Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie pluję sie, po prostu nie mogłem pobrać przez chrome ani firefoxa bo wykrywało mi złośliwe oprogramowanie. Na szczęście IE pobiera wszystko jak leci.

nie mówiłam nawet o Tobie ;) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

ej ludzie pomocy odpalam LeaugeSharp zaznaczam w Assemblies Katarine i gdy chce mnie wczytać do gry to wyskakuje błąd z tym nie wysyłaj i muszę się reconnectować do gry i dalej to samo.. muszę coś zaktualizować? 

Opublikowano

ej ludzie pomocy odpalam LeaugeSharp zaznaczam w Assemblies Katarine i gdy chce mnie wczytać do gry to wyskakuje błąd z tym nie wysyłaj i muszę się reconnectować do gry i dalej to samo.. muszę coś zaktualizować?

Fixa machnij, albo czekaj do jutra gdzie ziomal doda paczke dzialajaca bez fixa

Opublikowano

tu rozwiewam wszystkie watpliwosci co do tego ktore adc najlepsze wedlug mnie to jest tak : kog>tris>vayne gralem kazdym i najlepszy jest kog :)

Opublikowano

tu rozwiewam wszystkie watpliwosci co do tego ktore adc najlepsze wedlug mnie to jest tak : kog>tris>vayne gralem kazdym i najlepszy jest kog :)

no jak dla mnie trist najlepsza 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Fakt kog sieka tak ze easy to carry imo best adc aktualnie.

Pasjonat
Opublikowano

Witam mam pytanko czy jest możliwość wy\laczenia  informacji o loadzie skryptu na czacie?

Tak, jak pobierzesz z githuba ten skrypt i przed skompilowaniem usuniesz ręcznie linijki które to wypisują.

.

Opublikowano

Witam mam pytanko czy jest możliwość wy\laczenia  informacji o loadzie skryptu na czacie?

nie ma nagrywania :P

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

w instrukcji masz jak to zrobic (juz nie pamietam gdzie ona byla)

;/ A wiesz Ty moze jak to zrobic? Bo przez 128 stron to jak szukac igly w stogu siana ..

Opublikowano

Siema, robiłem całe dwa dni z ojcem centralne i zgubiłem się. Co musze zrobić aby L# działał mi po patchu?

Czekaj moment, nie fixuj bo będziesz musiał dla nowej paczki odfixować lola :P Nowy L# nie wymaga fixa, a na starym lol.exe mi nie śmigał (bugsplatował) więc napiszę o tym w adnotacji.

ktośżuci linka do IRC ? bo zgubiłem po reinstalu przeglądarki a nigdzie w tematach nie moge znaleźć

kiwiirc > #leaguesharp serwer na rizon.net

@shadi4321

Jak się jest bobem -..-

Wczoraj był udpate l# więc fix już nie potrzebny.

Dzisiaj ziomek ma wrzucić paczkę.

Tak, już wstałem, 10min temu, zaczynam kleić pakę, sprawdzać czy nie bugsplatuje itp. Koło 8 będzie.

Take it easy my friend

Opublikowano

Zastanawiam się tylko dlaczego jeszcze nie ma skryptu dla LB, przecież to mogłaby być kosa. :v

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...