Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, 400+ online, łatwe do dropnięcia ulepy. szybki exp, żeby ulepy dropiły podczas expa :D
Dodatkowe Info: Na serwie musi być dobry balans klas oraz ładne sety :3, bez 6/7
Nagroda za pomoc: Like :)
Wykluczam serwery: Predoria, Elium, Xenox, Argentus, Almadia, Eloth

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Obojętnie jaki serwer.

Dodatkowe Info: Obojętnie jaki TYP SERWERA. Chodzi mi głównie o serwer gdzie łatwo sobie zacząć przygodę.. mianowicie chodzi mi o to, aby powrócić na serwery prywatne po kilkumiesięcznym graniu na globalu. Otworzyło się mnóstwo  tematów serwerów prywatnych, jest ich cała gama a ja nie wiem co wybrać. Głównie zależy mi na tym aby był to serwer gdzie łatwo powrócić do tych klimatów.

Nagroda za pomoc: Zobaczę.

Wykluczam serwery: XXXX

refresh.

Rekrut
Opublikowano

Dodatkowe Info: Obojętnie jaki TYP SERWERA. Chodzi mi głównie o serwer gdzie łatwo sobie zacząć przygodę.. mianowicie chodzi mi o to, aby powrócić na serwery prywatne po kilkumiesięcznym graniu na globalu. Otworzyło się mnóstwo  tematów serwerów prywatnych, jest ich cała gama a ja nie wiem co wybrać. Głównie zależy mi na tym aby był to serwer gdzie łatwo powrócić do tych klimatów.

refresh.

Moze vesteris/athes lub avalon? :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerach easy/pvp typu kamelis
Dodatkowe Info:max lvl 250+ łatwy Drop nietrzeba sie naharować by być dobry i szybki exp :) może być zagraniczny możę (niemuszi) być jeszcze takie coś ze srednie max 90 :)

Nagroda za pomoc:Wybierzesz sobie :)
Wykluczam serwery:almandia malygos metin legend i funmt

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Serwerze hard lub hard/medium
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Nie interesują mnie serwery stare (vesteris) gdzie rynek umarł przez liczne bugi, a warto dropić tylko 1 przedmiot (zmianki w tym przypadku)
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] Podzielę się wenerykiem.
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color] Vesteris, baria, athes, terios

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Normalnie wyglądającym EQ, klimacie (przemyślany serwer), ogarniętej administracji.

Dodatkowe Info: Boty mnie nie obchodzą, mogą być. Aby można było fajnie pograć. Preferuję easy oraz easy/medium.

Nagroda za pomoc: Lajki, uścisk dłoni. :makka:

Wykluczam serwery: Rayen2 (skończyłem grę tam), Antaris (szkoda gadać, wiadomo dlaczego nie), wszelakie reworki serwerów oraz serwery, w których teamie gry bądź forum są osoby z tej listy: Endymion, Flourine, żabq, sh4ke, Agonia., Muerte, Arshia, Trecu, Algade, harnaś, Wnuku, Kursa, Nexus-ek, SuReK (ten ostatni odpada nawet jako sponsor).

/edit, bo nie załadował się BBCode.

/edit, dopisalem kilka osób do listy. :v

Athes

refresh.

Vesteris, wom2, cagroso (stary klimat metina, mocny hard), Antaris za tydzień.

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, 400+ online, łatwe do dropnięcia ulepy. szybki exp, żeby ulepy dropiły podczas expa :D

Dodatkowe Info: Na serwie musi być dobry balans klas oraz ładne sety :3, bez 6/7

Nagroda za pomoc: Like :)

Wykluczam serwery: Predoria, Elium, Xenox, Argentus, Almadia, Eloth

Terios

Zależy mi najbardziej na:Serwerach easy/pvp typu kamelis

Dodatkowe Info:max lvl 250+ łatwy Drop nietrzeba sie naharować by być dobry i szybki exp :) może być zagraniczny możę (niemuszi) być jeszcze takie coś ze srednie max 90 :)

Nagroda za pomoc:Wybierzesz sobie :)

Wykluczam serwery:almandia malygos metin legend i funmt

Terios

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Serwerze hard lub hard/medium

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Nie interesują mnie serwery stare (vesteris) gdzie rynek umarł przez liczne bugi, a warto dropić tylko 1 przedmiot (zmianki w tym przypadku)

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] Podzielę się wenerykiem.

[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color] Vesteris, baria, athes, terios

Antaris. Innych nie ma.

tenor.gif

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać Pomocy najlepiej jak serwer był by Easy/medium ­żeby nie było dużo HP jak na Kamelisie i żeby nie trzeba było posiadać uprawnien administratora by uruchomić metina /Nie chce XENOXMT2 VIRTUALMT2 MARINER I KAMELIS 

Z góry dzięki

Zależy mi najbardziej na: max lvl 250 Easy Medium i żeby nie było dużo hp jak na kamelisie :
Dodatkowe Info: żeby było łatwo o ulepki /nie chce xenoxmt2 kamelis virtualmt2 i mariner 
Nagroda za pomoc: Lajk

­

1fvjwk.png

Masz pytania ? pisz mi na pw , a na pewno odpisze :)    Nie zapomnij też dać + :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium
Dodatkowe Info: Jakiś nowy serwer który wychodzi około 15/16 czerwiec tzw. na wakacje
Nagroda za pomoc: Like
Wykluczam serwery: Bez reklamy

sygna.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, jak najwięcej graczy
Dodatkowe Info: Chce zagrać na najpopularniejszym easy
Wykluczam serwery:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wykluczam serwery:

Jeżeli nie przeszkadzają Ci kotlety, reworki, zj**y - Terios, Laneris.

Reygras/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium

Dodatkowe Info: Jakiś nowy serwer który wychodzi około 15/16 czerwiec tzw. na wakacje

Wykluczam serwery: Bez reklamy

Antaris 18.6 :v

Wykluczam serwery:

Nie ma teraz dobrych easy, jedynie terios i dreikon chyba.

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, medium / pvp z kazdego moba dropi perla
Dodatkowe Info: minimum 200 typa
Wykluczam serwery:

sfsdf.png

Bywalec
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze podobnym do xenoxa i argentus
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc:+
Wykluczam serwery:xenox argentus virtualmt2

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Szuakm serwera easy/pvp

Zależy mi najbardziej na:szybkim expie, łatwym dropie ulepek

Dodatkowe Info:najlepiej darmowa rejestracja

Nagroda za pomoc:like na porf :)

Wykluczam serwery:4Death,ProMt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybki i przyjemny eq, łatwy drop ulepszaczy, prosta droga do pvp, możliwość zdobycia is w grze, aby nie było nasrane misjami,
Dodatkowe Info: administracja powinna starać się utrzymać serwer w porządku, znajomi administracji nie powinni być faworyzowani,
Nagroda za pomoc: lajki, a co
Wykluczam serwery: athes, 4death, tanavis, predoria, lanerisy, virutal, almandia

image.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybki i przyjemny eq, łatwy drop ulepszaczy, prosta droga do pvp, możliwość zdobycia is w grze, aby nie było nasrane misjami,

Dodatkowe Info: administracja powinna starać się utrzymać serwer w porządku, znajomi administracji nie powinni być faworyzowani,

Wykluczam serwery: athes, 4death, tanavis, predoria, lanerisy, virutal, almandia

Baria

Opublikowano

Kamelis , a co? :D 

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Szuakm serwera easy/pvp

Zależy mi najbardziej na:szybkim expie, łatwym dropie ulepek

Dodatkowe Info:najlepiej darmowa rejestracja

Nagroda za pomoc:like na porf :)

Wykluczam serwery:4Death,ProMt2

Baria, Terios

Baria, Terios

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na dużej ilości ludzi online , w miarę dobrym expie ( exp serwery typu medium ) i żeby był dostęp do lykana 

Dodatkowe Info: Serwery typu : medium/hard  , tylko medium . Grałem na vesteris , dreikon i rayen2 ( w ostatnim czasie) 

Nagroda za pomoc: like ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na dużej ilości ludzi online , w miarę dobrym expie ( exp serwery typu medium ) i żeby był dostęp do lykana 
Dodatkowe Info: Serwery typu : medium/hard  , tylko medium . Grałem na vesteris , dreikon i rayen2 ( w ostatnim czasie) 
Nagroda za pomoc: like ;)

Hard, lecz bez likana, Cagroso

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości graczy, ciekawym pve
Dodatkowe Info: serwer medium, bez przesadzonej ilości setów, niedorobionych mapek itp
Nagroda za pomoc: like
Wykluczam serwery: antaris ( sprawdzę jak uda im się wystartować )

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard/Medium/Easy/4fun
Dodatkowe Info: Prosiłbym o podanie top serwerów z każdego rodzaju moda, chodzi o stabilność, ilość graczy
Nagroda za pomoc: Lajki :) 
Wykluczam serwery:

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości graczy, ciekawym pve

Dodatkowe Info: serwer medium, bez przesadzonej ilości setów, niedorobionych mapek itp

Nagroda za pomoc: like

Wykluczam serwery: antaris ( sprawdzę jak uda im się wystartować )

vesteris

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwy exp, łatwe ulepszacze nie ma być p2win ale jeżeli coś w isie będzie poniżej 30zł to da radę ;D
Dodatkowe Info: W max tydzień wbijasz maksymalny lvl, potem chodzisz na dungeony, metiny, bossy itp i zbierasz ulepszacze, potem bonujesz sobie całe eQ do pvp i je ulepszasz i idziesz do m1 i robisz pvp oczywiście fajnie by było jak by były jakieś dodatki czyli jakieś nowe bonusy, fryzury pety itp[/background]
Nagroda za pomoc: Lajki  :) 
Wykluczam serwery

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...