Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Braku petów, 35 dungeonów przez grę, jakichś energiach nie energiach i innych głupotach, po prostu klasyczny metin.
Dodatkowe Info: No chociaż 500+ ludzi dziennie
Nagroda za pomoc: Na pewno plus a jeżeli naprawdę coś fajnego się znajdzie to pomyśłimy
Wykluczam serwery: Wszystkie syfy z petami sretami i tak dalej.

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer do 150lvl lub 250lvl, typ : hard/medium, tradycyjny jak byly kiedys diamond lub tiveria. Serwer stabilny, zadnych nowych ,ktore maja 2 tyg.

Dodatkowe Info: zadnych zbednych rzeczy typu swiftbot , zadnych bonow 6-7, kd max +5 !! , skille robione ksiegami i kamieniami, kon moze byc robiony od zera lub od razu go posiadac

Nagroda za pomoc: lajkuje !

Cargoso/Antaris/Wom2/Vesteris.

Polecam Antarisa i Vesterisa

Vesteris to najwiekszy syf na jakim gralem!! I czytaj ze zrozumieniem bo tam jest te gowno ,ktore pisalem ,ze nie chce ,aby byly.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy serwer max. 200, 250 lub 300 lvl, stabilny serwer i dużo graczy.

Dodatkowe Info: Switchbot(nie musi) Jakieś nowe kd (nie musi) skille na P odrazu.

Nagroda za pomoc: Likeee

Wykluczam serwery: ---

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy serwer max. 200, 250 lub 300 lvl, stabilny serwer i dużo graczy.

Dodatkowe Info: Switchbot(nie musi) Jakieś nowe kd (nie musi) skille na P odrazu.

Nagroda za pomoc: Likeee

Wykluczam serwery: ---

Cortium

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Stałej liczbie graczy to + 800 graczy ** Nowy serwer

Dodatkowe Info : Typ moze być easy / medium/  byle nie hard/

Wykluczam serwery:  Antarisa, Ravia,Vesterisa,Cortiuma,Sawia - Szukam Serwera :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Easy serwer max. 200, 250 lub 300 lvl, stabilny serwer i dużo graczy.Dodatkowe Info: Switchbot(nie musi) Jakieś nowe kd (nie musi) skille na P odrazu.Nagroda za pomoc: LikeeeWykluczam serwery: ---

Cortium, ewentualnie z mniejszą ilością graczy Argentus, lub Sawia lub AlmadiaAlmadia.

Ale chyba żaden z serwerów easy nie daje skilli P od razu. Na Easy/4Fun tak.

knm7jLQ.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo dużej ilości graczy w m1 którzy się klepią albo rozmawiają, dobra atmosfera, server easy/medium.
Dodatkowe Info: Aby nie był to server na 2 tygodnie gdzie gra 300 graczy tylko taki z pompą. Nowości mile widzane. Stabilny serwer na którym można sporo pograć.
Nagroda za pomoc: 5+ na profilu
Wykluczam serwery: Wykluczam tylko jakieś starocie, szukam jakiegoś nowego servera.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Bardzo dużej ilości graczy w m1 którzy się klepią albo rozmawiają, dobra atmosfera, server easy/medium.Dodatkowe Info: Aby nie był to server na 2 tygodnie gdzie gra 300 graczy tylko taki z pompą. Nowości mile widzane. Stabilny serwer na którym można sporo pograć.Nagroda za pomoc: 5+ na profiluWykluczam serwery: Wykluczam tylko jakieś starocie, szukam jakiegoś nowego servera.

Almadia, Sawia ? :)

knm7jLQ.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo dużej ilości graczy, wielkiego expu i nietrudnego zrobienia eq.
Dodatkowe Info: -
Nagroda za pomoc: 15 like.
Wykluczam serwery: HammerMT2, XenoxMT2, Argentus

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Bardzo dużej ilości graczy, wielkiego expu i nietrudnego zrobienia eq.Dodatkowe Info: -Nagroda za pomoc: 15 like.Wykluczam serwery: HammerMT2, XenoxMT2, Argentus

Cortium, Almadia, Sawia, Predoria ? :)

knm7jLQ.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Nowym serwerze z dropem sztabek, ew z dużym dropem yang, aby łatwo dało się zarobić.
Dodatkowe Info:Serwer nie musi być otwarty dzisiaj, może być otwarty za kilka dni
Nagroda za pomoc:Like
Wykluczam serwery:------

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Easy , Easy/Medium ( Nie czysyty medium)
Dodatkowe Info:Żeby grało w miare osob
Nagroda za pomoc:Moge wam lajki dac
Wykluczam serwery:Cortium, Baria

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na :  Easy , 800+ graczy ,  mały IS , przedewszystkim łatwy exp  , niechce : virtual , invoria,

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na :  Easy , 800+ graczy ,  mały IS , przedewszystkim łatwy exp  , niechce : virtual , invoria,

Sawia :P

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwerze easy coś w stylu xenoxa, almadii lub agrentusa :D
Dodatkowe Info:ważne aby exp szybko leciał , max lvl min 250, typowy serwer 4fun pvp 
Nagroda za pomoc:like :D like :D like :D
Wykluczam serwery: almadia xenox argentus :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwerze easy coś w stylu xenoxa, almadii lub agrentusa :D

Dodatkowe Info:ważne aby exp szybko leciał , max lvl min 250, typowy serwer 4fun pvp 

Cortium lub Sawia. :)

@Beornottobe.

Zależy mi najbardziej na:Easy , Easy/Medium (Nie czysyty medium)
Dodatkowe Info:Żeby grało w miare osob
Nagroda za pomoc:Moge wam lajki dac
Wykluczam serwery:Cortium, Baria

Sawia lub Almadia. :)
knm7jLQ.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy, szybkie wbić level i bawić się w pvp

Cortium, Sawia oraz Kaguya (dopiero co startuje, ale zapowiada się świetnie :))

knm7jLQ.png

Opublikowano

Cortium lub Sawia. :)

min 250 lvl !! 

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Bardzo dużej ilości graczy, wielkiego expu i nietrudnego zrobienia eq.Dodatkowe Info: -Nagroda za pomoc: 15 like.Wykluczam serwery: HammerMT2, XenoxMT2, Argentus

Cortium, Almadia, Sawia, Predoria ? :)

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Easy serwer max. 200, 250 lub 300 lvl, stabilny serwer i dużo graczy.Dodatkowe Info: Switchbot(nie musi) Jakieś nowe kd (nie musi) skille na P odrazu.Nagroda za pomoc: LikeeeWykluczam serwery: ---

Cortium, ewentualnie z mniejszą ilością graczy Argentus, lub Sawia lub AlmadiaAlmadia.

Ale chyba żaden z serwerów easy nie daje skilli P od razu. Na Easy/4Fun tak.

Jak już proponujesz servery to nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Widziałaś ilość online na tym serverze? Jesli twoim zdaniem 300/400 graczy to DUZO / BARDZO DUZO to nie wiem gdzie ty żyjesz

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer do 150lvl lub 250lvl, typ : hard/medium, tradycyjny jak byly kiedys diamond lub tiveria. Serwer stabilny, zadnych nowych ,ktore maja 2 tyg.
Dodatkowe Info: zadnych zbednych rzeczy typu swiftbot , zadnych bonow 6-7, kd max +5 !! , skille robione ksiegami i kamieniami, kon moze byc robiony od zera lub od razu go posiadac
Wykluczam serwery: Antarisa, Ravia,Vesterisa,Cortiuma,Sawia,

Opublikowano

Wykluczam serwery: Antarisa, Ravia,Vesterisa,Cortiuma,Sawia,

Tanavis ale 6/7

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: zwykłym Dt, gdzie dużo mogę chodzić na rippera jak np. na dawnym X-World
Dodatkowe Info: 6/7 tylko do statystyk, bez potworów, bez klasowego ( lub z, jeśli serwer podobny do Cavalos S2 )
Nagroda za pomoc: wiadoma, jaka może być.
Wykluczam serwery: nie wiem jakie obecnie działają, ale liczy się dla mnie to, by na takim serwerze dużo grało - czyli serwer ma być albo podobny do Cavalosa S1 lub S2, albo X-World.

34842.png

32469.png

zawsze gram jako: MacGyver / Vanirre / GearsOfWar / Hrabia / Hrabina / Chicarito / Shepard / Garrus.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...