Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Stabilność , ale zeby to nie był jakis stary serwer :)
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color]Easy , Easy/Medium , zeby troche osób na nim grało :3
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color]lajki

Gif w sygnie.

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Stabilność , ale zeby to nie był jakis stary serwer :)

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color]Easy , Easy/Medium , zeby troche osób na nim grało :3

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color]lajki

pompamt2, thespia

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwerze max 250 lvl szybki exp

Dodatkowe Info: zeby miał ładnee bronie

Nagroda za pomoc: duzo like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze max 250 lvl szybki exp

Dodatkowe Info: zeby miał ładnee bronie

Nagroda za pomoc: duzo like

W piątek startuję ishya.pl  typ:easy/4fun 

Na teraz polecam Invorie s2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwery podobne do starego ProMT2. Razem z kolegami (jest nas razem 6 - chcemy zrobić sobie postacie, gildię i nak*rwiać wojenki, pvp)
Dodatkowe Info:  Serwery bez 6/7 najlepiej, nastawione bardziej pod pvp, maksymalny lv w pare dni. (ODPADA: Argentus, Xenox, 4death, 4funMT2)
Nagroda za pomoc: Co byś chciał/a?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwery podobne do starego ProMT2. Razem z kolegami (jest nas razem 6 - chcemy zrobić sobie postacie, gildię i nak*rwiać wojenki, pvp)

Dodatkowe Info:  Serwery bez 6/7 najlepiej, nastawione bardziej pod pvp, maksymalny lv w pare dni. (ODPADA: Argentus, Xenox, 4death, 4funMT2)

Dreikon 

imetin_logo.png

Opublikowano

Lub też dobrze grywalna Invoria s2

Opublikowano

Tutaj wyzej sie wypowiem, ze na Invorii maksymalny lv bede wbijal okolo dwoch tygodni, ja chce cos na teraz, bez dropienia, bez expienia ciezkiego. 
Invoria s2 odpada, Dreikon za duzo dropienia.

Opublikowano

Tutaj wyzej sie wypowiem, ze na Invorii maksymalny lv bede wbijal okolo dwoch tygodni, ja chce cos na teraz, bez dropienia, bez expienia ciezkiego. 

Invoria s2 odpada, Dreikon za duzo dropienia.

W takim razie polecam poczekać do piątku na start Ishya.pl typ serwera: easy/4fun max 250lvl

@Prezzel

Link do prezentacji http://www.mpcforum.pl/topic/1358186-zapowied%C5%BA-ishyapl/

Opublikowano

Może Castios (start 6 lutego)?

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Dreikon

Invoria s2

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy bądź medium. Ma być runiczny miecz oraz zbroja epicka
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc:+

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Szukam serwera na ferie. Liczy się szybki exp (żeby 3/4 max lvl wbiło się szybko ;x), łatwe eq do zrobienia, zbilansowane postacie i wojny gildii :). Najlepiej bez tych kryształów energii czy czegoś tam ;x

Dodatkowe Info:Gralem na: PangeaYt2, Pandora, Xenox, Laneris, Ardanis, NightCore,FunMt2, Virtual, ProMt2, Metek2,

Nagroda za pomoc:Duuużo lajków!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Wojnach gildii i dużej aktywności ludzi, jak i dość łatwym robieniu ekwipunku
Dodatkowe Info: Serwera bez miliona eq, tylko proste najlepiej ;)

imetin_logo.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Wojnach gildii i dużej aktywności ludzi, jak i dość łatwym robieniu ekwipunku

Dodatkowe Info: Serwera bez miliona eq, tylko proste najlepiej ;)

Dajmy na to Ishya.pl  (Start 30.01.2015) - ten piątek 

Zależy mi najbardziej na:Szukam serwera na ferie. Liczy się szybki exp (żeby 3/4 max lvl wbiło się szybko ;x), łatwe eq do zrobienia, zbilansowane postacie i wojny gildii :). Najlepiej bez tych kryształów energii czy czegoś tam ;x

Dodatkowe Info:Gralem na: PangeaYt2, Pandora, Xenox, Laneris, Ardanis, NightCore,FunMt2, Virtual, ProMt2, Metek2,

EliteMT2

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy bądź medium. Ma być runiczny miecz oraz zbroja epicka

Dodatkowe Info:

Ascarial , Restia2 , Malestia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze naprawdę mocno łatwym.

Dodatkowe Info: Bez ProMT2, 4FunMT2, Eloth, Metek2, Xenox, Pandora. Serwery nie muszą być polskie. Najlepiej proszę o anglojęzyczne. Proszę o podanie kilku serwerów.

Nagroda za pomoc: Dobre słowo.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze naprawdę mocno łatwym.

Dodatkowe Info: Bez ProMT2, 4FunMT2, Eloth, Metek2, Xenox, Pandora. Serwery nie muszą być polskie. Najlepiej proszę o anglojęzyczne. Proszę o podanie kilku serwerów.

Nagroda za pomoc: Dobre słowo.

EpicMT2 , HgYt2 , Zzyt2 - tylko nie jestem pewny czy zzyt2 jeszcze stoi ;) 

Opublikowano

Dodatkowe Info:Gralem na: PangeaYt2, Pandora, Xenox, Laneris, Ardanis, NightCore,FunMt2, Virtual, ProMt2, Metek2,EliteMt2, DragonMt2, Ivoria, Xenoxo-podobne też odpadają.

Opublikowano

Dodatkowe Info:Gralem na: PangeaYt2, Pandora, Xenox, Laneris, Ardanis, NightCore,FunMt2, Virtual, ProMt2, Metek2,EliteMt2, DragonMt2, Ivoria, Xenoxo-podobne też odpadają.

Dreikon

Opublikowano

Argentus ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Castios, start 6 lutego, aktualnie trwa beta

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy

Dodatkowe Info: Dużo wojenek łatwo  się expiło,mało ulepszaczy może być dużo ale żeby nie było trudno zdobywać je oraz nie chce żadnych dupereli czyli pety kostiumy itp i żeby grało troche tych osób kd +6 max.Grałem na Dreikon,xenoxmt2,pandoramt2,elitemt2, i jeszcze innych tylko nazwy nie pamiętam

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy

Dodatkowe Info: Dużo wojenek łatwo  się expiło,mało ulepszaczy może być dużo ale żeby nie było trudno zdobywać je oraz nie chce żadnych dupereli czyli pety kostiumy itp i żeby grało troche tych osób kd +6 max.Grałem na Dreikon,xenoxmt2,pandoramt2,elitemt2, i jeszcze innych tylko nazwy nie pamiętam

MarinerMT2 , Ishya.pl (START 30.01.2015 - Piątek ,jutro 18:00) - fajny serwerek z wyglądu i w miarę możliwości taki jak podałeś w opisie tyle że są pety i kostiumy ale dużo nie dają (jak nie to już nie ma takich polskich serwerów)

Opublikowano

Szukam serwera:

Zależy mi na: Serwer Easy lub Medium / Przyjemny exp nie monotonny / Wojny gildii 600+ graczy / Eq w miarę szybko / Serwer nie starszy niż 2 miesiące

Dodatkowe info: Nie ponasrywane tych nowości! KD max +6

9YbAX2Z.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...