Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwer EASY/MEDIUM, Level 200-250 żeby troche można było pograć, nie musi być nie wiadomo ile luda, Podoba mi sie cos typu imetin lecz z łatwiejszym dostępem do ulepek itp.
Dodatkowe Info: Grałem na imetin,demilus,laneris,linares,verdea,dreikon,pangea.
Nagroda za pomoc:Max Like

Alldnar.pl

Opublikowano

Witam , szukam serwera podobnego do pandory obecnie gram na niej ale powoli sie nudzi  chce aby serwer mial duzo ludzi i by mile sie gralo ?

VirtualMT2 bądź CavalosMT2.

Zależy mi najbardziej na:Łatwy exp, łatwe ulepszacze, sporo osób.

Dodatkowe Info:Brak

Nagroda za pomoc: Like

CavalosMT2. :)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Witam , szukam serwera podobnego do pandory obecnie gram na niej ale powoli sie nudzi  chce aby serwer mial duzo ludzi i by mile sie gralo ?

virtual, elite

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/4fun, 500+ osób

Dodatkowe Info:Brak

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy

Dodatkowe Info: Jak najwięcej graczy i serwer w miarę nowy i stabilny ( Odpada Dreikon )

Zależy mi najbardziej na: Dobry medium, jak najwięcej graczy

Dodatkowe Info: Jak najwięcej graczy, serwer stabilny i w miarę nowy, medium taki w 100% ( nie medium/hard )

Nagroda za pomoc:Like

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 1. Serwer easy, ew. easy/medium. 2. Normalne postępy w grze (chodzi mi o to, aby np. nie robiło się całego eq pvp w 1 dzień). 3. Potrzebne ulepszacze (nie jakieś mocno trudne do zdobycia, ale żeby coś było wymagane)
Dodatkowe Info: Minimum ok. 600 graczy. Brak 6 skilli i 6/7 bonów (chyba, że tylko do expa i są łatwo dostępne, ale najlepiej, żeby wcale ich nie było :D ), fajne sety zbroi i broni... Oczywiście jakieś kostiumy, wierzchowce. Głównie to chodzi mi o to, żeby trochę sobie pograć i pobić się trochę z kumplami :)
Nagroda za pomoc: Oczywiście "lajk" :)

Może być też coś na styl CamerionMT2 (kto grał ten wie :) )

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nowa postać : Likan
Dodatkowe Info: medium/hard z likanem   :)
Nagroda za pomoc:Like

Z wilkiem to tylko Pl.

Namiastka wilka jest na 4FunMt2.

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Małej ilości broni,zbroji,kd i wszystkich tych dupereli. Do zwykłego hwanga i 1 epika by było idealnie. Może być 1 więcej czy mniej.
Serwer pod pvp,max lvl i eq do wbicia w 2 dni,potem tylko bony.

Dodatkowe Info: Dobrze by było gdyby grała zadowalająca ilość osób, bez is'a dającego znaczną przewagę.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Małej ilości broni,zbroji,kd i wszystkich tych dupereli. Do zwykłego hwanga i 1 epika by było idealnie. Może być 1 więcej czy mniej.

Dodatkowe Info: Dobrze by było gdyby grała zadowalająca ilość osób, bez is'a dającego znaczną przewagę.

2k10

Super serwer na którym nie ma nowości, max lvl 99 i jest to easy/medium. Zbroje to tylko 1 set jak i bronie. 

http://www.mpcforum.pl/topic/1329413-zapowiedz-2k10pl-serwer-oldschool-start-13122014-godz-1800/?view=getnewpost

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbiciu lvl (najlepiej jeden dzień) Łatwe do zdobycia ulepy

Dodatkowe Info: Serwer ma być stabilny nastawiony na PVP bez VIP'ów Najlepiej żeby w ok. dwa tygodnie zrobić sb eq PRO

Nagroda za pomoc: Like :)

XenoxMT2 odpada za długo kiedyś na nim grałem.

Sory ze tak pózno ale Mozesz zagrac na ProMT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium
Dodatkowe Info:minimum 700 graczy online, bez klasowego 6/7
Nagroda za pomoc:

medium / hard polecam malestia :P serwer stworzony z myślą o graczach :)

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Niebawem startuje serwer easy, multum graczy!

Easy, jeżeli szukasz to zapraszam -->

FANPAGE ->x]KLIK[/url]

Kiedy będzie jakaś prezka na mpc ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Także polecam 2k10

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Milej atmosferze, 
Dodatkowe Info: Taki easy/medium "NAJEBANE" Ulepszaczy, cos w stylu Xenox, nie podawajcie mi aby Virtual ani xenox, bo administracja maja te servery daleko w d***e, albo zeby bylo jeszcze na jakims serverze nowa klasa ten wilkolak, ale watpie, tez cos w tstylu jak dreikon/ascarial tylko te ulepszacze, zeby w miare duzo ludzi gralo, 
Nagroda za pomoc: 15like.

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Milej atmosferze, 

Dodatkowe Info: Taki easy/medium "NAJEBANE" Ulepszaczy, cos w stylu Xenox, nie podawajcie mi aby Virtual ani xenox, bo administracja maja te servery daleko w d***e, albo zeby bylo jeszcze na jakims serverze nowa klasa ten wilkolak, ale watpie, tez cos w tstylu jak dreikon/ascarial tylko te ulepszacze, zeby w miare duzo ludzi gralo, 

Nagroda za pomoc: 15like.

Idealnie by się nadawała Invoria, ale czy bardzo dużo ludzi gra, to nie jestem pewien.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym żeby eq były u handlarzy i po prostu wybonować i iść na pvp

Dodatkowe Info: Coś typu HammerMT2

Nagroda za pomoc: Like i +5 na profilu.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać ! Pomocy

Zależy mi najbardziej na tym żeby eq były u handlarzy i po prostu wybonować i iść na pvp

Dodatkowe info: Coś typu HammerMT2

Nagroda za pomoc: Like i +5 na profilu.

4FunMt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy (coś jak GladoR, albo stare Ghwww), aby zbyt dużej przewagi nie mieli gracze z IS'a, by grało sporo osób (koło 800-1000 lub więcej). Bez szóstych skilli dla woja i ninjy.

Dodatkowe Info: Myślałem nad Dreikonem i PangeaYt2.

Nagroda za pomoc: Lubię to

Merytt.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy (coś jak GladoR, albo stare Ghwww), aby zbyt dużej przewagi nie mieli gracze z IS'a, by grało sporo osób (koło 800-1000 lub więcej). Bez szóstych skilli dla woja i ninjy.

Dodatkowe Info: Myślałem nad Dreikonem i PangeaYt2.

Nagroda za pomoc: Lubię to

Dreikon jak najbardziej lub Moyes.pl 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...