Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:nowych mobach,nowych mapach,duzym lvl 200+,ma byc to serwer easy/medium,bs tez moze byc ale nie musi,bony tylko max wartościu,sztabki ale nie koniecznie,
Dodatkowe Info:serwer ma jak najwiecej rzeczy po prostu to lubie osiągniecia/zielrastwa/osiagniecia wedkarstwa itp zeby było tego pelno jak najwięcej jak tylko się da i ludzi troszku 
Nagroda za pomoc:like
Wykluczam serwery:tanavis,arthia,xenox,virtual,baria,argentus,malygos,

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[color=#Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: EASY/PVP

Dodatkowe Info: 6/7 ale nie pod klase, BS, Dużo ludzi online 700+ najlepiej nie liczac sklepow

Nagroda za pomoc: like

Wykluczam serwery:666600][ EASY/MEDIUM etc oraz Virtual

242662WizKhalifa.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej liczbie graczy, stabilności.

Dodatkowe Info: serwer easy/med i najlepiej w Old school'u typu elitemt2, Pandora itd.

Nagroda za pomoc: limicik

Wykluczam serwery: virtual, tanavis, argentus, dreikon

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, duzo ludzi i oczywiscie serwer ktory jest aktywny.
Dodatkowe Info:  Planuję zacząć grę od nowa privatne i global i zagraniczne moga byc .
Nagroda za pomoc: Like +5
Wykluczam serwery: Które oceniłem podam od razu nazwy podam "Rayen2.pl   Aetia  AverionMT2 Dreikon "

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy 1k+ ludzi, w miarę nowy

Dodatkowe Info: łatwa sprzedaż/ wymiana eq jak już skończę grać

Nagroda za pomoc:+

Wykluczam serwery:laneris, invoria

Baria

Zależy mi najbardziej na: serwerze, którym gra więcej niż 2000 ludzi

Dodatkowe Info: Możliwość, kupienia, sprzedania itemu w grze 

Nagroda za pomoc: Wspólnie granie, pomogę ci jak się rozwinę po kilku godzinach, możemy zostać przyjaciółmi

Wykluczam serwery: 

Athes

Zależy mi najbardziej na: Stabilnym serwerze i duzej ilości graczy 

Dodatkowe Info: Serwer typu easy/medium 

Nagroda za pomoc: +

Athes

Zależy mi najbardziej na:nowych mobach,nowych mapach,duzym lvl 200+,ma byc to serwer easy/medium,bs tez moze byc ale nie musi,bony tylko max wartościu,sztabki ale nie koniecznie,

Dodatkowe Info:serwer ma jak najwiecej rzeczy po prostu to lubie osiągniecia/zielrastwa/osiagniecia wedkarstwa itp zeby było tego pelno jak najwięcej jak tylko się da i ludzi troszku 

Nagroda za pomoc:like

Wykluczam serwery:tanavis,arthia,xenox,virtual,baria,argentus,malygos,

Athes

[color=#Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: EASY/PVP

Dodatkowe Info: 6/7 ale nie pod klase, BS, Dużo ludzi online 700+ najlepiej nie liczac sklepow

Nagroda za pomoc: like

Wykluczam serwery:666600][ EASY/MEDIUM etc oraz Virtual

Baria

Zależy mi najbardziej na: Dużej liczbie graczy, stabilności.

Dodatkowe Info: serwer easy/med i najlepiej w Old school'u typu elitemt2, Pandora itd.

Nagroda za pomoc: limicik

Wykluczam serwery: virtual, tanavis, argentus, dreikon

NetMetin?

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, duzo ludzi i oczywiscie serwer ktory jest aktywny.

Dodatkowe Info:  Planuję zacząć grę od nowa privatne i global i zagraniczne moga byc .

Nagroda za pomoc: Like +5

Wykluczam serwery: Które oceniłem podam od razu nazwy podam "Rayen2.pl   Aetia  AverionMT2 Dreikon "

Athes - najlepszy prywatny serwer teraz, ludzi w granicach 1.5-2k, gospodarka się dzieje itd itd

lGxCbNd.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: hard,bez przesadzonych setów,w miare nowy(do 6 miesiecy),ok 1k graczy min
Dodatkowe Info: może być zagraniczny
Wykluczam serwery:Cagroso(sprzedałem konto za bezcen i nadal tego żałuje ;/),łatwiejsze od Vesterisa

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: hard,bez przesadzonych setów,w miare nowy(do 6 miesiecy),ok 1k graczy min

Wykluczam serwery:Cagroso(sprzedałem konto za bezcen i nadal tego żałuje ;/),łatwiejsze od Vesterisa

WoM2

lGxCbNd.png

Opublikowano

[color=#ffa07a][bNie wiem gdzie grać! Pomocy! [/b][/color]
[color=#66ff66][bZależy mi najbardziej na: Dużej liczbie graczy +700  [/b][/color]
[color=#ff6666][bDodatkowe Info: serwer nie stoi dłużej niż 6 miesięcy wstecz , musi to być serwer medium # medium/easy lub easy  [/b][/color]
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc: like  [/b][/color]
[color=#dda0dd][b]  Wykluczam serwery: athes/averion/baria/dreikon/rayen2/virtual/vesterion [/b][/color]

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy, Easy/Medium, Medium. Średnia ilość ludzi (nie musi być ponad 1000), aktywny serwer jak i administracja, brak bugów, brak bugów w historii (np. jak na ves******* bug na ktorym ludzie sie dorobili masowej ilości yang i złotówek), fajnie rozbudowany, ŻYWY serwer.
Dodatkowe Info: Próbowałem prze różnych serwerów ostatnio, nigdzie nie mogę zostać dłużej bo wszędzie chu*owa historia z bugami, albo na serwerze gra 500 osób z czego admin ostatni raz wszedł 2 miesiące temu, a z tych 500 osob to 250 sklepów off, 200 botów, i 50 realnych userów.
Nagroda za pomoc: ++++++++++
Wykluczam serwery: ---------

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy, Easy/Medium, Medium. Średnia ilość ludzi (nie musi być ponad 1000), aktywny serwer jak i administracja, brak bugów, brak bugów w historii (np. jak na ves******* bug na ktorym ludzie sie dorobili masowej ilości yang i złotówek), fajnie rozbudowany, ŻYWY serwer.

Dodatkowe Info: Próbowałem prze różnych serwerów ostatnio, nigdzie nie mogę zostać dłużej bo wszędzie chu*owa historia z bugami, albo na serwerze gra 500 osób z czego admin ostatni raz wszedł 2 miesiące temu, a z tych 500 osob to 250 sklepów off, 200 botów, i 50 realnych userów.

Almadia.pl

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Baria.pl

WoM2 jedynie. Albo czekaj na Antarisa / Balmore

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze PVP gdzie na start otrzymujemy full level albo już jakiś (np: max leveli 200 a na start 150), musi być mega łatwy exp dropienie i itemki na ulepszanie.
Dodatkowe Info: Serwer na którym gra dużo osób
Nagroda za pomoc: Lajki z Biedronkl
Wykluczam serwery:

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na serverze min. 125 lvl , może być ostatecznie 150 lvl , server opierający się na pvp
Dodatkowe Info:  Server, który stoi stabilnie :)
Nagroda za pomoc: Lajk
Wykluczam serwery: ----

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Krótko, pełen oldschool pod pvp.

Dodatkowe Info: Easy/medium, łatwo zdobyć eq, ogólnie aby było dużo walki z graczami a nie z samym sobą exp i exp

Nagroda za pomoc:Limit like i 5*?

Wykluczam serwery:----

Czego tutaj szukasz?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Hardzie/Medium 
Dodatkowe Info:Zalezy mi na serwerze podobnym do balmory czy ravii,ma to byc hard
Nagroda za pomoc:Dobry uczynek
Wykluczam serwery:Ravia,Balmora,Wom

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium/easy
Dodatkowe Info: Popularne serwery, musi grać tam dużo osób (dużo przynajmniej jak na dzisiejsze czasy)
Nagroda za pomoc: Lubię to?
Wykluczam serwery: Na, których gra mało osób i takie, które są przesadzone i idzie się zgubić.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy! Najbardziej zależy mi na tym żeby NIE czekać, bić i zmieniać chanele co chwilkę i czekaj ch*j wie długo żeby nadropić ulepki i ulepszyć ekwipunek. Nie mam czasu na tą grę max mogę 1-2h dziennie więc oczekuję naprawdę serwer na którym będę mógł spędzić miło czas nie siedząc tysiące godzin na mapach i bicia się o bossa.

Dodatkowe Info: Powyżej 350-400 graczy, fajny system ulepszeń, nowości.

Nagroda za pomoc: Lajki :)

Wykluczam serwery: Dreikon, Baria oraz te lanerisy ... 

Oczekuję na szybką pomoc z waszej strony :) pozdrawiam.

k065g0.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy/Medium z wojnami, pvp, z ogarniętym systemem ulepszeń ( w skrócie coś w stylu starego dobrego EliteMT2 lub coś podobnego albo takiego samego jak Shiro2)

Dodatkowe Info: Duża ilości graczy co najmniej 800... 
Nagroda za pomoc: Lajki ? xD
Wykluczam serwery: dreikon.pl, tanavis.pl, marinermt2.pl, virtualmt2, xenoxmt2.org, 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: hard/medium albo dobry easy

Dodatkowe Info: duzo graczy

Nagroda za pomoc: lajki ;)

Wykluczam serwery: starej daty chce cos nowego

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: W miare "ok" expie. Ze po tygodniu maxa nie wbijesz. Coś w oldschoolu aka Srebrny oraz Zloty Hwang. Brak KD na ludzi itp
Dodatkowe Info: Moze byc 6/7 ale nie musi, KD +5/6 max
Nagroda za pomoc: Osobe więcej na serwerze oraz lajka :>
Wykluczam serwery: Xenox, Virtual, Imetin, i te z 2014 :>

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Obojętnie jaki serwer.
Dodatkowe Info: Obojętnie jaki TYP SERWERA. Chodzi mi głównie o serwer gdzie łatwo sobie zacząć przygodę.. mianowicie chodzi mi o to, aby powrócić na serwery prywatne po kilkumiesięcznym graniu na globalu. Otworzyło się mnóstwo  tematów serwerów prywatnych, jest ich cała gama a ja nie wiem co wybrać. Głównie zależy mi na tym aby był to serwer gdzie łatwo powrócić do tych klimatów.
Nagroda za pomoc: Zobaczę.
Wykluczam serwery: XXXX

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard/medium najlepiej coś pokroju ravii, lecz na samej ravii grać nie chcę

Dodatkowe Info: dobrze by było gdyby serwer był świeży i miał dość sporą liczbę graczy :)

Nagroda za pomoc: lajk?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Normalnie wyglądającym EQ, klimacie (przemyślany serwer), ogarniętej administracji.
Dodatkowe Info: Boty mnie nie obchodzą, mogą być. Aby można było fajnie pograć. Preferuję easy oraz easy/medium.
Nagroda za pomoc: Lajki, uścisk dłoni. :makka:
Wykluczam serwery: Rayen2 (skończyłem grę tam), Antaris (szkoda gadać, wiadomo dlaczego nie), wszelakie reworki serwerów oraz serwery, w których teamie gry bądź forum są osoby z tej listy: Endymion, Flourine, żabq, sh4ke, Agonia., Muerte, Arshia, Trecu, Algade, harnaś, Wnuku, Kursa, Nexus-ek, SuReK (ten ostatni odpada nawet jako sponsor).

/edit, bo nie załadował się BBCode.
/edit, dopisalem kilka osób do listy. :v

Reygras/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy
Dodatkowe Info: Serwer easy typowy pod pvp ale nie only pvp, żeby coś z rpg było :) (może być też medium z dodatkami easy)
Nagroda za pomoc: Lajki + 5*
Wykluczam serwery: -brak-

nø regrets_eun1_92_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...