Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to se poczekasz :P

skąd można wziąć ten plik? :)

Kiedyś prosiłem na MPC w głównym dziale lola :P Ale zanim odpisali to repiar na moim starym kompie by się skończył :P Dlatego teraz od razu odpaliłem repair i bye ;P Zobaczymy po repiarze :P

Jak się naprawi, że będzie oryginalny, to wrzucę, albo @Ventis10 wrzuć plz jak będziesz szybciej ^^

Take it easy my friend

Opublikowano

Uploaduje Lol.exe - te które zamieniłem fixem. Dam edita.

@Edit

Link :  http://speedy.sh/xrUW8/League-of-Legends.exe http://speedy.sh/z3g4q/League-of-Legends.exe  (dwa pliczki przed zamienieniem fixem :) )

Virustotal : https://www.virustotal.com/pl/file/b75e0dd1414259ffeb56e6989cfc24870dfb691712cbe0b922312db4129a3e60/analysis/

Pliki wrzucone w kolejności jakiej robi się to w fixie ;)

Opublikowano

Wszędzie chcą zarobić cebule ................ Ten kraj schodzi na psy. Nawet za pomoc chcą mieć zysk..

Oj daj spokój :)

// Paczka będzie za jakieś 30min prawdopodobnie, bo transfer mam w uj mały i słabo ciągnie Lol.exe nowy ^^

Paczka jednak jutro rano, koło 8, myślę, że wydam, dziś jestem już zmęczony.

// Spodziewajcie się Aktywatora itemków oraz automatycznego używania Ignite oraz Heal'a jako jeden skrypt :P

Take it easy my friend

Opublikowano

Wszędzie chcą zarobić cebule ................ Ten kraj schodzi na psy. Nawet za pomoc chcą mieć zysk..

Widzisz, dzisiaj tam konto zrobilem i bardziej mi zalezy zeby przetestowac strone a nie mialem jak inaczej ;p

Opublikowano

Oj daj spokój :)

// Paczka będzie za jakieś 30min prawdopodobnie, bo transfer mam w uj mały i słabo ciągnie Lol.exe nowy ^^

Czekam na paczkę. Z nadzieją na dobry skrypt do junglera oprócz Mumii :)

Opublikowano

// Spodziewajcie się Aktywatora itemków oraz automatycznego używania Ignite oraz Heal'a jako jeden skrypt :P

Czekam na paczkę. Z nadzieją na dobry skrypt do junglera oprócz Mumii :)

Sorki, że zawiodłem, zmęczenie wygrywa.

@lamka^^

Take it easy my friend

Opublikowano

Sorki, że zawiodłem, zmęczenie wygrywa.

@"lamka^^"

Nie szkodzi ziomus ;) . Polecam StonedAmumu + QuickSmite. Mumu ora fest <3

Opublikowano

ktośżuci linka do IRC ? bo zgubiłem po reinstalu przeglądarki a nigdzie w tematach nie moge znaleźć

nio biedny... Zobacz do 1 posta ......

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Nie da się pobrać, plik złośliwy nawet chrome i firefox wykrywają wirusa

dlatego mówię, a chłopaczki z góry już się plują ;) nawet jeśli z irca to co z tego? widziałam tu wrzucane pliki, ale każdy był ze skanem.

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

dlatego mówię, a chłopaczki z góry już się plują ;) nawet jeśli z irca to co z tego? widziałam tu wrzucane pliki, ale każdy był ze skanem.

nie pluję sie, po prostu nie mogłem pobrać przez chrome ani firefoxa bo wykrywało mi złośliwe oprogramowanie. Na szczęście IE pobiera wszystko jak leci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...