Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: 4fun/pvp/easy
Dodatkowe Info: szukam serwa na wakacje.
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu
Wykluczam serwery: almadia, MPCforum.

Wychodzi Cortium jutro,więc polecam poczekać.

lub serwer Sawia

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 6 skilu u woja i ninji

Dodatkowe Info: musi byc 6 skil u woja i ninji

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Wykluczam serwery: Imetin

Opublikowano

Witam :D

Poszukuje prywatnego serwera metin 2 easy, 4fun coś w stylu xenoxa , argentusa lub almadii  :D grałem już na wszystkich wymienionych serwerach i każdy ma jakieś minusy i plusy , ważne aby max lvl był co najmniej 250 oraz dość dużo ludzi było online  ;) Ponadto dużo ulepszaczy i setów eq,broni,zbori i oczywiście ciekawe pvp.

Pozdrawiam i czekam na pomoc  :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: na tym ,zeby nie bylo zadnych 6-7 bonow, jakis reniferkow i innych zbednych rzeczy
Dodatkowe Info: chcialbym,aby kd bylo max +5, skille robione ksiegami i kamieniami / serwer do 150lvl albo 250lvl / serwer podobny do diamonda lub tiverii
Nagroda za pomoc: lajkuje!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy/PvP a jeszcze bardziej zależy mi na balansie !

Dodatkowe Info: Jakieś ciekawe zbroje, bronie, stabilny serwer, powyżej 500 graczy, eventy.

Nagroda za pomoc: Łapki w górę :) !

k065g0.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: na tym ,zeby nie bylo zadnych 6-7 bonow, jakis reniferkow i innych zbednych rzeczy

Dodatkowe Info: chcialbym,aby kd bylo max +5, skille robione ksiegami i kamieniami / serwer do 150lvl albo 250lvl / serwer podobny do diamonda lub tiverii

Nagroda za pomoc: lajkuje!

Siemaneczko! Polecam ci Serwer Vesteris! :) 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: hard, max lvl ~120, sporo online, stabilność
Dodatkowe Info: brak bugów
Nagroda za pomoc: like
Wykluczam serwery: antaris, vesteris, mniej niż 1000 online w godzinach szczytu.

Opublikowano

Wykluczam serwery: antaris, vesteris, mniej niż 1000 online w godzinach szczytu.

Wom2

Opublikowano

Wom2

syf ;d

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Nwm czy jest coś takiego, ale można napisać:D
Zależy mi najbardziej na: Easy, +1k zawsze, Max lvl bez IS'a bardzo szybko
Dodatkowe Info: brak bugów, eventy, Adminstracja w grze, balans
Wykluczam serwery: almadia, sawia i inne co upadną po miesiącu 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: zalezy mi najbardziej na duzej ilosci ludzi ,  max 115lvl-99lvl ewentualnie 150lvl ///serwer musi byc medium badz podchodzacy pod hard I
Dodatkowe Info: musi byc duzo ludzi
Nagroda za pomoc: LIKE
Wykluczam serwery:balmore s1 s2(znudzila sie i malo ludu), ravia s1.s2...ascarial( chyba padl)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Nwm czy jest coś takiego, ale można napisać :D

Zależy mi najbardziej na: Easy, +1k zawsze, Max lvl bez IS'a bardzo szybko

Dodatkowe Info: brak bugów, eventy, Adminstracja w grze, balans

Wykluczam serwery: almadia, sawia i inne co upadną po miesiącu 

Dziś startuje Cortium i jakiś drugi. Na tym drugim będzie na starcie po +1k

Zależy mi najbardziej na: zalezy mi najbardziej na duzej ilosci ludzi ,  max 115lvl-99lvl ewentualnie 150lvl ///serwer musi byc medium badz podchodzacy pod hard I

Dodatkowe Info: musi byc duzo ludzi

Wykluczam serwery:balmore s1 s2(znudzila sie i malo ludu), ravia s1.s2...ascarial( chyba padl)

WoM2/Anataris.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szukam serwera do robienia pvp na małym lvl'u.

Dodatkowe Info

-Na serwerze u handlarzy mają występować podstawowe itemy typu rosy,wody,dłonie,kryta zmianki,dodania,5 bony itp.
-Ma być też niski + kd. 
-6-7 bony nie mają mieć prawa bytu .
Ogólnie szukam czegoś podobnego do diamondmt2
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nowym serwerze, najlepiej jakby startował jeszcze w lipcu, najlepiej jakis hard medium, dość popularny, cos pokroju antarisa

Dodatkowe Info: Serwer antaris przypadł mi do gustu, ale grałem na nim już, więc szukam czegoś innego, jak wspomniałem, coś podobnego do antarisa/ravi/woma/metin2.sg lecz który dopiero wyjdzie, jest jakiś serwer ? :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium, max 130-150 lvl.
Dodatkowe Info: Dobra gospodarka (rozbudowana), minimum 800 graczy. Przynajmniej koń na start.  MOGĄ BYĆ SERWERY ZAGRANICZNE
Wykluczam serwery: Vesteris, Cagroso, Ravia, Athes, Antaris, Balmora,

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy
Dodatkowe Info: Popularny, żeby nie trzeba było mega długo dropić ulepów, ale też bez przesady. Pamiętam że grałem na serwerze na którym zamiast wieży demonów były jakies dinozaury. Serwer był dość popularny swego czasu.
Wykluczam serwery:

28u5tsm.jpg  

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium
Dodatkowe Info: Jak najwięcej ludzi, możliwie jak najmniejszy nacisk na IS, najlepiej żeby nie był zbyt stary
Wykluczam serwery: biorę pod uwage wszystkie :P

reflinki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  W miarę szybkim wybiciu się, ale bez przesady.  No i oczywiście duże zaludnienie :P 
Dodatkowe Info: Uwielbiałem imetina swego czasu.
Nagroda za pomoc: No mogę polubić te kilka postów :P 
Wykluczam serwery: ---

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: : Sklepy offine + wyszukiwarka itemów w nich
Dodatkowe Info: :  Serwer medium/easy 

Wykluczam serwery:: Vesteris  

rozprowaczsynaturka.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer do 150lvl lub 250lvl, typ : hard/medium, tradycyjny jak byly kiedys diamond lub tiveria. Serwer stabilny, zadnych nowych ,ktore maja 2 tyg.
Dodatkowe Info: zadnych zbednych rzeczy typu swiftbot , zadnych bonow 6-7, kd max +5 !! , skille robione ksiegami i kamieniami, kon moze byc robiony od zera lub od razu go posiadac
Nagroda za pomoc: lajkuje !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szukam serwera do robienia pvp na małym lvl'u.

Dodatkowe Info

-Na serwerze u handlarzy mają występować podstawowe itemy typu rosy,wody,dłonie,kryta zmianki,dodania,5 bony itp.
-Ma być też niski + kd. 
-6-7 bony nie mają mieć prawa bytu .
Ogólnie szukam czegoś podobnego do diamondmt2

Metin5 s1/s2

Zależy mi najbardziej na: Nowym serwerze, najlepiej jakby startował jeszcze w lipcu, najlepiej jakis hard medium, dość popularny, cos pokroju antarisa

Dodatkowe Info: Serwer antaris przypadł mi do gustu, ale grałem na nim już, więc szukam czegoś innego, jak wspomniałem, coś podobnego do antarisa/ravi/woma/metin2.sg lecz który dopiero wyjdzie, jest jakiś serwer ? :)

Cagroso

Zależy mi najbardziej na: Medium, max 130-150 lvl.

Dodatkowe Info: Dobra gospodarka (rozbudowana), minimum 800 graczy. Przynajmniej koń na start.  MOGĄ BYĆ SERWERY ZAGRANICZNE

Wykluczam serwery: Vesteris, Cagroso, Ravia, Athes, Antaris, Balmora,

Rubinum

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium

Dodatkowe Info: Jak najwięcej ludzi, możliwie jak najmniejszy nacisk na IS, najlepiej żeby nie był zbyt stary

Wykluczam serwery: biorę pod uwage wszystkie :P

Antaris IS dopiero po 75+ przydatny.  Metin5 lub Vesteris tez po 75+ potrzebny

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color]  W miarę szybkim wybiciu się, ale bez przesady.  No i oczywiście duże zaludnienie :P 

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Uwielbiałem imetina swego czasu.

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] No mogę polubić te kilka postów :P 

[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color] ---

Antaris/Cargoso z dużym zaludnieniem,lub zagraniczne WoM2/Celestial/Rubinum

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] : Sklepy offine + wyszukiwarka itemów w nich

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] :  Serwer medium/easy 

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomocLIKE[/b][/color

[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:: Vesteris [/b][/color

Sawia/Almadia/Cortium co do ostatnich dwóch nie wiem czy mają sklepy off.

Zależy mi najbardziej na: Serwer do 150lvl lub 250lvl, typ : hard/medium, tradycyjny jak byly kiedys diamond lub tiveria. Serwer stabilny, zadnych nowych ,ktore maja 2 tyg.

Dodatkowe Info: zadnych zbednych rzeczy typu swiftbot , zadnych bonow 6-7, kd max +5 !! , skille robione ksiegami i kamieniami, kon moze byc robiony od zera lub od razu go posiadac

Metin5 s1/s2

Opublikowano

Cagroso

Jak wspomniałem szukam serwera który dopiero wyjdzie, więc cagroso odpada.

Opublikowano

Cagroso

Jak wspomniałem szukam serwera który dopiero wyjdzie, więc cagroso odpada.

To polecam przejrzeć zapowiedzi serwerów :)

Opublikowano

Opublikowano

Cargoso/Antaris/Wom2/Vesteris.

Polecam Antarisa i Vesterisa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...