Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/medium
Dodatkowe Info: Coś w stylu Vesteris itp,max 200lv,nowo powstaly np
Nagroda za pomoc: Lajk
Wykluczam serwery: Przekombinowane które są nudne i nikt na nich nie gra :P

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium/Hard
Dodatkowe Info:  Zależy mi na dużej ilości graczy.
Nagroda za pomoc: Like
Wykluczam serwery: Takie na których nikt nie gra

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: server w stylu Ascariala
Dodatkowe Info: Koniecznie Medium/Hard z naciskiem na Harda
Nagroda za pomoc:..
Wykluczam serwery:Vesteris
Opublikowano

Szukam serwera medium, lekko pod hard, zastanawiam się między Balmora s1 a Vesteris, a może coś innego? ;) Proszę o doradzenie.

Może Lotharia? Serwer wczoraj wystartował, medium. 

denzel.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/medium
Dodatkowe Info: Szukam serwera ze sporą ilością graczy. Coś pokroju DivineWorld s2, klasyk
Nagroda za pomoc: lajk :D
Wykluczam serwery: typu Almadia (nieogarnięci Admini, brak balansu)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: server w stylu Ascariala
Dodatkowe Info: Koniecznie Medium/Hard z naciskiem na Harda
Nagroda za pomoc:..
Wykluczam serwery:Vesteris

Torreador ?

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium/Hard

Dodatkowe Info:  Zależy mi na dużej ilości graczy.

Nagroda za pomoc: Like

Wykluczam serwery: Takie na których nikt nie gra

Baria, Vesteris ?

Zależy mi najbardziej na: Hard moze byc medium ale najlepiej HARD/Spora ilosc ludzi / Mila atmosfera

Dodatkowe Info: Mila atmosfera do zalozenia Gildi jakiejs ekipy ;d

Nagroda za pomoc: Lubie to

Wykluczam serwery: Balmora (etc) Ravia (etc) Cagroso ma byc porzadny hard

Vesteris ?

Zależy mi najbardziej na: Easy/medium

Dodatkowe Info: Szukam serwera ze sporą ilością graczy. Coś pokroju DivineWorld s2, klasyk

Nagroda za pomoc: lajk :D

Wykluczam serwery: typu Almadia (nieogarnięci Admini, brak balansu)

Baria, Kaguya, Argentus, Invoria ?

knm7jLQ.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy

Dodatkowe Info: Coś w stylu starej Pandory albo starego Xenoxa  Hwangi itp fajnie wyglądające bronie 

ref

ref

ref

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:Dużej ilości graczy, eventów, 6/7 mile widziane ale tylko exp, [/b][/color]

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:Tani is(fajnie by było)[/b][/color]

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:Like, co mogę innego dać ? [/b][/color]

[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:Argentus/Terios serwery medium/hard[/b][/color]

Ps: Nie umiem zrobić tak aby nie było tych nawiasów :D Jestem "zielony"

Baria ?

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy

Dodatkowe Info: Coś w stylu starej Pandory albo starego Xenoxa  Hwangi itp fajnie wyglądające bronie 

ref

ref

ref

Aktualnie chyba serwera ze sporą ilością graczy w tym stylu nie ma. :( (tak mi się wydaje)

knm7jLQ.png

Opublikowano

A jakiś easy który właśnie jest fajnie zrobiony bez takich super nowości tylko zbroja i miecz i jakieś kd

taki mocno pod PvE które oczywiscie potem zamienia sie w pvp :P

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy:Zależy mi na serwerze 4fun, pvp, (możebyć nawet GMMODE) obojętnie ile luda 

Grałem na :Hammermt2,Pvpmt2,4death.pl,Aseria.pl,metin2AV,metin2Twix,Metin2PVP,GMMT2.

Nagroda za pomoc like

sawia.eu ? :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy:Zależy mi na serwerze 4fun, pvp, (możebyć nawet GMMODE) obojętnie ile luda 

Grałem na :Hammermt2,Pvpmt2,4death.pl,Aseria.pl,metin2AV,metin2Twix,Metin2PVP,GMMT2.

Nagroda za pomoc like

Cortium ?

knm7jLQ.png

Opublikowano

Witam.

Szukam serwera easy, na którym (w miarę łatwo) wbija się max lvl i zdobywa eq, na którym grają ludzie... co najmniej z 200 czy 300 online i na którym operuje się dość dużymi liczbami ( duże dmg, wysokie wartości max hp, itd.)

Rzecz jasna na którym administracja zajmuje się serwerem i nie ma na niego wyebane.

Opublikowano

Witam.

Szukam serwera easy, na którym (w miarę łatwo) wbija się max lvl i zdobywa eq, na którym grają ludzie... co najmniej z 200 czy 300 online i na którym operuje się dość dużymi liczbami ( duże dmg, wysokie wartości max hp, itd.)

Rzecz jasna na którym administracja zajmuje się serwerem i nie ma na niego wyebane.

Baria. ;)

knm7jLQ.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard, 600 ludzi +, kd +4 lub 5 max., jakas stała alchemia czy coś w tym stylu, aby klasa archer nie byla lurem a szaman smok i heller bufami..

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. Administracja aktywna i pilnujaca porządku. Max. Lv 99-105

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Wykluczam serwery: Balmora i Torreador

...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard, 600 ludzi +, kd +4 lub 5 max., jakas stała alchemia czy coś w tym stylu, aby klasa archer nie byla lurem a szaman smok i heller bufami..

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. Administracja aktywna i pilnujaca porządku. Max. Lv 99-105

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Wykluczam serwery: Balmora i Torreador

World of Metin2, Cyperia, Metin2 Global ? (serwery zagraniczne z czego Metin2 Global jest po polsku, nie wiem jak z resztą) :)

Z tego co wiem polskich serwerów z twoimi wymaganiami nie ma. ;) ^^

knm7jLQ.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Medium/Easy , żeby grało +800 ludzi 
Dodatkowe Info: Serwer z miła atmosfera , żeby dało się grać bez is , Mile widziany serwer podobny do starego yitian2 ;D
Nagroda za pomoc: Tona kokainy  i dużo lajkóf !
Wykluczam serwery:Athes,Virtual,Imetin,

Opublikowano

Dodatkowe Info: Serwer z miła atmosfera , żeby dało się grać bez is , Mile widziany serwer podobny do starego yitian2 ;D

Nagroda za pomoc: Tona kokainy  i dużo lajkóf !

Baria. :)

knm7jLQ.png

Opublikowano

Witam.

Almadia.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Hard, coś ala Balmora (w sumie jej nie wykluczam, ale boje sie, ze jej czas troche przemija, bo gralem tam z poltorej roku temu czyli to w miarę stary serwer), żeby konsekwetnie powoli pnąć się do góry, a nie w kilka dni 99.

Dodatkowe Info: Musi grać jak najwięcej ludzi, głównie to mnie interesuje.

Nagroda za pomoc: lajk i wdziecznosc!

Wykluczam serwery: -

Dziękuje ;))

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Hard, coś ala Balmora (w sumie jej nie wykluczam, ale boje sie, ze jej czas troche przemija, bo gralem tam z poltorej roku temu czyli to w miarę stary serwer), żeby konsekwetnie powoli pnąć się do góry, a nie w kilka dni 99.

Dodatkowe Info: Musi grać jak najwięcej ludzi, głównie to mnie interesuje.

Nagroda za pomoc: lajk i wdziecznosc!

Wykluczam serwery: -

Dziękuje ;))

Torreador, WoM2, Cyperia, Metin2 Global ? :)

knm7jLQ.png

Opublikowano

Nagroda za pomoc: Tona kokainy i dużo lajkóf !

Dreikon Invoria Baria
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze 4fun gdzie exp będzie szybko leciał, i jest dużo broni/setów do zrobienia. Zależy mi też na tym żeby nie płakać jak mi spali itema wiec fajnie będzie jak ulepszacze będą łatwe do zdobycia.
Więc ogółem - Szukam serwera BARDZO EASY na którym spędze 1-2 dni poprostu żeby zabić czas.

Dodatkowe Info: Prosze nie podsyłać mi serwerów gdzie do ~100-110 lvl sie szybko expi a potem trzeba zapiedzielać 10-20 minut na jeden lvl. Powtarzam - szukam serwera na 1-2 dni grania. A i zapomniałem dodać żeby grało na nim naprawde sporo luda.
Nagroda za pomoc: Nie wiem co tu sie daje, moge dać jakieś złote gąbki na nk
Wykluczam serwery: wracam po 1-2 letniej przerwie więc nie znam serwerów

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwerze 4fun gdzie exp będzie szybko leciał, i jest dużo broni/setów do zrobienia. Zależy mi też na tym żeby nie płakać jak mi spali itema wiec fajnie będzie jak ulepszacze będą łatwe do zdobycia.

Więc ogółem - Szukam serwera BARDZO EASY na którym spędze 1-2 dni poprostu żeby zabić czas.Dodatkowe Info: Prosze nie podsyłać mi serwerów gdzie do ~100-110 lvl sie szybko expi a potem trzeba zapiedzielać 10-20 minut na jeden lvl. Powtarzam - szukam serwera na 1-2 dni grania. A i zapomniałem dodać żeby grało na nim naprawde sporo luda. Nagroda za pomoc: Nie wiem co tu sie daje, moge dać jakieś złote gąbki na nk Wykluczam serwery: wracam po 1-2 letniej przerwie więc nie znam serwerów

Baria, Cortium, Kaguya ? :)

knm7jLQ.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium/ Dużo nowości
Dodatkowe Info:  Sporo osób tak z 1500+ ( 1000-1500) im wiecej tym lepiej 
Nagroda za pomoc: 10x laik
Wykluczam serwery: No tak oprócz Antaris'a i globalnych

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Medium/ Dużo nowościDodatkowe Info:  Sporo osób tak z 1500+ ( 1000-1500) im wiecej tym lepiej Nagroda za pomoc: 10x laikWykluczam serwery: No tak oprócz Antaris'a i globalnych

Vesteris. :)

knm7jLQ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...