Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grac Pomocy!

Najbardziej zalezy mi na : Serwer medium lub medium/easy,Duzo ludzi, ladne sety broni,zbroi,bez 6/7bonu, exp nie za latwy,stabilny

Nagroda za pomoc : liki,5*  

Dreikon,

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Easy Easy żeby szybko wbić lvli wojenki i pvp
Dodatkowe Info: Słaby nacisk na IS żeby ulepszacze itp można było zdobyć bez problemu najlepiej brak 6/7 i troche ma grać graczy +500 najlepiej, grałem na dreikonie i niespodobał się
Nagroda za pomoc: Lajki

Moyes, promt2

Zależy mi najbardziej na: med/hard który wystartuje po 12 grudni'a

Dodatkowe Info: z sporą reklamą

Nagroda za pomoc:Like

Arutan będzie jakoś niedługo startował, polecam sprawdzić w dziale zapowiedzi.

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:server medium[/b][/color]

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:latwo oferty :D wazne zeby troche osob gralo[/b][/color]

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:lajk[/b][/color]

Ascarial, crados, lastivia

Nie wiem gdzie grac Pomocy! Chodzi mi o hard/medium z dobrą administracją, maszyną, przyjemny exp jak i również drop ulepek :) Coś w stylu Zakrei która ma straszne problemy z maszyną

Najbardziej zalezy mi na : ilości graczy (500+ w dzien) oraz przyjemnej grze :)  Żeby było np.10 KU do G bodzie u npc zmianki z mobów :)

Nagroda: Like

Crados, lastivia,

Piszcie używając jednego koloru czcionki albo poprawnie używajcie kodów bo ciężko się to czyta :)

OsoInternational.jpg

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: "Old school-owym" serwerze typu, starej Pandory, AtlantisMT2,. Serwer easy/medium.
Dodatkowe Info: Minimalna ilość setów, najlepiej brak tych wszystkich nowości tzn. pety, kostiumy i cała reszta zbędnego syfu. Przyzwoita ilość osób online. Is bez większego wpływu na gre tzn. tylko fryzy, exp ,drop, itp. Domyślam się że ciężko będzie teraz znaleźć taki serwer kiedy wszędzie pełno tego syfu, ale może się jakiś uchował i czeka własnie na mnie :D
Nagroda za pomoc: MEGA LIKE 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: "Old school-owym" serwerze typu, starej Pandory, AtlantisMT2,. Serwer easy/medium.

Dodatkowe Info: Minimalna ilość setów, najlepiej brak tych wszystkich nowości tzn. pety, kostiumy i cała reszta zbędnego syfu. Przyzwoita ilość osób online. Is bez większego wpływu na gre tzn. tylko fryzy, exp ,drop, itp. Domyślam się że ciężko będzie teraz znaleźć taki serwer kiedy wszędzie pełno tego syfu, ale może się jakiś uchował i czeka własnie na mnie :D

Linaresmt2.pl

xxx

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim expie, dobrym PvP, dosyć dużej ilości graczy

Dodatkowe Info: Najlepiej brak misji, a jak już to szybkie do wykonania, najlepiej jakby ulepszacze dropiły podczas expa albo ich brak. Najlepiej serwer podobny do CavalosMt2

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Balmora, ravia? Ale to hardy. Ewentualnie lastivia. Ciężko znaleźć serwer taki jak podajesz na którym gra paru graczy :)

Dodatkowe Info: Najlepiej brak misji, a jak już to szybkie do wykonania, najlepiej jakby ulepszacze dropiły podczas expa albo ich brak. Najlepiej serwer podobny do CavalosMt2

Moyes

OsoInternational.jpg

Opublikowano

GladoR

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwy exp, dużo ludzi, proste ulepszanie, niewymagające ulepy(żeby nie siedzieć po 30 min na spocie by wydropić marne np. 5 broch szermierki ) Tylko żeby nie było jeden spot psów i mamy 30.

Dodatkowe Info: Gram aktualnie na Pangea, tak więc poszukuję podobnego lecz łatwiejszego.

Nagroda za pomoc: + i uznanie ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwy exp, dużo ludzi, proste ulepszanie, niewymagające ulepy(żeby nie siedzieć po 30 min na spocie by wydropić marne np. 5 broch szermierki ) Tylko żeby nie było jeden spot psów i mamy 30.

Dodatkowe Info: Gram aktualnie na Pangea, tak więc poszukuję podobnego lecz łatwiejszego.

Promt2.

Ardanis

Opublikowano

Dreikon :)

Aktualnie szukam serwera na którym mógłbym zostać na dłużej, który po prostu szybko mi się nie znudzi , także gra na nim to powinna być czysta przyjemność. 

Może być to Global albo Prywatny.

Masz jakiś pomysł?

Napisz na PW a na pewno będę wdzięczny  :)

Opublikowano

Dreikon

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Graczy w dzień 2k +
Dodatkowe Info: Exp trudny , ekwipunek pod dostatkiem tzn w 1 dzień eq na max level można mieć , tylko nie żadna pandora , dodatkowo ninja hack obowiązkowy żeby działało .
Nagroda za pomoc: Czego ci dusza zabraknie 

Opublikowano

Kiedy był restart virtuala ? po widwze ze nie dziala stare konto .

Dreikon ile już istnieje ? i jaki typ lv max lv ?

Lvl póki co 220, będzie zwiększany do 235. (  a potem wyżej, serwer stoi na source to może być i nawet 300 lvl. :D )

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer na dłuższy czas, na którym fajnie się zarabia PLNy, na którym dropek 35 lvl dobrze się sprawuje, ku czyta natychmiast

Dodatkowe Info: Stabilny serwer =)

Nagroda za pomoc: Lajki!

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 700+ online easy/medium i szybkie pvp ( czyli takie w którym da rade pozabijać sobie innych w walce na potach)

Dodatkowe Info: jeśli będzie to trudniejszy serwer to byle by nie było przestojów lvl-owych na których exp nagle super wolno leci i wbija się 1 lvl po 3 godziny lub dłużej. (tak jak na invorii czy crados) exp nie ma być monotonny!
Nagroda za pomoc: Lajki

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 700+ online easy/medium i szybkie pvp ( czyli takie w którym da rade pozabijać sobie innych w walce na potach)

Dodatkowe Info: jeśli będzie to trudniejszy serwer to byle by nie było przestojów lvl-owych na których exp nagle super wolno leci i wbija się 1 lvl po 3 godziny lub dłużej. (tak jak na invorii czy crados) exp nie ma być monotonny!

Nagroda za pomoc: Lajki

Dreikon/Moyes

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer na dłuższy czas, na którym fajnie się zarabia PLNy, na którym dropek 35 lvl dobrze się sprawuje, ku czyta natychmiast

Crados.

Dlaczego?

Serwer z myślą o graczach. Na 35 poziomie z przerobionym FMS-em bądź RIB-em można zrobić naprawdę wiele.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jak najbardziej oldschoolowy easy/medium, na ktorym jednoczesnie graloby jak najwiecej ludzi. Cos jak Dreikon, tylko z mozliwie jak najmniejsza iloscia tych pierdol i map

Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jak najbardziej oldschoolowy easy/medium, na ktorym jednoczesnie graloby jak najwiecej ludzi. Cos jak Dreikon, tylko z mozliwie jak najmniejsza iloscia tych pierdol i map

Ascarial

Opublikowano

Imetin

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Max lvl 105-130. Nie za dużo nowych zbroi, broni itp. KU u handlarki, rady zwoje też. z expem i eq trudniej. Taki klasyczny medium, najlepiej z bojowcem :)
Dodatkowe Info: Dosyć trwały, server na dłużej.
Nagroda za pomoc: lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Graczy w dzień 2k +

Dodatkowe Info: Exp trudny , ekwipunek pod dostatkiem tzn w 1 dzień eq na max level można mieć , tylko nie żadna pandora , dodatkowo ninja hack obowiązkowy żeby działało .

Nagroda za pomoc: Czego ci dusza zabraknie 

Chyba sobie żartujesz? haha, naprawdę myślisz że istnieje taki serwer xD

Lastivia, crados ale ku czyta się co jakiś czas.

Lastivia,

Zależy mi najbardziej na: Max lvl 105-130. Nie za dużo nowych zbroi, broni itp. KU u handlarki, rady zwoje też. z expem i eq trudniej. Taki klasyczny medium, najlepiej z bojowcem :)

Dodatkowe Info: Dosyć trwały, server na dłużej.

Nagroda za pomoc: lajk

Nie znam żadnego serwa 105-130lvl na którym grałoby trochę ludzi gdzie ku, rady i zwoje by były u handlarza. Ale z serwerów na dłużej polecam ascariala, lastivie i cradosa.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Dreikon/Moyes

a jest coś innego? szukam czegoś jak Crados/Ascarial (ale łatwiejszy późniejszy exp po kilka godzin 1 lvl mi się nie widzi) lub coś jak Virtual/Elite ale świeższego lub żeby nie trzeba było gonić topki. co myślicie o Imetin lub Pandora / Xenox? jak z grywalnością? ciężko topke dogonić ? PvP w miare szybkie?

18438724560545478762_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...