Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Sporej ilości graczy,server easy głownie pod pvp

Dodatkowe Info:Bez 6/7 do pvp,brak dużej ilości nowych broni/zbroi i ogólnie ekwipunku

Nagroda za pomoc:like

Chciałbym dodać ze 2k10.pl odpada :)

Linaresmt2.pl

xxx

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: zeby było okolo 500 osób na serwerze w godz szczytu, Medium/easy , jedna tarcza do PvP

Dodatkowe Info: Serwer podobny do Ethany.eu tylko zeby była jedna tarcza

Nagroda za pomoc: plus

W 20 startuje Thespia, serwer NoPerfect'a 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:erwer który startuję za tydzień - w czasie wolnym świątecznym obojętnie jaki byle był grywalny.
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc:

Polecam Ci Thespie.

W 20 startuje Thespia, serwer NoPerfect'a 

Thespia to serwer Uzurpatora..

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na serwerze easy/medium( exp ok 500% do 1500% W miare szybkie wbijanie lv i robienia eq max lv 250):
Dodatkowe Info: Serwer musi być podobny do glador , divinie world^^
Nagroda za pomoc: +2 na profil

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze hard/medium, duzej ilosci graczy,
Dodatkowe Info: najlepiej zeby nie bylo 6/7 bonu, miloby bylo gdyby mial klimat starego globala,
Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Dodatkowe Info: najlepiej zeby nie bylo 6/7 bonu, miloby bylo gdyby mial klimat starego globala,

medium/hard to taki 2k10, ale jest 6-7 bon ale 100% klimat starego globala

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: aby serwer był podobny do Spotlinemt2, eterialmt2 pod wzgiędeem expa

Dodatkowe Info max lv 250, 6/7 bon jako bonus do satusów, 6-7 poziomów uleprzania danego przedmiotu, stabilny 400 graczy minimum, 1-2 zastawy bonów 1-5, 

Nagroda za pomoc: 10 like :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grac pomocy !

Najbardziej zalezy mi na: 6 skill,.easy zbroje nie przefarbowane hwangi easy +200 lvl

Nagroda za pomoc: eeeeyyyy dobre slowo + like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer HARD

Dodatkowe Info: Zależy mi na sporej ilości graczy albo raczej na tym iż serwer jest nowy i dopiero ludzie zaczynają lub wkrótce będą zaczynać tam grę...Oczywiście stabilny jak i może być bardziej rozbudowany względem lokacji itd (Jest 250 na HARD? :D)

Nagroda za pomoc: Like

Zależy mi najbardziej na: Serwer MEDIUM

Dodatkowe Info: Zależy mi na sporej ilości graczy albo raczej na tym iż serwer jest nowy i dopiero ludzie zaczynają lub wkrótce będą zaczynać tam grę...Oczywiście stabilny jak i może być bardziej rozbudowany względem lokacji itd (Jest 250 na Medium? :D)

Zależy mi najbardziej na: Serwer EASY

Dodatkowe Info: Zależy mi na sporej ilości graczy albo raczej na tym iż serwer jest nowy i dopiero ludzie zaczynają lub wkrótce będą zaczynać tam grę...Oczywiście stabilny jak i może być bardziej rozbudowany względem lokacji itd (Wiadomo 250 lvl)

serwer hard malestia. wystartował 3 dni temu 2k online na porządku dziennym :) zabawa przednia, stabilny i ekipa ogarnięta. bez is da rade zrobić wszystko ;p bardzo polecam ^^ jak zacząłem gre od startu to skonczyłem o 6 nad ranem xD

to samo co wyżej (malestia) ;p serwer stabilny, dużo online i z charakterem, klimacik pl-a zachowany :) 

w porównaniu do cradosa / czy ravii wypadł jeszcze lepiej ^^ aczkolwiek crados też nie jest zły, z tym że mniej ludzi i po 75 lvl-u wieje nudą ;x

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze gdzie jest ogrom ludzi , częste wojny.
Dodatkowe Info: Bardziej serwer pod PVP , Wojenki ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer, który niedawno wystartował, najlepiej typ easy, easy/medium ze starym dobrym klimatem przed lat. Gdzie nie ma niewiadomej ilości setów broni i zbroi, niski maksymalny poziom. Gdzie po chwili zarabiania stać już nas na zrobienie dobrego EQ, a z ulepszeniami na epiki też nie ma problemu. Dobrze by było gdyby grało tam dużo ludzi i były częste wojny gildii. Zależy mi, żeby wszystko na serwerze było adekwatne do osiągnięć gracza.

Dodatkowe Info: ---

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer, który niedawno wystartował, najlepiej typ easy, easy/medium ze starym dobrym klimatem przed lat. Gdzie nie ma niewiadomej ilości setów broni i zbroi, niski maksymalny poziom. Gdzie po chwili zarabiania stać już nas na zrobienie dobrego EQ, a z ulepszeniami na epiki też nie ma problemu. Dobrze by było gdyby grało tam dużo ludzi i były częste wojny gildii. Zależy mi, żeby wszystko na serwerze było adekwatne do osiągnięć gracza.

Dodatkowe Info: ---

2k10.pl nawiązuję do starych klimatów 

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serverze hard/medium z dużą ilością nowych broni, zbroi itd.

Dodatkowe Info: Stabilny server. 

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serverze hard/medium z dużą ilością nowych broni, zbroi itd.
Dodatkowe Info: Stabilny server. 
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

CradosMT2! ;-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  serwie easy/medium z dużym poziomem maxymalnym (ale bez przesady) i żeby go się jakoś sprawnie expiło, dużą ilością nowych map,broni,zbrojek itp, dobrą atmosferą i przyjemną obsługą serwera (o te dwa trudno więc jak nie będzie to się obejdzie smakiem :D ) , o ile dobrze pamiętam to z broni na 65 zmieniało się na te epiki czy coś w tym stylu więc tym też nie pogardze, chyba, że trzeba lootnąć to też dam rade :v, serwer nie był postawiony na zasadzie "kup z isu to wygrasz". Fajnie jak by itemki do ulepszania wstawiania/zmieniania bonow były do kupna w sklepie normalnym, żeby ulepszanie skili nie sprawiało problemu(w sensie bijemy tam sobie tak żeby chyyba na 16pkt weszło na "m" potem księgi od jakiegoś tam sklepikarza, a potem też coś z normalnego sklepu na ulepszanie dalej. O ile dobrze pamiętam to pandora takie cuś miało więc marzy mi się odnowiony ten serw tylko żeby było więcej itemków. Oczywiście bon 6/7 must have.

Dodatkowe Info: Stabilny serw, który jakiś czas postoi

Nagroda za pomoc: Lajki się posypią za jakiś fajny serwer, a mam 15 :D 

Pozdrawiam i z góry dziena :*

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  serwie easy/medium z dużym poziomem maxymalnym (ale bez przesady) i żeby go się jakoś sprawnie expiło, dużą ilością nowych map,broni,zbrojek itp, dobrą atmosferą i przyjemną obsługą serwera (o te dwa trudno więc jak nie będzie to się obejdzie smakiem :D ) , o ile dobrze pamiętam to z broni na 65 zmieniało się na te epiki czy coś w tym stylu więc tym też nie pogardze, chyba, że trzeba lootnąć to też dam rade :v, serwer nie był postawiony na zasadzie "kup z isu to wygrasz". Fajnie jak by itemki do ulepszania wstawiania/zmieniania bonow były do kupna w sklepie normalnym, żeby ulepszanie skili nie sprawiało problemu(w sensie bijemy tam sobie tak żeby chyyba na 16pkt weszło na "m" potem księgi od jakiegoś tam sklepikarza, a potem też coś z normalnego sklepu na ulepszanie dalej. O ile dobrze pamiętam to pandora takie cuś miało więc marzy mi się odnowiony ten serw tylko żeby było więcej itemków. Oczywiście bon 6/7 must have.

Mam kilka propozycji;

• Old-Cavalos.eu,
  • iMetin,
  • Dreikon,
  • Laneris,
  • CradosMT2.

Serwery godne Twojej uwagi ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

invoria / virtualmt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer 4Fun, gdzie mozna wbic max bez is'a w jeden dzien

Dodatkowe Info: Typowy pod pvp

Nagroda za pomoc: +5lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwy exp, łatwy drop ulepek max 250lvl Łatwo z eq.
Dodatkowe Info: Serwer Easy.
Nagroda za pomoc:Lajk :)

[img]http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1373375745-U661747.png[/img]

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer 4Fun, gdzie mozna wbic max bez is'a w jeden dzien

Dodatkowe Info: Typowy pod pvp

Nagroda za pomoc: +5lajk

4funmt2, Promt2

Zależy mi najbardziej na: Łatwy exp, łatwy drop ulepek max 250lvl Łatwo z eq.

Dodatkowe Info: Serwer Easy.

Nagroda za pomoc:Lajk :)

Funmt2, Virtualmt2

image.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwy exp, łatwy drop ulepek, mała ilość bugów, dungeony zrobię solo każdą klasą, mało misji
Dodatkowe Info: Serwer Easy. Grałem na: XenoxMT2, PangeaYT, Virtual, Dreikon, Invoria, Moyes
Nagroda za pomoc: 5like ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwy exp, łatwy drop ulepek, mała ilość bugów, dungeony zrobię solo każdą klasą, mało misji

Dodatkowe Info: Serwer Easy. Grałem na: XenoxMT2, PangeaYT, Virtual, Dreikon, Invoria, Moyes

Nagroda za pomoc: 5like ;)

Argentus.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...