Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich sympatyków mpcforum.

A teraz to co chce was się zapytać

Szukam serwera w metin2 o to co powinien prezentować

- start serwera pazdziernik- listopad 2015

- medium

- przedmiotów na wysokie lvl nie powinno być dużo czyli

NP biżuteria niebieska max 2 pozycje wyżej itp.

Stal max 3 pozycje wyżej itp

Graczy minimum 500

-ulepszacze na itemy 65+ a najlepiej tylko na epiki

Dziękuję bardzo za pomoc

www.bierkase.pl pożyczki online za 0zl

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwerze typu Easy/4Fun/PVP

Dodatkowe Info: Szukam serwera typu WW. Chciałbym aby zrobienie EQ na owym serwerze to była kwestia kilku dni (5-7). Wbicie max lvl też aby nie było trudne za bardzo. Poszukuje serwera gdzie będzie się robić z broni i zbroi EQ OD RAZU NA +9 czy bez ulepszania i od razu najlepszy miecz na dany lvl.(nie ulepszanie +0 do +9) Szukam również serwera gdzie gra minimum 250 osób.  Odpada XenoX,Metek2,Laneris,DivinieWorld.

Nagroda za pomoc: Lajki oczywiście :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze typu Easy/4Fun/PVP

Dodatkowe Info: Szukam serwera typu WW. Chciałbym aby zrobienie EQ na owym serwerze to była kwestia kilku dni (5-7). Wbicie max lvl też aby nie było trudne za bardzo. Poszukuje serwera gdzie będzie się robić z broni i zbroi EQ OD RAZU NA +9 czy bez ulepszania i od razu najlepszy miecz na dany lvl.(nie ulepszanie +0 do +9) Szukam również serwera gdzie gra minimum 250 osób.  Odpada XenoX,Metek2,Laneris,DivinieWorld.

Nagroda za pomoc: Lajki oczywiście :)

Jedynie na kamelisie ulepsza się z +9 na +9, maxa z PD IS można bić 10h, ale na serwerze jest z 60 online i wszyscy sprzedają konta. Jest jeszcze argentus, podobny do xenoxa, tyle, że dłużej dobija się maxa.

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer zagraniczny,liczba graczy ponad 800 , easy,4fun
Dodatkowe Info: najlepiej bez klasowych 6/7, serwer utrzymujacy sie min rok
Nagroda za pomoc: like 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer zagraniczny,liczba graczy ponad 800 , easy,4fun

Dodatkowe Info: najlepiej bez klasowych 6/7, serwer utrzymujacy sie min rok

Nagroda za pomoc: like 

Serwer stoi pół roku no ale masz pewniaka s2.laneris idealny dla Ciebie

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Server easy/ może być z nutką medium. Bez żadnych męczarni typu dropienie po kilka godzin. Serwer STABILNY i z jak największą ilością graczy
Dodatkowe Info: Bez 6/7, nie nastawiony na IS
Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: | Serwer HARD lub HARD/MEDIUM | 1OOO + graczy online
Dodatkowe Info: Ważne by serwer nie był łatwy, farmienie eq nie takie proste, wysoka ilość graczy online bardzo ważna !
Nagroda za pomoc: Lajk ;)

Z góry dzięki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: | Serwer HARD lub HARD/MEDIUM | 1OOO + graczy online

Dodatkowe Info: Ważne by serwer nie był łatwy, farmienie eq nie takie proste, wysoka ilość graczy online bardzo ważna !

Nagroda za pomoc: Lajk ;)

Z góry dzięki

WoM2 lub Vesteris

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:-Wierzchowce mają być na zawsze (albo chociaż połowa z nich)

-Rodzaje wierzchowców mają być różne (renifery itd. strusie,dinozaury)

-Ma grać dość dużo osób

-Serwer medium/easy

Dodatkowe Info: Żeby serwer nie był jakoś strasznie zabugowany. 
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Server easy/ może być z nutką medium. Bez żadnych męczarni typu dropienie po kilka godzin. Serwer STABILNY i z jak największą ilością graczy

Dodatkowe Info: Bez 6/7, nie nastawiony na IS

Nagroda za pomoc: Lajk

s2.laneris

Legenda Metin2!

sig_team.png

Pasjonat
Opublikowano

Zapraszam wszystkich na serwer Erios.pl ~ start odbył się dzisiaj o godzinie 15:00 , wszystko przebiegło pomyślnie. Serwer stoi stabilnie od 7godzin. 

Strona główna - Erios.pl

Typ serwera : Medium

Max level : 100 

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

s2.laneris

Juz tak nie reklamuj tego serwera. Na tym  serwerze trzeba wydropic ponad 9tys prochów żeby zrobić eq na 200. Z czego prochy dropia z charona/azraela/smoka z tego co mi wiadomo w ilościach 3-12. A gra około 800 luda. I to nie jestes dropienie godzinami? Pomyśl troche za nim coś napiszesz...

erfgreg.png

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na:   ogromnej ilości graczy 1k+
Dodatkowe Info:  ODPADA : Invoria / Laneris / Terios / Idanis / Revoria / Enaris / TYLKO EASY 

Nagroda za pomoc: 

­

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:   ogromnej ilości graczy 1k+

Dodatkowe Info:  ODPADA : Invoria / Laneris / Terios / Idanis / Revoria / Enaris / TYLKO EASY 

Nagroda za pomoc: 

­

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Szukam serwera MEDIUM

Oczekiwania:  min. 800 graczy online; Nowy, do kilku miesięcy od startu; maksymalny poziom z "1" z przodu; sklepy offline; autorskie questy; panel boczny z teleportacją; nie skupiony na IS; Bez 6/7 Bonu

Odpada: Enaris.pl(Grałem, podobał się), Ravia, Balmora

Opublikowano

Szukam serwera MEDIUM

Oczekiwania:  min. 800 graczy online; Nowy, do kilku miesięcy od startu; maksymalny poziom z "1" z przodu; sklepy offline; autorskie questy; panel boczny z teleportacją; nie skupiony na IS; Bez 6/7 Bonu

Odpada: Enaris.pl(Grałem, podobał się), Ravia, Balmora

Vesteris

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Stabilnym serwerze, medium/easy na który nie bede musial siedziec dlugo zeby cos osiagnac(malo czasu na gre ;) ), sklepach offline, ilości graczy takiej żeby szło się pobić, ale żeby też szło coś podropić, max lvl nieważny, troche dungów by sie przydało.
Dodatkowe Info: 
Nagroda za pomoc: lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szukam serwera na którym jest dużo osób, tanie ceny, można łatwo eq kupić.
Dodatkowe Info: Metin2 PL
Nagroda za pomoc: A co ja mogę tu dać xD

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szukam serwera na którym jest dużo osób, tanie ceny, można łatwo eq kupić.

Dodatkowe Info: Metin2 PL

Nagroda za pomoc: A co ja mogę tu dać xD

Samos.. RED

­

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Stabilnym serwerze, medium/easy na który nie bede musial siedziec dlugo zeby cos osiagnac(malo czasu na gre ;) ), sklepach offline, ilości graczy takiej żeby szło się pobić, ale żeby też szło coś podropić, max lvl nieważny, troche dungów by sie przydało.

Dodatkowe Info: 

Nagroda za pomoc: lajk

Terios, laneris s2

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy, 600 online +, max 250lv+, w miarę nowy.

Dodatkowe info:

Nagroda za pomoc:

75217085885568519449.png

Opublikowano

Szukam serwera Najwazniejsze aby gralo tam duzo ludzi +600 Nie wazne czy med czy easy czy hard byle bylo tam duzo ludzi

Vesteris, Invoria, WoM2, Laneris s2, Terios, Virtual... takich jest sporo :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Szukam serwera Najwazniejsze aby gralo tam duzo ludzi +600 Nie wazne czy med czy easy czy hard byle bylo tam duzo ludzi   ALe tez zeby nie bylo trzeba siedziec godzinami nad robieniem eq 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...