 to źle napisałeś ... Nie diax tylko bronze... Zagraj tak i dziękuj mi za builda IE Static BT LW Ga i na full bildzie wymienisz bersreki na Zafira... GG WP. Z takim builda do golda nie wyjdziesz nawet na l#

To że jest na pierwszym slocie w itemach nie znaczy że składa go jako pierwszy, z tego co ja zauważyłem lubi mieć activated items pod jedynką, następnym razem pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz

Opublikowano

każdy robi jak chce, ale każda sugestia powiązana z chęcią pomocy jest tutaj odbierana jakoś dziwnie i już się ktoś opluć musi. no tak zapomniałam, to forum to same czelendżery ;)

:  jeśli dobrze pamiętam to #L samo używa botrka, mogę się mylić

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

To że jest na pierwszym slocie w itemach nie znaczy że składa go jako pierwszy, z tego co ja zauważyłem lubi mieć activated items pod jedynką, następnym razem pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz

przepraszam o panie :< ok. użycie 1 a zawsze pd jako 2. obstawiam jednak, że botrk jest kupiony jako pierwszy

każdy robi jak chce, ale każda sugestia powiązana z chęcią pomocy jest tutaj odbierana jakoś dziwnie i już się ktoś opluć musi. no tak zapomniałam, to forum to same czelendżery ;)

:  jeśli dobrze pamiętam to #L samo używa botrka, mogę się mylić

niom, sami czelendżeży :< a ja tylko platyna :<

dowód buildu:

2a8oj5x.png

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Następujące pytania:

1. co robi sftemplate

2. gx katarina czy sf katarina

3. co robi kseries

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Następujące pytania:

1. co robi sftemplate Nie wiem :D

2. gx katarina czy sf katarina SF

3. co robi kseries Ma wbudowaną wersje BETA skryptu do Morgany

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Następujące pytania:

1. co robi sftemplate

2. gx katarina czy sf katarina

3. co robi kseries

http://www.reddit.com/r/leaguesharp/comments/2dwp79/assemblies_their_purpose_their_status_and_where/

Xerath moim zdaniem jest slaby, bez feeda ma stosunkowo średni dps, range co prawda ma ale jest malo mobilny, raczej wole syndra ktora z dfg one shotuje kazdego i sprawia ze team fight jest 4v5, a combo wyrzuca z taką prędkością ze przeciwnik nie zdąrzy nawet uzyc summonersa czy zhoni.

A jesli chodzi o adc zdecydowanie kog maw, najlepszy adc obecnie, jesli nie jest dobrym pickiem do danego team compu to tristana tez jest okej, luciana ani na ultimate ani na marksmanie nie polecam, zle wyrzuca combo, zbyt często pomija pasywke co przy obecnych zmianach w e jest niedopuszczalne. No i zapomnialem o vayne aka solo penta

Na koncie brata od silvera 5 0lp, doszedlem do silvera 2 z tylko jedną przegraną, grając tylko vayne.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Witam czy jest jakis poradnik do skryptow ? w sensie co do czego bo czasami sa takie dziwne nazwy tych skryptow ze nie wiadomo o co chodzi :a

Opublikowano

http://www.reddit.com/r/leaguesharp/comments/2dwp79/assemblies_their_purpose_their_status_and_where/

Xerath moim zdaniem jest slaby, bez feeda ma stosunkowo średni dps, range co prawda ma ale jest malo mobilny, raczej wole syndra ktora z dfg one shotuje kazdego i sprawia ze team fight jest 4v5, a combo wyrzuca z taką prędkością ze przeciwnik nie zdąrzy nawet uzyc summonersa czy zhoni.

A jesli chodzi o adc zdecydowanie kog maw, najlepszy adc obecnie, jesli nie jest dobrym pickiem do danego team compu to tristana tez jest okej, luciana ani na ultimate ani na marksmanie nie polecam, zle wyrzuca combo, zbyt często pomija pasywke co przy obecnych zmianach w e jest niedopuszczalne. No i zapomnialem o vayne aka solo penta

Na koncie brata od silvera 5 0lp, doszedlem do silvera 2 z tylko jedną przegraną, grając tylko vayne.

Zerath średni DPS bez feeda? :D:D:D:D

Tylko, że nim możesz roamować bota czy topa będąc w c**j daleko. Ten jego ult na 6 lvlu zada spokojnie 500 dmg~ jak trafisz wszystkie pociski a na 6 lvlu jest to strasznie dużo więc ułatwia roamowanie.

Syndrę łatwiej dopaść w TF'ie a Zerath sobie stoi w c**j daleko i napierdala.

Po za tym gra się go bo ma AoE dmg a Syndra to jest w c**j nudny champ dla mnie. Rozegrałem nią ogółem 140 gier około i jak pomyślę, że mam ją picknąć to chce mi się rzygać.

Nie lubie champów, które nie mają sustainu z NICZYM. Zerath ma pasyw a ona? nic.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

TongHop.exe ktos wie kiedy bedzie to dodane ?

ziomal dawał link wyżej. ciężko poszukać? 2 albo 3 strony wcześniej. ok goldz 10-11

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Thresh nie robi comba,tez tak macie ?

mi robi. najnowszy support script?

a jakie ma robić combo?

np trafiać Q lepiej od ciebie?

2vlp0kh.png

by @Casso.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...