Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Medium/Hard, by było można ugrać bez IS, 500+ osób online i miła atmosfera

Dodatkowe Info: Chcę taki serwer, że aby coś osiągnąć trzeba się narobić.

Nagroda za pomoc: 10 lików i 5* w profilu

Zobacz prezentacje serwerow, ktore "wystartowaly" dzisiaj o "18"

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Pamięta ktoś jeszcze te stare privy bez tych wszystkich nowych broni itp.

Szukam właśnie takiego servera najlepszy na jakim grałem to Cavalosmt2 ale on upadł ostatnio widziałem server old-cavalos ale on nie ma nic wspólnego z dawnym cavalosem jeśli ktoś zna jakieś fajne klasyczne privy proszę dać znać.

Póki co czekam na avalona s2 ale to już niestety  nie jest klasyk

Dodatkowe Info:Lub może jakis server zagraniczny bo jeszcze nie grałem na takowych a to może być fajne doświadczenie + szlifowanie języków obcych.Może ktoś poleci jakiś najlepiej jak najbardziej podobny do cavalosa avalona itp 
Nagroda za pomoc:dużo lików + 5

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Pamięta ktoś jeszcze te stare privy bez tych wszystkich nowych broni itp.

Szukam właśnie takiego servera najlepszy na jakim grałem to Cavalosmt2 ale on upadł ostatnio widziałem server old-cavalos ale on nie ma nic wspólnego z dawnym cavalosem jeśli ktoś zna jakieś fajne klasyczne privy proszę dać znać.

Póki co czekam na avalona s2 ale to już niestety  nie jest klasyk

Dodatkowe Info:Lub może jakis server zagraniczny bo jeszcze nie grałem na takowych a to może być fajne doświadczenie + szlifowanie języków obcych.Może ktoś poleci jakiś najlepiej jak najbardziej podobny do cavalosa avalona itp 

Nagroda za pomoc:dużo lików + 5

@Baraniozo

Linaresmt2

xxx

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Najlepiej aby był to serwer hard, ewentualnie Medium/Hard. Liczba aktywnych graczy 450+
Dodatkowe Info: Max lvl 99/120, bez 6/7, z nutką klasyki dawnego Metina 2, kd +4
Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwer Hard ,Mało epickiego eq(góra 2,3 bronie po broniach 65/75),sporo osób ,serwer który nie padnie po 3 miesiącach.
Dodatkowe Info:Odpada balmora oraz ravia.
Nagroda za pomoc:Like

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwer Hard ,Mało epickiego eq(góra 2,3 bronie po broniach 65/75),sporo osób ,serwer który nie padnie po 3 miesiącach.

Dodatkowe Info:Odpada balmora oraz ravia.

Nagroda za pomoc:Like

Malestia.pl ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Najlepiej aby był to serwer hard, ewentualnie Medium/Hard. Liczba aktywnych graczy 450+

Dodatkowe Info: Max lvl 99/120, bez 6/7, z nutką klasyki dawnego Metina 2, kd +4

Zobacz sobie Malestie może przypadnie ci do gustu. Balmore albo ravię też mozesz zobaczyc, ale pewnie grałeś. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer medium z nutką harda, żeby wszystko można było grać bez isu, ludzi 450+
Dodatkowe Info: żeby grało się przyjemnie i nie doskwierała nuda.
Nagroda za pomoc: Like

x

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: w jeden dzień max lvl, najlepiej aby bylo latwo o eq, mozna bylo cos osiagnac bez is, duzo ludzi

Dodatkowe Info: server easy/ 4fun/pvp

Nagroda za pomoc:najlepsza odpowiedź oraz like

demilus.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy Cos Jak Dreikon

Dodatkowe Info: Aby gralo +450 Graczy i zeby były Dungeony/Rajdy

Nagroda za pomoc: 10 likow i 5 na profilku :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy najlepiej coś takiego jak argentus , xenox
Dodatkowe Info: +/- 700 graczy , 250 lvl high , 6/7 bon kd do pvp i najlepiej żeby nie zdobywało się zbyt trudno ulepek
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium/Hard, 800+ os., wyeliminowane wszystkie bugi,

mała/zerowa ilość cheaterów, brak przekrętów administracji. Ewentualnie jeśli nie ma takiego

może być jakiś medium/easy
Dodatkowe Info: Odpada:

-Ravia

-Balmora

-Malestia

-Ascarial

-Crados

Znajdę coś jeszcze? :)

Nagroda za pomoc: Limit lajków

Opublikowano

Zależy mi najbardziej: Serwerze medium/easy.

Dodatkowe Info: Max lvl 200/250. Około 500+ graczy aktywnych. By można było ugrać coś bez IS. 

Nagroda za pomoc Like

ProMT2, MetlifeMT2, Shaen

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:Serwerze takim gdzie jest 250lvl maks + gdzie jest dużo graczy, gdzie jest rozbudowany system ulepszania ,są ulepszone eq , serwera podobnego do gladora

Dodatkowe Info:

Like

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Easy/Medium
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Zalezy mi na tym, zeby na serwerze nie wialo nuda, zeby byly w miare fajne eventy.Graczy online tak od 500 os. w gore, nie za duzo epickich gowien. Odpada Pandora,elitemt2,dragonmt2,imetin,invoria,dreikon,xenox,glador MOGA BYC ZAGRANICZNE SERWERY
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] Troszke lajkow ... :D

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:Serwerze takim gdzie jest 250lvl maks + gdzie jest dużo graczy, gdzie jest rozbudowany system ulepszania ,są ulepszone eq , serwera podobnego do gladora Dodatkowe Info:Like

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium

Dodatkowe Info: Zalezy mi na tym, zeby na serwerze nie wialo nuda, zeby byly w miare fajne eventy.Graczy online tak od 500 os. w gore, nie za duzo epickich gowien. Odpada Pandora,elitemt2,dragonmt2,imetin,invoria,dreikon,xenox,glador MOGA BYC ZAGRANICZNE SERWERY

Nagroda za pomoc: Troszke lajkow ... :D

Polecam Thespia.pl , wszystkie prezentacje masz na yt a serwer startuje w poludnie, na samym forum siedzi 2000+osob wiec polecam

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/medium na którym jest dodana nowa postać , Likan !!!!
Dodatkowe Info: Potrzebuję serwera na którym mogę zacząć grać od nowa nową postacią czyli Likanem 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/medium na którym jest dodana nowa postać , Likan !!!!

Dodatkowe Info: Potrzebuję serwera na którym mogę zacząć grać od nowa nową postacią czyli Likanem 

Nie ma jeszcze takiego serwera tylko PL.

Namiastka jego jest na 4fun mt2

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: w jeden dzień max lvl, najlepiej aby bylo latwo o eq, mozna bylo cos osiagnac bez is, duzo ludzi

Dodatkowe Info: server easy/ 4fun/pvp

Nagroda za pomoc:najlepsza odpowiedź oraz like

Metek2.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium/hard
Dodatkowe Info: Zalezy mi na tym, zeby na serwerze nie wialo nuda, gralo w miare duzo graczy, serwer ma byc podobny do ASCARIAL.pl
Nagroda za pomoc:A co tam chceta ;p

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium/hard

Dodatkowe Info: Zalezy mi na tym, zeby na serwerze nie wialo nuda, gralo w miare duzo graczy, serwer ma byc podobny do ASCARIAL.pl

Nagroda za pomoc:A co tam chceta ;p

Malestia.pl

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: EASY/PVP/4fun

Dodatkowe Info:Zależy mi na max lvl 250 w 1 dzień bądź 7 dni, 6 i 7 bon koniecznie, duzo graczy i kd+9 

Nagroda za pomoc:like :) 

242662WizKhalifa.png

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Łatwym expie ,dropie ulepkow i aktywnej administracji
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color]GRAM BEZ IS SERVER NIE MA BYC POD IS
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] Lajk +4

Opublikowano

nie wiem gdzie grac pomocy!

szukam serwera: easy/pvp gdzie expi sie kilka godin do maks lvl eq zdobywa sie stosunkowo szybko 

serwer info : to nei ma byc zaden xenox argentus glador cos podobnego ale nie to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...