Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! 

Zależy mi najbardziej na:99-130 lvlach z expem przybliżonym do PLa , braku broni na 30 lvl w sklepach i brakiem/mała ilościa graczy z max lvlem

Dodatkowe Info:kilka lat temu grałem na serwerze shenlongmt2 i bardzo bym chciał znaleźć coś podobnego  :) 

Nagroda za pomoc: 5 gwiazdek w profilu i satysfakcje z pomocy  :)

Radzę poczekać bo wielkimi krokami zbliża się malestia, już w piątek startuje ;) przewiduje się że będzie to topowy hard / medium :)

18438724560545478762_thumb.jpg
  • Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać !
Zależy mi narbadziej na: max lvl 130-200, serwer medium, w miarę nowy
Dodatkowe info: Bronie, zbroje normalne, nie jakieś z kosmosu, gracze online 400+

Nagroda: Like :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać !

Dodatkowe info: Bronie, zbroje normalne, nie jakieś z kosmosu, gracze online 400+

Nie tyle co nowy, ale Ascarial.

Podobno Ascarial s2 startuję.

3183514217139531243468.png
Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwer EASY/MEDIUM, Level 200-250 żeby troche można było pograć, nie musi być nie wiadomo ile luda, Podoba mi sie cos typu imetin lecz z łatwiejszym dostępem do ulepek itp.

Dodatkowe Info: Grałem na imetin,demilus,laneris,linares,verdea,dreikon,pangea.

Nagroda za pomoc:Max Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer EASY/MEDIUM, Level 200-250 żeby troche można było pograć, nie musi być nie wiadomo ile luda, Podoba mi sie cos typu imetin lecz z łatwiejszym dostępem do ulepek itp.

Dodatkowe Info: Grałem na imetin,demilus,laneris,linares,verdea,dreikon,pangea.

Nagroda za pomoc:Max Like

Ravia s2
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać !

do 120 lvl bedzie medium / hard Malestia (wychodzi dopiero 12 grudnia) a na ten moment Crados lub ewentualnie Ascarial. Ale ja osobiście polecam Malestie ew. Crados ;p

Opublikowano

Siemano , szukam serwa gdzie dodany jest ten cały lykan  . Nie chce mi się szukać więc piszę tutaj :D

w najbliższym czasie chyba nic się na niego nie szykuje, trzeba będzie na to poczekać ;p

Chyba tylko na 4FunMt2.

słyszałem (nie grałem więc nie wiem) że to fake i jest tam tylko model postaci a nie oryginalne skille i mechanika.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: BRAK 6.7! Duzo graczy, malo ulepszeń. Coś podobnego do nieistniejącej juz almanti. :(
Dodatkowe Info: Serwer easy/medium. EXP nie musi być łatwy.:D
Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Server na ktorym gra minimum 300 osob dziennie.Server do pvp
Dodatkowe Info:W 1 dzien max lvl to jest bardzo wazne !!! Latwo z kasa biologiem itp....Aha i server nie pod isa!!! Prosze nie wymieniac :4funmt2,nextmt2,Bananamt2,Xenoxmt2,Argentusa,Hammer mt2....

Nagroda za pomoc:Lajk +5* w profilu + pozytywny komentarz w profilku :) 

Opublikowano

Szukam Serwera Easy ponad 500 Graczy 

Nie Linares

Alcatra

poszukuje fajnego serwera hard lub easy..Hard dużo ludzi wędka od 30 małże drogę..Easy dużo ludzi bez 6/7...... :D

alcatra/xenox

ZAUFAJ DOBRYM RADOM !!!

Opublikowano

Siemka szukam serwera , na którym mógłbym się dorobić parę złotówek ( yangi,eq na allegro ) Zależy mi na tym żeby był jak najnowszy , aha i jak znacie jakieś fajne które wystartują to też możecie podać .

PS . W grę wchodzą tylko popularne serwery , nie żadne -500 osób

Pozdrawiam

Opublikowano

Siemka szukam serwera , na którym mógłbym się dorobić parę złotówek ( yangi,eq na allegro ) Zależy mi na tym żeby był jak najnowszy , aha i jak znacie jakieś fajne które wystartują to też możecie podać .

PS . W grę wchodzą tylko popularne serwery , nie żadne -500 osób

Pozdrawiam

poszukuje fajnego serwera hard lub easy..Hard dużo ludzi wędka od 30 małże drogę..Easy dużo ludzi bez 6/7...... :D

zdecydowanie obu wam polecam Malestia, przewidywany topowy serwer hard / medium ok. 1k + online :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Łatwy exp, łatwe ulepszacze, sporo osób.
Dodatkowe Info:Brak
Nagroda za pomoc: Like

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...