Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwerze który nie posiada KD +9 tylko KD +5 (KD podstawowe sura,ninja,woj,szaman, itd), żadnych takich typy zręcznośći siły itd. maxymalny lvl to 250 (Medium/Easy
Dodatkowe Info: Najlepiej żeby serwer był troche podobny do EliteMT2 lub DragonMT2
Nagroda za pomoc: Daje +

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze który nie posiada KD +9 tylko KD +5 (KD podstawowe sura,ninja,woj,szaman, itd), żadnych takich typy zręcznośći siły itd. maxymalny lvl to 250 (Medium/Easy

Dodatkowe Info: Najlepiej żeby serwer był troche podobny do EliteMT2 lub DragonMT2

Nagroda za pomoc: Daje +

Tanavis.pl - reaktywacja Pandory. 

denzel.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości ludzi na serwerze (najchętniej wróciłbym na PL'a, ewentualnie na Metina SG

Dodatkowe Info: Najlepiej jakiś globalny serwer

Nagroda za pomoc: Lajki na forum :v

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer zagraniczny najlepiej global (który nie upadnie po 2tyg. jak polski priv...), sporo graczy 1k+. Anglojęzyczny lub PL
Dodatkowe Info:  Duużo nowości (typu 5 stron w eq, takie kosmetyczne a przydatne). Żeby można było jakoś zacząć od 0. Mile widziani normalni Polacy :D
Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości ludzi na serwerze (najchętniej wróciłbym na PL'a, ewentualnie na Metina SGDodatkowe Info: Najlepiej jakiś globalny serwerNagroda za pomoc: Lajki na forum :v

wom2.org - trochę łatwiejszy, niż PL, z eventami prawie codziennie, administracja online cały czas, ciekawe systemy, jak np. pet na 40 lvl, którego expisz, a potem ewoluujesz na wierzchowca.

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwer zagraniczny najlepiej global (który nie upadnie po 2tyg. jak polski priv...), sporo graczy 1k+. Anglojęzyczny lub PLDodatkowe Info:  Duużo nowości (typu 5 stron w eq, takie kosmetyczne a przydatne). Żeby można było jakoś zacząć od 0. Mile widziani normalni Polacy :DNagroda za pomoc: Lajki

wom2.org najlepszy, w godzinach szczytu dobija do 1k zalogowanych ip. 5 stron nie ma, ale serwer i tak bardzo dobry, są sklepy offline, ciekawe systemy itp. Od 0 bardzo łatwo zacząć, ja w 2/3 tyg dorobiłem się 35 lvla z bojowcem i full eq+9 5b :p

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze gdzie gra ponad tysiąc osób, jest co robić ale też dominuje Klasyczny Metin bez głupich dodatków.
Dodatkowe Info: Administracja ma interesować się serwerem (Eventy, pomoc) 
Nagroda za pomoc: Za bardzo dobrą odpowiedz dam 15 lajków.

Nie chce takich serwerów jak: Lesthia, Terios, Laneris, Invoria, Enaris, Virtual, Rayen :)

vesteris

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości ludzi na serwerze (najchętniej wróciłbym na PL'a, ewentualnie na Metina SG

Dodatkowe Info: Najlepiej jakiś globalny serwer

Nagroda za pomoc: Lajki na forum :v

Negros. 

denzel.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/medium skille na P jak najszybciej 6/7b moze byc legalny bs troche graczy zeby bylo bronie na 75 i stalki u handlarzy
Dodatkowe Info: może być też zagraniczny ,aby się dało coś ugrać bez ładowania w is i żeby była dobra administracja
Nagroda za pomoc:limit lajków i 5*

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer obojętnie jaki, ważna jest ilość osób i podejście administracji bez większych bugów i jakichś ukrytych afer
Dodatkowe Info: bardzo długo nie grałem ani nie obserwowałem tego co wystartowało, więc proszę o jakieś 2/3 zdania o serwerze dlaczego go polecacie i czy trochę postoi, nie szukam serwera na tydzień/dwa.
Nagroda za pomoc: Lajki, 5 gwiazdek w profilu 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/medium skille na P jak najszybciej 6/7b moze byc legalny bs troche graczy zeby bylo bronie na 75 i stalki u handlarzy

Dodatkowe Info: może być też zagraniczny ,aby się dało coś ugrać bez ładowania w is i żeby była dobra administracja

Divine World, choc administracja beznadziejna :P

Zależy mi najbardziej na: serwer obojętnie jaki, ważna jest ilość osób i podejście administracji bez większych bugów i jakichś ukrytych afer

Dodatkowe Info: bardzo długo nie grałem ani nie obserwowałem tego co wystartowało, więc proszę o jakieś 2/3 zdania o serwerze dlaczego go polecacie i czy trochę postoi, nie szukam serwera na tydzień/dwa.

Tu mozna polecic kilka projektow...

1) Vesteris - chyba najlepszy obecnie hard/med z utrzymujaca sie, niemala, liczba graczy. Administracja o server dba, opiekuje sie nim. Sama rozgrywka - wybic sie jest latwo, jak tylko dojdzie sie do kilku fajnych zarobkow. Nie mniej bez wiekszego wysilku juz na 35 lvlu mozna miec 2xP, IS czy dobre eq - wystarczy ruszyc glowa.

2) Invoria - to juz nie server, a marka :D Postoi dlugo na pewno, administracja stale wprowadza spore updaty, eventy, ludzi rowniez jest niemalo. Szybko Ci sie nie znudzi, to na pewno.

3) Laneris.s2 - stoi juz dobre 5 miesiecy a dalej ma 1-1,5k ludzi, administracja rowniez stosunkowo sie stara, updaty sa czesto. To juz server stricte easy, gra jest latwa, ale troche na servie zabawisz na pewno.

Przedstawilem Ci 3 servery o roznym poziomie trudnosci (hard/med | medium | easy). Zachecam do przegladniecia prezentacji i sam zdecydujesz, ktory podoba Ci sie najbardziej :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Laneris.S2 - więcej graczy, aktualizacje, brak 6/7b.

DivineWorld.eu - mniej graczy, trochę słabsza jakość rozgrywki, są 6/7b.

Vesteris.pl

denzel.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Powolnym expieniu, ale trochę szybszym niż na pl. taki medium. Miła rozgrywka. Najlepiej mało rozbudowany, ale to nie takie wazne.
Dodatkowe Info: Mogły by być nowe mapy, duzo pozmieniane. Nowe pety, wierzchowce, kostjumy, bronie , eq i przedmioty. 
Nagroda za pomoc:Wirtualny całus :* hehe no i lajk +5* w profilu

ps. na serverach priv. jakim kolwiek, jest moze ta nowa postać co na pl jest?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer podobny do Argentusa, lub Xenoxa.
Dodatkowe Info: Łatwy exp, brak problemów męczenia się z mobkami (zabierają dosyć mało), ulepki wylatują z mobów, nie trzeba się cyckać z bossami(chociaż o te lepsze ulepy) conajmniej 200-250lv, bez męczenia się z ulepszaniem eq (100%).
Nagroda za pomoc: Limit.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Powolnym expieniu, ale trochę szybszym niż na pl. taki medium. Miła rozgrywka. Najlepiej mało rozbudowany, ale to nie takie wazne.

Dodatkowe Info: Mogły by być nowe mapy, duzo pozmieniane. Nowe pety, wierzchowce, kostjumy, bronie , eq i przedmioty. 

Nagroda za pomoc:Wirtualny całus :* hehe no i lajk +5* w profilu

ps. na serverach priv. jakim kolwiek, jest moze ta nowa postać co na pl jest?

Pasowalby vesteris :)

Likan jest na Erbia.pl

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Witajcie. 

Poszukuje ludzi do gry, wracam po latach co prawda od zera ciężko bedzie, ale KOMU SIĘ SPIESZY ;D ....  ! 

Zaczynam grać na : DIAMURZE 
nick: Yookey

Jeżeli ktoś chętny do grania, to niech napiszę :). Oczywiście dorosłe community mam na myśli.. dojrzałe wiadomo, wiek - to tylko liczba. Sam 20 lat, chętnie ...  mogę wejśc na ts3.

Szukam klimatycznych osób z którymi można pograć, pogadać :)! Gildie mile widziane. Pozdraiwam 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: duża ilośc graczy, serwer medium. max 10 ku do G, łatwe zdobycie konia. Duzo urozmaiceń, ale nie grafika z painta.
Dodatkowe Info: NIE CHCE SERWERÓW Enaris.pl i Vesteris.pl Rayen2.pl
Nagroda za pomoc: +

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwie jak najbardziej przypominającym starego globala z 2012roku lub tamtego okresu , rzecz jasna hard , ewentualnie medium z mała ilością nowości .
Dodatkowe Info: liczba graczy żeby była chociaż z 500online ( nie licząc szopów offline jeśli takie na serwerze są )
Nagroda za pomoc:lajki :) ++

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Napewno bez 6/7 bonu bony abs po 15 lud 10 staty po 12 max lvl obojetny głownie chodzi mi o zabawe i pvp nie chce typowo easy choś bardziej medium mogą być stare serwery lub nowe a nawet takie które dopiero startują .
Dodatkowe Info: Jeśli serwer juz istnieje to +1k online.
Nagroda za pomoc: Like

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:Napewno bez 6/7 bonu bony abs po 15 lud 10 staty po 12 max lvl obojetny głownie chodzi mi o zabawe i pvp nie chce typowo easy choś bardziej medium mogą być stare serwery lub nowe a nawet takie które dopiero startują .Dodatkowe Info: Jeśli serwer juz istnieje to +1k online.Nagroda za pomoc: Like

Invoria s1 rework, easy/medium, gdzie musisz jednak napracować się, żeby mieć full eq, ale klasy są zbalansowane.

Terios easy, na początku trochę trudniej, ale wciąż easy, o ile nie męczy Cię 20 minut na lvl przez kilka lvli :v Jak z balansem jest to nie wiem, bo nowy serwer w sumie.

Na obu jest ok. 1,3k, w tym invoria stoi od końca lipca i cały czas ta liczba się utrzymuje.

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwie jak najbardziej przypominającym starego globala z 2012roku lub tamtego okresu , rzecz jasna hard , ewentualnie medium z mała ilością nowości .

Dodatkowe Info: liczba graczy żeby była chociaż z 500online ( nie licząc szopów offline jeśli takie na serwerze są )

Nagroda za pomoc:lajki :) ++

wom2

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szukam serwera Easy/4fun Gdzie max lvl wbije 1,5-3 dni ulepszacze na zbroje i bronie itp bardzo łatwe do zdobyć kasa też szybko dropić ma i oczywiście żeby ludzie grali

Dodatkowe Info: chcem se pograć

Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szukam priva 4fun/pvp. Zalezy mi naszybkim wbiciu lv i zeby bylo z kim sie bic :D

Dodatkowe Info: chcem se pograć

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, stabilny i minimum 1k ludzi online.

Dodatkowe Info: Terios odpada ( serwer strasznie pod is, za dużo misji i kolekcjoner który jest bezsensu ) i Idanis również odpada.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, stabilny i minimum 1k ludzi online.
Dodatkowe Info: Terios odpada ( serwer strasznie pod is, za dużo misji i kolekcjoner który jest bezsensu ) i Idanis również odpada.
Nagroda za pomoc: Lajk

Tak od serca mogę ci polecić Lanerisa s2.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze typu Easy/4Fun/PVP
Dodatkowe Info: Szukam serwera typu WW. Chciałbym aby zrobienie EQ na owym serwerze to była kwestia kilku dni (5-7). Wbicie max lvl też aby nie było trudne za bardzo. Poszukuje serwera gdzie będzie się robić z broni i zbroi EQ OD RAZU NA +9 czy bez ulepszania i od razu najlepszy miecz na dany lvl.(nie ulepszanie +0 do +9) Szukam również serwera gdzie gra minimum 250 osób.  Odpada XenoX,Metek2,Laneris,DivinieWorld.
Nagroda za pomoc: Lajki oczywiście :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...