Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam serwera:

Zależy mi na: Serwer Easy lub Medium / Przyjemny exp nie monotonny / Wojny gildii 600+ graczy / Eq w miarę szybko / Serwer nie starszy niż 2 miesiące

Dodatkowe info: Nie ponasrywane tych nowości! KD max +6

Invoria s2

A tak to zobacz sobie dział Publikacje Serwerów, albo Zapowiedzi Serwerów ;)

1EPZ6G.gif

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duża ilość graczy/rozbudowa/atmosfera
Dodatkowe Info: Easy/Medium Tylko nie takie z max 130 lvlem... Wymiencie tyle ile możecie...
Nagroda za pomoc:+

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:Eq bardzo łatwo zdobywa/robi kd+6,dużo graczy najlepiej brak petów i kostiumów brak 6/7.Grałem xenoxmt2,pandora,elitemt2,dreikon,inovoria,Virtutal
Nagroda za pomoc: 5lajków

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duża ilość graczy, serwer Medium, zeby nie bylo duzo nowych rzeczy tylko takie oldschool jak np. Elite MT2, DragonMT2.
Dodatkowe Info: Gralem na DragonMT2 i bardzo mi sie spodobal, jest cos podobnego do tego serwera? Medium, i zeby bylo wszystko podstawowe a nie nic skomplikowanego.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Pety lub wierzchowce zeby były na stałe a nie na określony czas. Przyjemny Exp/Drop. Bez 6/7 chyba ze do Expa 

Dodatkowe Info:Żeby wszystko do siebie pasowało Coś Medium/Easy  :D Wojny Gildii

Nagroda za pomoc: + Się posypią :D

gilu.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard/Medium. Exp kilka razy większy od PL'a (w 1-2 żeby można było wbić 30lvl). Buty wiatru muszą być na początku gry albo żeby można było je łatwo zdobyć (wydropić, kupić za niską cenę od innych graczy). Brak 6/7. 
Dodatkowe Info: Z serwerów Hard grałem na Ravii i Ravii s2, więc ich nie polecajcie.
Nagroda za pomoc: +++ Plusy +++

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy, średni exp, łatwo o eq.

Dodatkowe Info: 1k+ graczy, tylko nie Pandora (itp.), Xenox, Dreikon i Invoria.

Ishya, Castios ;)

Zależy mi najbardziej na: Hard/Medium. Exp kilka razy większy od PL'a (w 1-2 żeby można było wbić 30lvl). Buty wiatru muszą być na początku gry albo żeby można było je łatwo zdobyć (wydropić, kupić za niską cenę od innych graczy). Brak 6/7. 

Dodatkowe Info: Z serwerów Hard grałem na Ravii i Ravii s2, więc ich nie polecajcie.

Balmora s2.

Zależy mi najbardziej na: Pety lub wierzchowce zeby były na stałe a nie na określony czas. Przyjemny Exp/Drop. Bez 6/7 chyba ze do Expa 

Dodatkowe Info:Żeby wszystko do siebie pasowało Coś Medium/Easy  :D Wojny Gildii

Nagroda za pomoc: + Się posypią :D

iMetin, Ishya, Castios

Zależy mi najbardziej na:Eq bardzo łatwo zdobywa/robi kd+6,dużo graczy najlepiej brak petów i kostiumów brak 6/7.Grałem xenoxmt2,pandora,elitemt2,dreikon,inovoria,Virtutal

Nagroda za pomoc: 5lajków

Castios (start 6 luty).

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Fast Exp ładne bronie, nie trudno o upki max bony bez 6/7 bon
Dodatkowe Info: odpada invoria s1 s2
Nagroda za pomoc: będzie

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Poprosiłbym o inny serwer niż Balmora s2, ze względu na złodzieja FuBu i serwer w 100% pod IS

Zależy mi najbardziej na: Hard/Medium. Exp kilka razy większy od PL'a (w 1-2 dni żeby można było wbić 30lvl). Buty wiatru muszą być na początku gry albo żeby można było je łatwo zdobyć (wydropić, kupić za niską cenę od innych graczy). Brak 6/7. 

Opublikowano

Poprosiłbym o inny serwer niż Balmora s2, ze względu na złodzieja FuBu i serwer w 100% pod IS

Zależy mi najbardziej na: Hard/Medium. Exp kilka razy większy od PL'a (w 1-2 dni żeby można było wbić 30lvl). Buty wiatru muszą być na początku gry albo żeby można było je łatwo zdobyć (wydropić, kupić za niską cenę od innych graczy). Brak 6/7. 

Malestia? :)

Zależy mi najbardziej na: Fast Exp ładne bronie, nie trudno o upki max bony bez 6/7 bon

Dodatkowe Info: odpada invoria s1 s2

Castios (6 luty), Ishya (dziś).

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Mila atmosfera, dobry drop, bez nowych g*wien i duzo ludzi grajacych na serwerze.

Dodatkowe Info: Serwer Medium.

Nagroda za pomoc: Reputka ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Mila atmosfera, dobry drop, bez nowych g*wien i duzo ludzi grajacych na serwerze.

Dodatkowe Info: Serwer Medium.

Nagroda za pomoc: Reputka ;)

Malestia ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Wojnach gildii i dużej ilości ludzi. 
Dodatkowe Info:  Żeby nie było milion biżuterii zbroi, broni ani jakiegoś nowego syfu ;)
Nagrda za pomoc: Reputka  ;)

imetin_logo.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Wojnach gildii i dużej ilości ludzi. 

Dodatkowe Info:  Żeby nie było milion biżuterii zbroi, broni ani jakiegoś nowego syfu ;)

Nagrda za pomoc: Reputka  ;)

iMetin, Virtual - serwery na których wojny gildii toczą się nieustannie. 

Nie chcesz syfu? Sprawdź Castiosa (startuje 6 lutego), albo Ishya (dzisiaj startowała).

;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 5 KLASIE POSTACI (WILKOŁAKU)

Dodatkowe Info: priv

4FunMt2

Zależy mi najbardziej na: Podobnym serwerze typu Azmal

Dodatkowe Info:-

Nagroda za pomoc: 10 Laików

Niestety chyba takiego nie ma.

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer PvP w którym nie trzeba kupować itemków z IS żeby być dobrym.
Dodatkowe Info: Najlepiej taki, żeby mieć od razu 250lvl lub baaaaaaaaaardzo szybki exp.
Nagroda za pomoc: 10 like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer PvP w którym nie trzeba kupować itemków z IS żeby być dobrym.

Dodatkowe Info: Najlepiej taki, żeby mieć od razu 250lvl lub baaaaaaaaaardzo szybki exp.

4Death.pl

4Funmt2.pl (płatny)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer podobny do Ravii i żeby mental nie był zaniżoną postacią w pvp
Dodatkowe Info: Nie może byc 6/7. Najlepiej serwer Hard, ew. Medium
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

ProMT2, 4funmt2 ;)

Zależy mi najbardziej na: Serwer podobny do Ravii i żeby mental nie był zaniżoną postacią w pvp

Dodatkowe Info: Nie może byc 6/7. Najlepiej serwer Hard, ew. Medium

Nagroda za pomoc: Like

Malestia.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybki exp tak zeby majac 1.5k minut max miec 200+ lvl
Dodatkowe Info: najlepiej jakby byl 6/7 na klasy ale nie musi oraz kd +7/8/9 ale tez nie musza :P
Nagroda za pomoc: sadysfakcja

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nawet szybkim expie dropie duzo polaków co pomaga i w ogóle tanio jest i łatwo :D
Dodatkowe Info: Jestem początkującym graczem, wiec prosze o wybór takiego serwa żeby był w sam raz dla mnie :)
Nagroda za pomoc:Nie wiem co chcesz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...