Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Easy

Dodatkowe Info: Zeby gralo ponad 1k ludzi i stal dlugo

Nagroda za pomoc:  Ahh no nw.Pomozcie

Laneris s2 POLECAM :)

VTlxIll.png

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: podobny do Balmory, Ravi |  medium lub hard (stary klimat metka 105 / 99lv max.)
Dodatkowe Info: 500 graczy+, aktywność administracji, organizowane eventy, dopasowany do klimatu metina bez żadnych itemów z kosmosu, brak kontaktów gracz-gm (eq od administracji itp.).
Nagroda za pomoc:  Lajki? :D

...

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: podobny do Balmory, Ravi |  medium lub hard (stary klimat metka 105 / 99lv max.)Dodatkowe Info: 500 graczy+, aktywność administracji, organizowane eventy, dopasowany do klimatu metina bez żadnych itemów z kosmosu, brak kontaktów gracz-gm (eq od administracji itp.).Nagroda za pomoc:  Lajki? :D

Polecam zagraniczny wom2, eventy niemal codziennie, zawsze przynajmniej 1 GM online, są polskie gildie, polski GM. Mimo różnych innowacji to na serwerze czuć klimat dawnego metina :)

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na serwerze na którym działa większość cheatów m.in dmg, WH. Jest dużo osób 800/900/1000

Dodatkowe Info: Serwer musi byc easy latwe eq latwy lvl. Nie może być to revoria 

Nagroda za pomoc:  3 dniowy limit lajkow

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby grało dużo osób, easy/medium, fajne zbroje/bronie, easy/medium.

Dodatkowe Info: 150+ lvl cap. Jestem bardzo wybredny  :/

Nagroda za pomoc: "LAJKI"
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:   Easy lub easy/medium.
Dodatkowe Info:  Graczy żeby było sporo minimum 700 żeby dało odczuć się klimat świąt w M1 :) Grałem na Invoria / Laneris / Revoria /Terios / Dreikon / MalygoS / kazdy z tych serwerów nie zatrzymał mnie nie dłużej niż na 1godzinę .. tylko invoria rework zatrzymała mnie na 2tyg .. lecz jest to bardzie medium i cięzko o eq
Nagroda za pomoc:  LIKE  :D

105201441380658592769.gif

Opublikowano

Polecam zagraniczny wom2, eventy niemal codziennie, zawsze przynajmniej 1 GM online, są polskie gildie, polski GM. Mimo różnych innowacji to na serwerze czuć klimat dawnego metina :)

Zapomniałem dodać, że wolałbym aby był to polski serwer :P

...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na serwerze na którym działa większość cheatów m.in dmg, WH. Jest dużo osób 800/900/1000

Dodatkowe Info: Serwer musi byc easy latwe eq latwy lvl. Nie może być to revoria 

Nagroda za pomoc:  3 dniowy limit lajkow

Terios

Zależy mi najbardziej na: Żeby grało dużo osób, easy/medium, fajne zbroje/bronie, easy/medium.

Dodatkowe Info: 150+ lvl cap. Jestem bardzo wybredny  :/

Nagroda za pomoc: "LAJKI"

Idanis, revoria, invoria, terios, laneris s2.

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:   Easy lub easy/medium.Dodatkowe Info:  Graczy żeby było sporo minimum 700 żeby dało odczuć się klimat świąt w M1 :) Grałem na Invoria / Laneris / Revoria /Terios / Dreikon / MalygoS / kazdy z tych serwerów nie zatrzymał mnie nie dłużej niż na 1godzinę .. tylko invoria rework zatrzymała mnie na 2tyg .. lecz jest to bardzie medium i cięzko o eqNagroda za pomoc:  LIKE  :D

Idanis

Zapomniałem dodać, że wolałbym aby był to polski serwer :P

No to jedynie vesteris chyba pasuje, ale tam jest większy max lvl.

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze, w którym nie ma miliarda ulepszeń, zbroi, broni, tylko podstawowe i 2/3 bronie po
Dodatkowe Info:Coś w ten deseń: 250lvl, 20%absy, kd80%, bez zwierzątek, innych niepotrzebnych gówien, serwer easy/medium, bez tysiąca mapek do expienia, bez kostiumów, bez6/7, ogólnie prosty serwer tylko zwiększone raty i niektóre rzeczy.
Nagroda za pomoc: Nie wiem, lajk, Uścisk dłoni, Podziękowanie

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerach typu easy/pvp z jak najmniejszą ilością zbroi, broni i innych pierdół (np kamienie +9). Szybki max lvl (najlepiej jak najmniejszy). No i przydałoby się jak najwięcej graczy, żeby bić się było z kim

MOŻE BYĆ ZAGRANICZNY, BYLE PO ANGIELSKU.
Dodatkowe Info: Głównie chodzi mi o coś bez żyliarda tych wszystkich śmiesznych 10 setów, petów wierzchowców, misji i innych głupot przez które Metin 2 traci swoje znaczenie i robi się z tego jakiś pokrętna śmieszna gierka gdzie musi być wszystkiego w opór, chociaż nikt nie wie po co.

Jak najszybciej lvl, eq i zabawa na wojnach czy w miastach na pvp i tyle.
Nagroda za pomoc: Like, no nie wiem cokolwiek. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: [Hard/Med] Serwer na ktorym bede sb mogl pograc przez 3 tygodnie xD

Dodatkowe Info: Coś w stylu CradosMT2 MalestiaMT2 Skrzynki serwerowe dodania zmianki z mobow i w miare latwo o konia. Odpada Enaris

Nagroda za pomoc: Dam 5 lajkow

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium ( Może tez byc 4fun )
Dodatkowe Info: Żeby grało duzo ludzi
Nagroda za pomoc: Lajk ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo dużej ilości graczy
Dodatkowe Info: podałby ktoś około 10 serwerów na których gra najwięcej graczy (oprócz PL'a). Może być nawet więcej niż 10, niezależnie czy to hard, medium czy easy.
Nagroda za pomoc: Like :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium ( Może tez byc 4fun )

Dodatkowe Info: Żeby grało duzo ludzi

Nagroda za pomoc: Lajk ;)

Laneris s2, revoria, terios, invoria.

Zależy mi najbardziej na: Bardzo dużej ilości graczy

Dodatkowe Info: podałby ktoś około 10 serwerów na których gra najwięcej graczy (oprócz PL'a). Może być nawet więcej niż 10, niezależnie czy to hard, medium czy easy.

Nagroda za pomoc: Like :)

Laneris s2, revoria, terios, invoria, wom2, vesteris, malygos, idanis, avantador, exorian

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Medium lub easy/medium , zeby grało +1000 osob serwer moze tez byc nowy i wgl , Fajne mapki i drop na poczatku .[/clor]

Dodatkowe Info:jesli to medium to lv tak do +160 a na easy/medium moze byc 200 lv max

Nagroda za pomoc:Duzo like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Medium lub easy/medium , zeby grało +1000 osob serwer moze tez byc nowy i wgl , Fajne mapki i drop na poczatku .[/clor]

Dodatkowe Info:jesli to medium to lv tak do +160 a na easy/medium moze byc 200 lv max

Nagroda za pomoc:Duzo like

S2.Laneris idealny czas na wybicie się bo jest przyjemny event ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Revoria też spoko serwer.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

TSAAAAAAAA

Serwer gdzie tylko WPk coś robi :)

Akurat balansik teraz będzie wprowadzany spokojnie, tylko zobacz że s2 laneris się trzyma już pół roku a graczy nie ubywa, wręcz przeciwnie chyba to o czymś świadczy co? :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: [Hard/Med] Serwer na ktorym bede sb mogl pograc przez 3 tygodnie xD
Dodatkowe Info: Coś w stylu CradosMT2 MalestiaMT2 Skrzynki serwerowe dodania zmianki z mobow i w miare latwo o konia. Odpada Enaris
Nagroda za pomoc: Dam 5 lajkow

Avantador

Zależy mi najbardziej na: Serwerze hard

Dodatkowe Info: Dużo osób

Nagroda za pomoc: 5* w profilu i całus 

Vesteris

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbiciu lvl (najlepiej jeden dzień) Łatwe do zdobycia ulepy
Dodatkowe Info: Serwer ma być stabilny nastawiony na PVP bez VIP'ów Najlepiej żeby w ok. dwa tygodnie zrobić sb eq PRO
Nagroda za pomoc: Like :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbiciu lvl (najlepiej jeden dzień) Łatwe do zdobycia ulepy

Dodatkowe Info: Serwer ma być stabilny nastawiony na PVP bez VIP'ów Najlepiej żeby w ok. dwa tygodnie zrobić sb eq PRO

Nagroda za pomoc: Like :)

S2.Laneris jedynie co Ci nie będzie chyba pasować to VIP.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...