Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości graczy, ciekawym pve

Dodatkowe Info: serwer medium, bez przesadzonej ilości setów, niedorobionych mapek itp

Nagroda za pomoc: like

Wykluczam serwery: antaris ( sprawdzę jak uda im się wystartować )

vesteris

a coś młodszego znasz?

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Łatwy exp, bez większych problemów z ulepkami, bez pierdyliarda setów, jak najmniejszej liczby bugów, dużej ilości graczy, nie p2w, w miare możliwości świeży, ale to tylko jako mił bonus
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color]-
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color]Like
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color]Bez zrobionej reklamy.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: jak najwiekszej ilości graczy min 1000 , medium/hard i nie przesadzone z ulepszaczami
Dodatkowe Info:  coś innowacyjnego nowego, ale z sensem i nie przesyconego na siłę.  A i zagraczniczne też może być. 
Nagroda za pomoc: like
Wykluczam serwery:

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: ilość graczy nie jest ważna. Abym jedyną rzeczą z która będę mógł pogadać nie była góra w Sohan xD. Serwer Easy/PvP. 
Dodatkowe Info:  Nie musi być nowości ale mile widziane. Ogarniety serwer bez bugów. Moze byc stary. ALE MUSI BYC EASY/PVP. 
Nagroda za pomoc: like + 5* na profilu
Wykluczam serwery: DivineWorld Kamelis Savies Malygos Terios

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/medium , 500+ graczy (najlepiej 800+), łatwy/średni system ulepszania (jakies perły itp lub ulepszacze tylko na +7/8/9 od 65 poziomu), brak miliona nowości i 2 tysięcy pseudo map, mała ilość misji, IS max 30zł sms na miesiąc, bodzie/metale u handlarzy, kd+5-9 , bronie 30 u handlarzy, serwer na pvp nastawiony, średnio rozbudowany z dobrą administracją, 75 lv w max 6h
Dodatkowe Info: mile widziany BS wbudowany na 3+ slotów z możliwością wyboru bonusów alternatywnych (ewentualnie możliwość uruchomienia własnego BS'a)
Nagroda za pomoc: like :D
Wykluczam serwery: takie które postoją 2 dni

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard/Medium/Easy/4fun

Dodatkowe Info: Prosiłbym o podanie top serwerów z każdego rodzaju moda, chodzi o stabilność, ilość graczy

Nagroda za pomoc: Lajki :) 

Wykluczam serwery:

@ref

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwer easy w miarte nowy i stabilny ;)

Dodatkowe Info:najlepiej jak będą szarfy :D

Nagroda za pomoc:like ;)

Wykluczam serwery: :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4 fun ewentualnie easy
Dodatkowe Info: serwer stabilny,ilosc graczy 400 +, malo dodatkow , brak likana, brak 6-7 lub 6/7 do expa,serwer majacy poand rok lub pol roku
Nagroda za pomoc: Lajki  :) 
Wykluczam serwery: wykluczam invorie,laneris,nighcore,4fun,4death,virtualmt2,

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, z nastawieniem na PvP, szybko można się wybić.
Dodatkowe Info: 500 + online, 5/4 strony eq, nowoczesny serwer(chodzi mi o dodatki), 6/7 pod expa, max 150 - 250, stabilny, może być to zagraniczny serwer.
Wykluczam serwery: Argentus, Xenox, Baria, Terios, Almadia, DivineWorld, Laneris.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, z nastawieniem na PvP, szybko można się wybić.

Dodatkowe Info: 500 + online, 5/4 strony eq, nowoczesny serwer(chodzi mi o dodatki), 6/7 pod expa, max 150 - 250, stabilny, może być to zagraniczny serwer.

Wykluczam serwery: Argentus, Xenox, Baria, Terios, Almadia, DivineWorld, Laneris.

revoria

nie wiem gdzie grac

Zależy mi najbardziej na dużej illości graczy

Dodatkowe info około 1k osób 

Nagroda za pomoc like 

antaris / cagroso / athes

Zależy mi najbardziej na: 4 fun ewentualnie easy

Dodatkowe Info: serwer stabilny,ilosc graczy 400 +, malo dodatkow , brak likana, brak 6-7 lub 6/7 do expa,serwer majacy poand rok lub pol roku

Nagroda za pomoc: Lajki  :) 

Wykluczam serwery: wykluczam invorie,laneris,nighcore,4fun,4death,virtualmt2,

revoria

Zależy mi najbardziej na:serwer easy w miarte nowy i stabilny ;)

Dodatkowe Info:najlepiej jak będą szarfy :D

Nagroda za pomoc:like ;)

Wykluczam serwery: :D

invoria

Zależy mi najbardziej na: Hard/Medium/Easy/4fun

Dodatkowe Info: Prosiłbym o podanie top serwerów z każdego rodzaju moda, chodzi o stabilność, ilość graczy

Wykluczam serwery:

@ref

easy; dreikon

medium; athes

hard; cagroso

Zależy mi najbardziej na: easy/medium , 500+ graczy (najlepiej 800+), łatwy/średni system ulepszania (jakies perły itp lub ulepszacze tylko na +7/8/9 od 65 poziomu), brak miliona nowości i 2 tysięcy pseudo map, mała ilość misji, IS max 30zł sms na miesiąc, bodzie/metale u handlarzy, kd+5-9 , bronie 30 u handlarzy, serwer na pvp nastawiony, średnio rozbudowany z dobrą administracją, 75 lv w max 6h

Dodatkowe Info: mile widziany BS wbudowany na 3+ slotów z możliwością wyboru bonusów alternatywnych (ewentualnie możliwość uruchomienia własnego BS'a)

Nagroda za pomoc: like :D

Wykluczam serwery: takie które postoją 2 dni

athes

Zależy mi najbardziej na: jak najwiekszej ilości graczy min 1000 , medium/hard i nie przesadzone z ulepszaczami

Dodatkowe Info:  coś innowacyjnego nowego, ale z sensem i nie przesyconego na siłę.  A i zagraczniczne też może być. 

Nagroda za pomoc: like

Wykluczam serwery:

cagroso

Zależy mi najbardziej na: ilość graczy nie jest ważna. Abym jedyną rzeczą z która będę mógł pogadać nie była góra w Sohan xD. Serwer Easy/PvP. 

Dodatkowe Info:  Nie musi być nowości ale mile widziane. Ogarniety serwer bez bugów. Moze byc stary. ALE MUSI BYC EASY/PVP. 

Nagroda za pomoc: like + 5* na profilu

Wykluczam serwery: DivineWorld Kamelis Savies Malygos Terios

revoria

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  tym aby był mocno podobny do Elitemt2 
Dodatkowe Info:   czyli stary klasyczny medium/easy server bez zbędnych dodatków, musi być jak najbardziej podobny do elitemt2
Nagroda za pomoc:  like 
Wykluczam serwery:

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy, wyrównanych klasach i pvp
Dodatkowe Info: dużo ludzi :)
Nagroda za pomoc: lajki
Wykluczam serwery: - 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Braku tych wszystkich petów i nakładek na bronie, graczy około 1000(ale nie sklepów, tylko aktywnych graczy)
Dodatkowe Info: Medium lub easy
Nagroda za pomoc: limit like, jeżeli podasz mi naprawdę dobry serwer bez tych wszystkich niepotrzebnych dodatków i z dużą ilością osób

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Braku tych wszystkich petów i nakładek na bronie, graczy około 1000(ale nie sklepów, tylko aktywnych graczy)

Nagroda za pomoc: limit like, jeżeli podasz mi naprawdę dobry serwer bez tych wszystkich niepotrzebnych dodatków i z dużą ilością osób

Nie ma obecnie takiego serwera, chyba ze FUNMT2

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Nie ma obecnie takiego serwera, chyba ze FUNMT2

@Niezadbany

A serwer medium(bardziej easy, niż hard), na którym naprawdę jest 1k+ osób?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer musi mieć nowe pliki serwerowe, nie skopiowane z innego, ani też z np. 2012 roku, duża ilość online (700+)
Dodatkowe info Medium/Easy, Medium
Nagroda za pomoc: Like
Wykluczam serwery: Athes

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Max lvl 200-300 (jeśli jest powyżej 250)
Dodatkowe Info:  Szukam serwera, który nie znudzi mi się po 2 dniach. Lubie jak jest dużo itemków, np. zbroje, bronie. Nie chce serwera z bonami 6/7, zrównoważone i spoko pvp mile widziane. 
Nagroda za pomoc: - 
Wykluczam serweryKtóre szybko padają oraz bez graczy. 

Pomogłem ? Daj + . Masz sprawe ? Pisz pw !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duża ilość graczy,znaczna aktywność na pvp

Dodatkowe Info: Najlepiej easy/medium,nie szukam serwera z 6-7 bonem,byle by mi sie nie znudzil po tygodniu 

Nagroda za pomoc: Like

Wykluczam serwery: Invoria      

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium/Hard na którym gra ponad 1000 osób.
Dodatkowe Info: Chciałbym aby na serwerze było około 1000 graczy online.
Wykluczam serwery: Antaris

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium/Hard na którym gra ponad 1000 osób.

Dodatkowe Info: Chciałbym aby na serwerze było około 1000 graczy online.

Wykluczam serwery: Antaris

Balmora s1/Ravia/WoM

Zależy mi najbardziej na: Max lvl 200-300 (jeśli jest powyżej 250)

Dodatkowe Info:  Szukam serwera, który nie znudzi mi się po 2 dniach. Lubie jak jest dużo itemków, np. zbroje, bronie. Nie chce serwera z bonami 6/7, zrównoważone i spoko pvp mile widziane. 

Nagroda za pomoc: - 

Wykluczam serweryKtóre szybko padają oraz bez graczy. 

4Fun lecz niestety jest 6/7

Zależy mi najbardziej na: Duża ilość graczy,znaczna aktywność na pvp
Dodatkowe Info: Najlepiej easy/medium,nie szukam serwera z 6-7 bonem,byle by mi sie nie znudzil po tygodniu 
Nagroda za pomoc: Like
Wykluczam serwery: Invoria      

Laneris s3

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:zarobku PLN

Dodatkowe Informacje:odpadają hardy nie uwzględniając globali

Nagroda za pomoc:like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:zarobku PLN

Dodatkowe Informacje:odpadają hardy nie uwzględniając globali

Zarobisz tylko na hardach nie ma innej opcji. WoM2/metin2.sg 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Zależy mi najbardziej na: Pvp  , jakiś easy tylko nowszy nie taki vritual gdzie większość osób to max lvl i eq. Żebym mógł sobie eq szybko zrobić i później od czasu do czasu wejść i się " ponapierdalać "
Dodatkowe Informacje:odpadają hardy nie uwzględniając globali , medium

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...