Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwer typu Longjuyt2 - hwang 50lvl, max ulepszenie bezduszne i syriusz

Dodatkowe Info: longjuyt2!!!!!!!!!

Nagroda za pomoc: co zechcesz..

Wykluczam serwery: z nowościami

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze na którym można zarabiać na perłach, zupełnie tak jak na starym Diamondzie. Kupowanie masy łatwo dostępnych małży, otwieranie i sprzedawanie.

Dodatkowe Info: Byłoby świetnie gdyby serwer miał chociaż trochę podobną mechanikę gdy jak na DIamondziemt2 :P Bardzo brakuje mi tego serwera.

Nagroda za pomoc:Dużo lików o ile serwer na prawdę okaże się trafny do moich wymagań ;)

Wykluczam serwery: Hardy oraz serwery z masą niepotrzebnych nowości. Oczywiście nie mówię, że ma to być serwer kompletnie oldschool.

Vesteris/WoM2

Te serwery mają się ni jak do mojego opisu. WoM2 jest serwerem hard, a Vesteris jest przepełniony tymi nowościami już nie czepiając się że "grać na małżach" to się tam nie da.

To nie ma aktualnie takiego serwera jak Ci się podoba

Zależy mi najbardziej na: serwer typu Longjuyt2 - hwang 50lvl, max ulepszenie bezduszne i syriusz

Dodatkowe Info: longjuyt2!!!!!!!!!

Nagroda za pomoc: co zechcesz..

Wykluczam serwery: z nowościami

Imetin ale tam więcej broni jest Lub jakiś zagraniczny.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy, szybkim wbijaniu lvl, dużej ilości osób online tak z 500+ online (albo i więcej :P )

Dodatkowe Info: właściwie to planuje zacząc z metinem od nowa :)

Nagroda za pomoc: oczywiscie lajki :)

Wykluczam serwery: z Pay2Win (nienawidzę tego)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer typu easy/medium ewentualnie , malo dodatkow
Dodatkowe Info: serwer musi byc zbugowany i ma dzialacz na nim yangbot
Nagroda za pomoc: co zechcesz..
Wykluczam serwery: z nowościami

Opublikowano

nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: serwer typu easy ewentualnie , easy/medium / graczy 500+ 

Dodatkowe Info: Szukam serwera, który nie jest aż tak bardzo zryty na itemshop. To znaczy, żebym nie musiał wydawać ani złotówki i nie być tysiąc razy gorszy od tych co w is'a ładują.
Nagroda za pomoc: Oczywiście lajki! ^^
Wykluczam serwery: Baria.pl.

SERDECZNIE DZIĘKUJĘ! :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy, szybkim wbijaniu lvl, dużej ilości osób online tak z 500+ online (albo i więcej :P )

Almadia/Sawia

Zależy mi najbardziej na: serwer typu easy/medium ewentualnie , malo dodatkow

Dodatkowe Info: serwer musi byc zbugowany i ma dzialacz na nim yangbot

Nagroda za pomoc: co zechcesz..

Wykluczam serwery: z nowościami

Nie ma takiego polskiego serwera :). Nie wiem na których zagranicznych działa Yangbot.

nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwer typu easy ewentualnie , easy/medium / graczy 500+ 

Dodatkowe Info: Szukam serwera, który nie jest aż tak bardzo zryty na itemshop. To znaczy, żebym nie musiał wydawać ani złotówki i nie być tysiąc razy gorszy od tych co w is'a ładują.

Nagroda za pomoc: Oczywiście lajki! ^^

Wykluczam serwery: Baria.pl.

SERDECZNIE DZIĘKUJĘ! :)

Vesteris/Dreikon Polecam jednak Vesterisa lub serwer MPC Forum Antaris

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy/Medium ze średnim expem i masą ludzi.

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. (PRIV) szukam podobnego priva do EliteMT2.

Nagroda za pomoc: Lajki ;)

Wykluczam serwery: Vesteris.pl, Dreikon.pl , Tanavis.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy/Medium ze średnim expem i masą ludzi.
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. (PRIV) szukam podobnego priva do EliteMT2.
Nagroda za pomoc: Lajki ;)
Wykluczam serwery: Vesteris.pl, Dreikon.pl , Tanavis.pl

VirtualMT2/Antaris

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dość szybkim lvlowaniu, wysokim % na drop ulepów, chce by eq robiło się łatwo,przyjemnie
Dodatkowe Info: Szukam serwer'a Easy / Medium bądź Easy/PVP
Nagroda za pomoc: Lajki :D
Wykluczam serwery: Hard oraz Almadie, Argentusa, Barie, Sawie, Predorie :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: krótkim PVP, przyjemnym ulepszaniu eQ i expieniu, sporo online
Dodatkowe Info: Serwer Easy
Nagroda za pomoc: Like
Wykluczam serwery: Dreikon, Antaris

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dość szybkim lvlowaniu, wysokim % na drop ulepów, chce by eq robiło się łatwo,przyjemnie

Dodatkowe Info: Szukam serwer'a Easy / Medium bądź Easy/PVP

Nagroda za pomoc: Lajki :D

Wykluczam serwery: Hard oraz Almadie, Argentusa, Barie, Sawie, Predorie :D

Cortium za jakiś czas startuje/Sawia

Zależy mi najbardziej na: krótkim PVP, przyjemnym ulepszaniu eQ i expieniu, sporo online

Almadia/Sawia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemniej grze bez lagów, aby mapa była nie tak mocno przerobiona lub nowa jak na Antarisie.

Dodatkowe Info:medium, trudniejszy easy, prosilbym o serwer polski jak i zagraniczny

Nagroda za pomoc: podziekowanie

Wykluczam serwery:  invoria, antaris

Opublikowano

Almadia, IS totalnie łatwo.

Almadia, +800, Ez jest, krotkie pvp- hmmm tutaj jedynie to nwm bo jednak seria skillow jest :D

Zależy mi najbardziej na: Przyjemniej grze bez lagów, aby mapa była nie tak mocno przerobiona lub nowa jak na Antarisie.

Dodatkowe Info:medium, trudniejszy easy, prosilbym o serwer polski jak i zagraniczny

Nagroda za pomoc: podziekowanie

Wykluczam serwery:  invoria, antaris

Lagow nie ma, trudniejszy ez bo musisz kilka dungow jednak na to eq max przejsc

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Lycanie
Dodatkowe Info: Szukam serwera PVP gdzie jest Lycan
Nagroda za pomoc: Limit!
Wykluczam serwery: -

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Lycanie

Dodatkowe Info: Szukam serwera PVP gdzie jest Lycan

HammerMT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerach stabilnych, gdzie można pograć, jest trochę ludzi (nie musi być ogrom, ale tyle, żeby było z kim walczyć, handlować itd.), żeby !! można było np. sobie podropić itemy/kamole czy coś na metinach w m2, na metkach mordu, a nie że leci się na oślep do 100 levela, eq robi do expa i dalej expi. Tylko taki żeby było zajęcie właśnie z dropieniem z metków, bossów, exp dość przyjemny, nie musi być jakiś max szybki, drop też w miarę.
Dodatkowe Info:   Nie wiem, taki serwer raczej easy/medium bez dużych nowości, jak zbędne łowienie, szarfy, milion petów, jakiś ksiąg dających %% itp.

Coś co będzie miało chociaż część z tego. Podobno Antaris jest niewypałem, wydawałby się ok, ale jak mam expić w v1 z tego co czytałem ponad 30 lvl to dramat.. Na PLu lipa, bo drop kamoli już się nie opłaca, gdzie? :/ żeby też exp nie był mozolny pare h jeden level (na najwyższy lev może, ale nie początek gry..)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerach stabilnych, gdzie można pograć, jest trochę ludzi (nie musi być ogrom, ale tyle, żeby było z kim walczyć, handlować itd.), żeby !! można było np. sobie podropić itemy/kamole czy coś na metinach w m2, na metkach mordu, a nie że leci się na oślep do 100 levela, eq robi do expa i dalej expi. Tylko taki żeby było zajęcie właśnie z dropieniem z metków, bossów, exp dość przyjemny, nie musi być jakiś max szybki, drop też w miarę.

Dodatkowe Info:   Nie wiem, taki serwer raczej easy/medium bez dużych nowości, jak zbędne łowienie, szarfy, milion petów, jakiś ksiąg dających %% itp.

Coś co będzie miało chociaż część z tego. Podobno Antaris jest niewypałem, wydawałby się ok, ale jak mam expić w v1 z tego co czytałem ponad 30 lvl to dramat.. Na PLu lipa, bo drop kamoli już się nie opłaca, gdzie? :/ żeby też exp nie był mozolny pare h jeden level (na najwyższy lev może, ale nie początek gry..)

Na obecną chwile jestem w stanie z ręką na sercu polecić Ci serwer Vesteris :)

Nie ma innych serwerów, na których poczujesz smak grywalizacji ( reszta ścierw to po prostu przeszłość) Vesteris nadal się utrzymuje, ma swoją stałą ilość graczy ( teraz aktualizacja która może przynieść większe tłumy na serwerze - delikatnie większe) Handel się trzyma, multum sposobów na zarobek, nie jest najciężej. :)

Opublikowano

Jak wyżej Vesteris dobry solidny medium

Jeżeli wolisz mniej osób a też dobry serwer to Invoria

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze Easy, z szybkim expem oraz dropem, fajną zabawą w PVP, aby nie trzeba było poświęcać dużo czasu na dropienie ulepek.
Dodatkowe Info:Aby na serwerze grało sporo graczy.
Nagroda za pomoc:Like
Wykluczam serwery: Laneris 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer stabilny , dużo ludzi
Dodatkowe Info: Serwer medium
Wykluczam serwery:

Opublikowano

Wykluczam serwery:

Athes

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Wykluczam serwery:

Vesteris

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze Easy, z szybkim expem oraz dropem, fajną zabawą w PVP, aby nie trzeba było poświęcać dużo czasu na dropienie ulepek.

Dodatkowe Info:Aby na serwerze grało sporo graczy.

Nagroda za pomoc:Like

Wykluczam serwery: Laneris 

Almadia/Sawia/Laneris s3

Wykluczam serwery:

Vesteris

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium z dużą liczbą osób
Dodatkowe Info: Na tych rzeczach też mi zależy:

-zwierzak na start lub dość łatwy do zdobycia

-tanie lub darmowe pelerynki

-level powyżej 115

-stabilny serwer który nie padnie po paru miesiącach

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu
Wykluczam serwery: imetin ponieważ grałem kiedyś na serwerze imetin ale skasowali mi konto za nieaktywność poza tym mam złe wspomnienia z ts-owym supportem więc raczej odpada.
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium z dużą liczbą osób

Dodatkowe Info: Na tych rzeczach też mi zależy:

-zwierzak na start lub dość łatwy do zdobycia

-tanie lub darmowe pelerynki

-level powyżej 115

-stabilny serwer który nie padnie po paru miesiącach

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Wykluczam serwery: imetin ponieważ grałem kiedyś na serwerze imetin ale skasowali mi konto za nieaktywność poza tym mam złe wspomnienia z ts-owym supportem więc raczej odpada.

Zobacz sobie athes.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...