Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam serwera Najwazniejsze aby gralo tam duzo ludzi +600 Nie wazne czy med czy easy czy hard byle bylo tam duzo ludzi   ALe tez zeby nie bylo trzeba siedziec godzinami nad robieniem eq 

Laneris.S2 / Terios.pl

denzel.png

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium/easy , 600 online +

Dodatkowe info: Bez dropienia ulepów godzinami , bez bugów , bez kampienia na bossy by mieć wgl coś

Nagroda za pomoc:

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Poziom: medium-hard, sporo graczy, trochę nowości, płynna rozgrywka, wojny gildii/bijatyki w m1
Dodatkowe Info: Będę grał z ekipą, serwer nie musi być polski.
Nagroda za pomoc: Like :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Poziom: medium-hard, sporo graczy, trochę nowości, płynna rozgrywka, wojny gildii/bijatyki w m1

Dodatkowe Info: Będę grał z ekipą, serwer nie musi być polski.

Nagroda za pomoc: Like :)

WoM2 - najlepszy zagraniczny

Vesteris - najlepszy polski

Sam wybierz ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@MoHa15

Kurczę, WoM2 testowałem ostatnio samemu, ale nie uda mi się namówić kolegów do zagrania tam, a na Vesterisie graliśmy zaraz po starcie i praktycznie go "przeszliśmy". Szukam dalej.

Opublikowano

@MoHa15

Kurczę, WoM2 testowałem ostatnio samemu, ale nie uda mi się namówić kolegów do zagrania tam, a na Vesterisie graliśmy zaraz po starcie i praktycznie go "przeszliśmy". Szukam dalej.

To szczerze Ci powiem, ze ciezko bedzie z hard/medem innym z duza iloscia osob. Mozesz sprawdzic Lesthia.eu, choc tam srednio jesli o graczy chodzi, bo server ma jakies 3 tyg a graczy moze 600-700, to malo. Ravia s2? Stosunkowo zyje, az sie zdziwilem jak zobaczylem ile tam osob jest, mozecie tez sprobowac.

A jak nie to 18 grudnia startuje hard od Malysza, ciekawy projekt, badz czekanie na Antaris - server ekipy mpcforum, zapowiada sie naprawde konkret, ale niewiadomo kiedy ruszy

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Cały czas ten sam s**t polecacie ;p ja bym proponował serwer atreyya (wtf cenzura na ten serwer?) dla ludzi którzy lubią mediumy. Serwer jest bardzo dopracowany pomijając fakt ze jest naprawdę autorski i wykracza wgl poza większość śmiesznych privow tutaj polecanych czy też tych innych startujących. Jest sporo nowości wręcz mógł bym powiedzieć ze można tam od nowa poczuć klimat tej gry z tym ze w innym nie banalnym wydaniu. Każda mapa, npc nawet muzyka jest inna. Generalnie zachęcam do gry. Mnie osobiście ten serwer wciągnął.

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Cały czas ten sam s**t polecacie ;p ja bym proponował serwer atreyya (wtf cenzura na ten serwer?) dla ludzi którzy lubią mediumy. Serwer jest bardzo dopracowany pomijając fakt ze jest naprawdę autorski i wykracza wgl poza większość śmiesznych privow tutaj polecanych czy też tych innych startujących. Jest sporo nowości wręcz mógł bym powiedzieć ze można tam od nowa poczuć klimat tej gry z tym ze w innym nie banalnym wydaniu. Każda mapa, npc nawet muzyka jest inna. Generalnie zachęcam do gry. Mnie osobiście ten serwer wciągnął.

Od kiedy serwer jest naprawdę autorski przez to, że wyciągnięto modele z innych gier i zastąpiono nimi standardowe? xD

To tylko psuje klimat metina.

tenor.gif

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie! :)

Serwer bardzoooo łatwy

Nie chodzi mi o Promt2, Divine world,

Chcę grać pewnie że serwer szybko nie padnie ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dungi 1 osobowe bo nie chce mi sie kogoś szukać ... Jakoś tak Easy. Ulepszacze tez zeby fajnie dropiły a nie 1/2h zeby 1 ulepszacz dropić... albo spina o metina lub bossa. Mogą być pety/Kostiumy i inne tak fazy :D  Serwer Easy
Dodatkowe Info: Przyjemność gry i mili ludzie i własnie zeby nie było nie wiadomo jakich bonów po 50k hp. lub jakiś dziwnych broni/zbroji

Nagroda za pomoc: +++

gilu.jpg

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie! :)

Serwer bardzoooo łatwy

Nie chodzi mi o Promt2, Divine world,

Chcę grać pewnie że serwer szybko nie padnie ;)

laneris s2, terios

Zależy mi najbardziej na: Dungi 1 osobowe bo nie chce mi sie kogoś szukać ... Jakoś tak Easy. Ulepszacze tez zeby fajnie dropiły a nie 1/2h zeby 1 ulepszacz dropić... albo spina o metina lub bossa. Mogą być pety/Kostiumy i inne tak fazy :D  Serwer Easy

Dodatkowe Info: Przyjemność gry i mili ludzie i własnie zeby nie było nie wiadomo jakich bonów po 50k hp. lub jakiś dziwnych broni/zbroji

Nagroda za pomoc: +++

Invoria, terios

tenor.gif

Opublikowano

Witam szukam serwera : 

Easy/4Fun

bardzo duży system ulepszeń ( coś podobnego do xenox , modernmt2)

400+ ludzi 

niechcę takich serwerów jak : invoria , xenox , eloth , elium , funmt2 , virtualmt2 laneris , eloth , terios

Opublikowano

Witam szukam serwera : 

Easy/4Fun

bardzo duży system ulepszeń ( coś podobnego do xenox , modernmt2)

400+ ludzi 

niechcę takich serwerów jak : invoria , xenox , eloth , elium , funmt2 , virtualmt2 laneris , eloth , terios

DivineWorld

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze który oferuje sympatyczną atmosfere gdzie administracja angażuje się.
Dodatkowe Info: Chciałbym znaleść serwer typu starego BelenuS'a na którym były hwangi od 50 lvl'a, standardowe sety (syrek, Tasak, Niebian)

Wbijalność levelowa też nie była za wysoka nawet 150 bodajże nie było ^.^.
Nagroda za pomoc: LIKE +

4521609.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy, mało ulepszaczy, szybki exp, max lvl 200-250, fajne sety eq

Dodatkowe Info: dużo graczy 700+, chciałbym aby na tym serwerze nawet grając te 1-3 h dziennie można było dobrze się bawić i dużo osiągnąć 

Nagroda za pomoc: lajki
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy, mało ulepszaczy, szybki exp, max lvl 200-250, fajne sety eq
Dodatkowe Info: dużo graczy 700+, chciałbym aby na tym serwerze nawet grając te 1-3 h dziennie można było dobrze się bawić i dużo osiągnąć 

Laneris s2 

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 1,5k+ ludu medium

Dodatkowe Info: utworzony maks miesiac temu

Nagroda za pomoc:

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze pokroju starej dobrej tiverii,gdzie max ulepszane bronie były na 80 poziom.

Dodatkowe Info: sporo graczy,max bronie na 80lvl syriusz itp,bez alchemii i takich dziwnych wymysłów

Opublikowano

Chcę skorzystać z Waszej pomocy, drodzy Forumowicze, w wyborze serwera do gry.

Zależy mi najbardziej na: dobrej atmosferze, serwerze typu "hard" lub "medium" oraz butach wiatru (najlepiej na stałe). Braku zbędnych dupereli dla dekoracji.

Dodatkowe informacje: serwer w miarę grywalny, tzn. gra conajmniej 50 osób, mile widziane polski serwer lub zagraniczny z językiem angielskim (do czatowania).

Nagroda za pomoc: LIKE

Dziękuję z góry za pomoc.

Opublikowano

Chcę skorzystać z Waszej pomocy, drodzy Forumowicze, w wyborze serwera do gry.

Zależy mi najbardziej na: dobrej atmosferze, serwerze typu "hard" lub "medium" oraz butach wiatru (najlepiej na stałe). Braku zbędnych dupereli dla dekoracji.

Dodatkowe informacje: serwer w miarę grywalny, tzn. gra conajmniej 50 osób, mile widziane polski serwer lub zagraniczny z językiem angielskim (do czatowania).

Nagroda za pomoc: LIKE

Dziękuję z góry za pomoc.

WOM2 ewentualnie Vesteris chociaz odbiega od tego

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

WOM2 ewentualnie Vesteris chociaz odbiega od tego

Właśnie zacząłem przeglądać serwer Vesteris, kiedy zobaczyłem twoją odpowiedź proponującą ten sam serwer.

Jeżeli chodzi o WoM, to mam mieszane uczucia. Najpierw sprawdzę jeden serwer.

Edit://

Serwer Vesteris nie przypadł mi do gustu. Teraz zasysam WoM'a.

Edit 2://

Sprawdziłem właśnie WoMa, który również mi się nie spodobał.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Spora ilość przedmiotów na handlu (łatwa dostępność jeśli chodzi o różne klasy), sporo osób, by móc z kim popisać, rywalizować.
Dodatkowe Info: Mam zamiar zacząć na PL, mam konto 600 sm tylko nie wiem który serwer wybrać.
Nagroda za pomoc: Like?

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Spora ilość przedmiotów na handlu (łatwa dostępność jeśli chodzi o różne klasy), sporo osób, by móc z kim popisać, rywalizować.Dodatkowe Info: Mam zamiar zacząć na PL, mam konto 600 sm tylko nie wiem który serwer wybrać.Nagroda za pomoc: Like?

Czekaj bo ma startować nowy w niedalekiej przyszłości

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...