Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: typ klasyczny starego metina, bez nowości typu nowe bronie, pety, wierzchowce

Dodatkowe Info: 500+ graczy, max level obojętny, medium/hard, chce zacząć od nowa i poczuć się jakbym grał w metina PL z roku 2009+, maksymalne ulepszenie broni np. : bojowy-syrek-smiercionosne, stalka-hwang. Bardzo proszę o pomoc, moze byc ZAGRANICZNY

Nagroda za pomoc: like

Wykluczam serwery: narazie żadnego nie wykluczam

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aż tak klasycznych serwerów w tej chwili chyba nie ma.

Wbij na Cagrosso, najbardziej zbliżony do twojego opisu.

Wysłane z mojego CHM-U01 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: typ klasyczny starego metina, bez nowości typu nowe bronie, pety, wierzchowce

Dodatkowe Info: 500+ graczy, max level obojętny, medium/hard, chce zacząć od nowa i poczuć się jakbym grał w metina PL z roku 2009+, maksymalne ulepszenie broni np. : bojowy-syrek-smiercionosne, stalka-hwang. Bardzo proszę o pomoc

antaris

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Prostym serwerze, marzy mi się metin taki jak kiedyś bez żadnych durnych patchy, czysty stary metin tylko ze is za yangi( tzn.  zmianki itd), czyli taki stary pl z is za darmo, nie mowie o is priva

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa

Nagroda za pomoc: Lajki i guma kulka

Wykluczam serwery:  z oszustami i nieuczciwa administracja. Sorki nie przeczytałem posta wyżej.. ale jak już napisałem to może jeszcze jakieś propozycje=)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Zależy mi najbardziej na: Pvp  , jakiś easy tylko nowszy nie taki vritual gdzie większość osób to max lvl i eq. Żebym mógł sobie eq szybko zrobić i później od czasu do czasu wejść i się " ponapierdalać "

Dodatkowe Informacje:odpadają hardy nie uwzględniając globali , medium

Nagroda za pomoc:like

4Fun Almaia Predoria

Dodatkowe Info: 500+ graczy, max level obojętny, medium/hard, chce zacząć od nowa i poczuć się jakbym grał w metina PL z roku 2009+, maksymalne ulepszenie broni np. : bojowy-syrek-smiercionosne, stalka-hwang. Bardzo proszę o pomoc, moze byc ZAGRANICZNY

WoM2/Antaris/Metin2.sg

Zależy mi najbardziej na: Prostym serwerze, marzy mi się metin taki jak kiedyś bez żadnych durnych patchy, czysty stary metin tylko ze is za yangi( tzn.  zmianki itd), czyli taki stary pl z is za darmo, nie mowie o is priva
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa
Nagroda za pomoc: Lajki i guma kulka
Wykluczam serwery:  z oszustami i nieuczciwa administracja. Sorki nie przeczytałem posta wyżej.. ale jak już napisałem to może jeszcze jakieś propozycje=)

WoM2/Antaris/Mtin2.sg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium/Hard na którym gra ponad 1000 osób.

Dodatkowe Info: Chciałbym aby na serwerze było około 1000 graczy online.

Wykluczam serwery: Antaris

Ref

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium/Hard na którym gra ponad 1000 osób.

Dodatkowe Info: Chciałbym aby na serwerze było około 1000 graczy online.

Wykluczam serwery: Antaris

Ref

WoM2/Laneris s3 lub czekaj na rework Revorii

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: największej ilości graczy! TYLKO GLOBAL PL
Dodatkowe Info:~Chcę aby to był global PL z jak największa ilością graczy!
Wykluczam serwery: wszelkie privy - tylko global PL

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 99 lvl Stalka Truta :>
Dodatkowe Info: raty dosc wysokie yang z expa
Nagroda za pomoc: a co mozna dac? xD
Wykluczam serwery: ravia, balamora

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Braku tych wszystkich petów i nakładek na bronie, graczy około 1000(ale nie sklepów, tylko aktywnych graczy)

Dodatkowe Info: Medium lub easy

Nagroda za pomoc: limit like, jeżeli podasz mi naprawdę dobry serwer bez tych wszystkich niepotrzebnych dodatków i z dużą ilością osób

Wykluczam serwery: -

Nie ma obecnie takiego serwera, chyba ze FUNMT2

@Niezadbany

A serwer medium(bardziej easy, niż hard), na którym naprawdę jest 1k+ osób?

revoria/baria

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: największej ilości graczy! TYLKO GLOBAL PL

Dodatkowe Info:~Chcę aby to był global PL z jak największa ilością graczy!

Wykluczam serwery: wszelkie privy - tylko global PL

Negros/Tortuga

Zależy mi najbardziej na: 99 lvl Stalka Truta :>

Dodatkowe Info: raty dosc wysokie yang z expa

Nagroda za pomoc: a co mozna dac? xD

Wykluczam serwery: ravia, balamora

Nie ma takiego serwera gdzie masz dużo expa i yang i 99lv xD. WoM2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: stary metin2 (bez tej alchemi, 99+ itp)
Dodatkowe Info: Najlepiej Polski serwer
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Cagroso.pl

/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Aktywnej administracji i dużej ludności na serwerze
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. (PRIV) podobnego do PandoryMT2 w 100% klasyk!
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

WoM2

Zależy mi najbardziej na: Aktywnej administracji i dużej ludności na serwerze

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. (PRIV) podobnego do PandoryMT2 w 100% klasyk!

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

VirtualMT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy, najlepiej by było coś w stylu ethany, gdzie mozna sobie fajnie pograć bez is, ale też zeby nie zrobić full eq w jeden dzień
Dodatkowe Info:500+ aktywnych najlepiej wiecej,  zastanawiam się nad  revorią,  laneris, ale dobrze ich nie znam, chciałbym cos w stylu ethany
Nagroda za pomoc: like +5*
Wykluczam serwery:hardy medium globale,  

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze raczej podobnych do starych typu Pandora - że drop może szkatułek, nie dużo nowości{!}, exp przyzwoity, można powalczyć, mogą byc ciekawe rzeczy, ale bez przesady że do pvp pety, fryzury, mikstury, jakieś runy itd. Raczej ograniczone to, albo bez tego.. fajnie jakby były podobne rzeczy jak kiedyś - np. tasaki itd.
Nagroda za pomoc: limit like, jeżeli podasz mi naprawdę dobry serwer bez tych wszystkich niepotrzebnych dodatków i z dużą ilością osób
Wykluczam serwery: - stare gdzie jest ogrom nowych rzeczy.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dość szybkim wbijaniu lvla, serwer easy
Dodatkowe Info: easy z pvp 
Nagroda za pomoc: Dogadamy się
Wykluczam serwery: Medium/hard

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Easy/Medium żeby istnial już około miesiąc i był stabilny
Dodatkowe Info:700 graczy +
Nagroda za pomoc:Lajki :D
Wykluczam serwery:

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: przyjemnej grze, nieprzytłaczającej ilości eq i ulepek, IS z przystępnymi cenami, bardzo dużą ilością graczy, serwer ma być stabilny.

Dodatkowe Info: serwer może być zagraniczny, typ serwera zarówno easy, medium jak i hard, gram od kompletnego zera, może jakiś IS wejdzie.

Nagroda za pomoc: limit lajków.

Wykluczam serwery: Tsuyoshi2, Antaris, Invoria, WoM2, Rubinum

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dość szybkim wbijaniu lvla, serwer easy

Dodatkowe Info: easy z pvp 

Nagroda za pomoc: Dogadamy się

Wykluczam serwery: Medium/hard

Almadia

Zależy mi najbardziej na:Easy/Medium żeby istnial już około miesiąc i był stabilny

Dodatkowe Info:700 graczy +

Nagroda za pomoc:Lajki :D

Wykluczam serwery:

Almadia/Dreikon

Zależy mi najbardziej na: Serwerze który działa na podstawie lub jest zbliżony do starego Diamondmt2.

Dodatkowe Info: Nawet jeśli nie będzie podobny do Diamonda to ważne jest dla mnie to aby można było tam zarabiać na małżach i perłach. Kupowanie, otwieranie, a potem sprzedawanie perełek (zawsze to lubiłem).

Nagroda za pomoc: Like i gorzałka ;)

Wykluczam serwery:hardy

Imetin/Vestris

Zależy mi najbardziej na: easy, najlepiej by było coś w stylu ethany, gdzie mozna sobie fajnie pograć bez is, ale też zeby nie zrobić full eq w jeden dzień

Dodatkowe Info:500+ aktywnych najlepiej wiecej,  zastanawiam się nad  revorią,  laneris, ale dobrze ich nie znam, chciałbym cos w stylu ethany

Nagroda za pomoc: like +5*

Wykluczam serwery:hardy medium globale,  

Laneris s3

Zależy mi najbardziej na: serwerze raczej podobnych do starych typu Pandora - że drop może szkatułek, nie dużo nowości{!}, exp przyzwoity, można powalczyć, mogą byc ciekawe rzeczy, ale bez przesady że do pvp pety, fryzury, mikstury, jakieś runy itd. Raczej ograniczone to, albo bez tego.. fajnie jakby były podobne rzeczy jak kiedyś - np. tasaki itd.

Wykluczam serwery: - stare gdzie jest ogrom nowych rzeczy.

Vesteris

Zależy mi najbardziej na: przyjemnej grze, nieprzytłaczającej ilości eq i ulepek, IS z przystępnymi cenami, bardzo dużą ilością graczy, serwer ma być stabilny.
Dodatkowe Info: serwer może być zagraniczny, typ serwera zarówno easy, medium jak i hard, gram od kompletnego zera, może jakiś IS wejdzie.
Nagroda za pomoc: limit lajków.
Wykluczam serwery: Tsuyoshi2, Antaris, Invoria, WoM2, Rubinum

Vesteris

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze na którym można zarabiać na perłach, zupełnie tak jak na starym Diamondzie. Kupowanie masy łatwo dostępnych małży, otwieranie i sprzedawanie.
Dodatkowe Info: Byłoby świetnie gdyby serwer miał chociaż trochę podobną mechanikę gdy jak na DIamondziemt2 :P Bardzo brakuje mi tego serwera.
Nagroda za pomoc:Dużo lików o ile serwer na prawdę okaże się trafny do moich wymagań ;)
Wykluczam serwery: Hardy oraz serwery z masą niepotrzebnych nowości. Oczywiście nie mówię, że ma to być serwer kompletnie oldschool.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze na którym można zarabiać na perłach, zupełnie tak jak na starym Diamondzie. Kupowanie masy łatwo dostępnych małży, otwieranie i sprzedawanie.

Dodatkowe Info: Byłoby świetnie gdyby serwer miał chociaż trochę podobną mechanikę gdy jak na DIamondziemt2 :P Bardzo brakuje mi tego serwera.

Nagroda za pomoc:Dużo lików o ile serwer na prawdę okaże się trafny do moich wymagań ;)

Wykluczam serwery: Hardy oraz serwery z masą niepotrzebnych nowości. Oczywiście nie mówię, że ma to być serwer kompletnie oldschool.

Vesteris/WoM2

Opublikowano

Vesteris/WoM2

Te serwery mają się ni jak do mojego opisu. WoM2 jest serwerem hard, a Vesteris jest przepełniony tymi nowościami już nie czepiając się że "grać na małżach" to się tam nie da.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...