Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: 700+ online easy/medium i szybkie pvp ( czyli takie w którym da rade pozabijać sobie innych w walce na potach)

Dodatkowe Info: jeśli będzie to trudniejszy serwer to byle by nie było przestojów lvl-owych na których exp nagle super wolno leci i wbija się 1 lvl po 3 godziny lub dłużej. (tak jak na invorii czy crados) exp nie ma być monotonny!

Nagroda za pomoc: Lajki

Argentus EASY, SZYBKI EXP,  PVP LAJTOWE.

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: na PL , serwerze ,który będzie tani i nie będzie trudno mieć dobre eq. TBD odpada trudno tam się wybić. 
Dodatkowe Info: chce grać razem z kolegą ,który będzie biegał z buffem i mnie buffował 
Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: na PL , serwerze ,który będzie tani i nie będzie trudno mieć dobre eq. TBD odpada trudno tam się wybić. 

Dodatkowe Info: chce grać razem z kolegą ,który będzie biegał z buffem i mnie buffował 

Jak na TBD trudno Ci się wybić to radzę nie grać na plu... Ewentualnie Negros, na innych serwerach drogo i pustki :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

color=#ffa07a]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color]
Zależy mi najbardziej na: Żeby zagrać Lycanem (nowa 5 postać) na jakimś PRIWIE. Chciałbym przetestować tą postać pvp a na pl'u nie gram.
Dodatkowe Info: Ma być lycan i serwer prywatny :3
Nagroda za pomoc: Dużo, dużo łapek ;)

ddz8gi.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby zagrać Lycanem (nowa 5 postać) na jakimś PRIWIE. Chciałbym przetestować tą postać pvp a na pl'u nie gram.

4funmt2, tylko chyba na tym privie jest. 

Opublikowano

4fun mt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: SERWER MEDIUM, DUŻO GRACZY, FAJNA ATMOSFERA ;P
Dodatkowe Info: Zaczynam gre od nowa ;p .
Nagroda za pomoc: like ;d 

Opublikowano

Verdea, moyes.

Opublikowano

Lastivia (ja tam gram, najlepiej mi leży), crados, ascarial :) Takie bardziej serwery na dłużej a nie głupie easy gdzie się gra kończy po tygodniu :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Zależy mi najbardziej na: SERWER MEDIUM, DUŻO GRACZY, FAJNA ATMOSFERA ;PDodatkowe Info: Zaczynam gre od nowa ;p .Nagroda za pomoc: like ;d

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybki exp, kd w sklepie, zmianki w sklepie, najlepiej jak by byl wbudowany bs, nie trudne ulepszanie
Dodatkowe Info: Nie chce siedziec calymi dniami zeby cokolwiek ogarnac, nie mam na to czasu a bym na czyms pogral
Nagroda za pomoc: no co? no lajki :/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybki exp, kd w sklepie, zmianki w sklepie, najlepiej jak by byl wbudowany bs, nie trudne ulepszanie

Dodatkowe Info: Nie chce siedziec calymi dniami zeby cokolwiek ogarnac, nie mam na to czasu a bym na czyms pogral

dreikon, moyes, 4funmt2

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybki exp masz 150lvl nie zaduzo broni zbroi itp bez miliona ulepszaczy najelpiej jak najmniej
Dodatkowe Info: serwer /easy/medium na ktorym da rade wbic max lvl + max eq w 1/2 tygodni gry po 3-5h dziennie + max bony i najlepiej bs wbudowany
Nagroda za pomoc: + like

ab6c462d0abe0af0.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybki exp masz 150lvl nie zaduzo broni zbroi itp bez miliona ulepszaczy najelpiej jak najmniej

Dodatkowe Info: serwer /easy/medium na ktorym da rade wbic max lvl + max eq w 1/2 tygodni gry po 3-5h dziennie + max bony i najlepiej bs wbudowany

Ardanis, Shayen(dopiero ma startowac ale bez bs)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na serwerze easy/medium( mniej więcej jak starydiamond/ dreikon/invoria):
Dodatkowe Info: Serwer musi byc swietny 
Nagroda za pomoc: +1 osoba online na serwerze  xD + limit lajk|

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/size]Zależy mi najbardziej na serwerze easy/medium( mniej więcej jak starydiamond/ dreikon/invoria):[/size]Dodatkowe Info: Serwer musi byc swietny [/size]Nagroda za pomoc: +1 osoba online na serwerze  xD + limit lajk|[/size]

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na serwerze easy/medium( mniej więcej jak starydiamond/ dreikon/invoria):

Moyes, bardzo podobny do dreikona, dużo ludzi.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Ascarial, Crados, Pangea, laneris.

Opublikowano

DiamondMt3 virtual pandora

metek2.pl

Dreikon promt2

moyes ascarial

Zależy mi najbardziej na: Żeby zagrać Lycanem (nowa 5 po

negros/diumar

Zależy mi najbardziej na: Jak najbardziej oldschoolowy easy/medium, na ktorym jednoczesnie graloby jak najwiecej ludzi. Cos jak Dreikon, tylko z mozliwie jak najmniejsza iloscia tych pierdol i map
Nagroda za pomoc: Lajk

Virtual/pandora/diamondmt3

Zależy mi najbardziej na: 700+ online easy/medium i szybkie pvp ( czyli takie w którym da rade pozabijać sobie innych w walce na potach)

Dodatkowe Info: jeśli będzie to trudniejszy serwer to byle by nie było przestojów lvl-owych na których exp nagle super wolno leci i wbija się 1 lvl po 3 godziny lub dłużej. (tak jak na invorii czy crados) exp nie ma być monotonny!

Nagroda za pomoc: Lajki

argentus dreikon pandora lub moyes

stać) na jakimś PRIWIE. Chciałbym przetestować tą postać pvp a na pl'u nie gram.

4funmt2 tylko ma 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  VERY EASY np. w pół godziny wbić 100lvl a max lvl to około 300-400, i ogólnie żeby był bardzoo Very Easy ( grałem kiedys na iMetin.pl ale chce zeby byl bardziej easy)
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Argentus

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:serwer medium  lvl 99/127 coś podobnego do avalonmt2[/b][/color]
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color]
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:+ like[/b][/color]

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Easy/4Fun coś typu XenoxMT2 ale gdzie administracja ogarnia serwa, nie ma tylu bugów, szybki lvl, 6/7b, mało ulepszaczy bądź są łatwe do zdobycia.
Dodatkowe Info: Nie chce poświęcać zbyt dużo czasu na robienie eq.
Nagroda za pomoc: Like ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Easy/4Fun coś typu XenoxMT2 ale gdzie administracja ogarnia serwa, nie ma tylu bugów, szybki lvl, 6/7b, mało ulepszaczy bądź są łatwe do zdobycia.

Dodatkowe Info: Nie chce poświęcać zbyt dużo czasu na robienie eq.

Nagroda za pomoc: Like ;)

Demilus

Dreikon

Moyes

Promt2 s1

Shayen

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy, na którym nie trzeba się wysilać żeby coś zdobyć. Coś podobnego do DivineWorld, ErurisMT2 lub PangeaYT2.
Dodatkowe Info: Lubię robić pvp, nie cierpię dropić i expić.
Nagroda za pomoc: Lajk ! :D

"Co to szczęście? Powiedz mi gdzie go szukać? Chyba byłem już wszędzie. Gdzie jeszcze mam zapukać?"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...