Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color]  Serwer Medium, stabilny, sporo graczy, i żeby ten serwer był po prostu żył, 200+ lvl
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color]  Ogarnięta administracja, mało bugów i spora różnorodność broni jak i zbroi
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] lajk

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:  Serwer Medium, stabilny, sporo graczy, i żeby ten serwer był po prostu żył, 200+ lvl

Dodatkowe Info:  Ogarnięta administracja, mało bugów i spora różnorodność broni jak i zbroi

Nagroda za pomoc: lajk

polecam s2.laneris trochę bardziej easy ale dla Ciebie idealny :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Max 120/150lv server medium+ podobny do Vesteris,Rayen2,lud 500+,mało bugów,ogarnieta administracja

Dodatkowe Info: Fajny server medium ;)
Nagroda za pomoc: Ljki :)

Pasjonat
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Max 120/150lv server medium+ podobny do Vesteris,Rayen2,lud 500+,mało bugów,ogarnieta administracja

Dodatkowe Info: Fajny server medium ;)

Nagroda za pomoc: Ljki :)

Invoria.. ale easy/medium; w zasadzie na obecny moment to tyle z ogarniętych przychodzi do głowy..

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 250lv, Hard/Medium, fajne wojne/pvp (Podobny metin do EliteMt2)
Dodatkowe Info: Dużo ludzi, eventy, bony 6/7
Nagroda za pomoc: Lajk +

Tanavis - rework pandory startuje niedługo.

Zależy mi najbardziej na: easy/medium lub medium, dużej ilości graczy, w miarę aktywnej adiministracji,

Dodatkowe Info:   możliwość gry solo lub z ekipą  

Nagroda za pomoc: Za każdą sensowną propozycję daję 2x Lubię to, a jeśli jakiś serwer mnie przyciągnie to limit (20x lubie to).

Laneris s2, Tanavis, Terios - dwa ostatnie będą niedługo startowały ale jako, że te serwery już kiedyś były myślę, że będzie dużo graczy :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  BARDZO DUŻEJ ILOŚCI GRACZY ! Na w miare szybkim expie tak jak na Invoria czy Laneris

Dodatkowe Info:  GRAŁEM JUŻ : Laneris s2 , invoria , 

Nagroda za pomoc: Lajk +

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duzej ilosci graczy, ogranietych gm ktorzy chociaz troche ogarniaja serwery,wojny gildi. NIezbyt trudne zdobywanie ulepek, i w miare stale ceny.
Dodatkowe Info: easy/medium   lub  medium
Nagroda za pomoc: Dam + i 5 w profilu i co tam chceta ;p

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwrze podobnym do DiamondMt2, gdzie będzie grało dość dużo ludzi
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc:

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duzej ilosci graczy, ogranietych gm ktorzy chociaz troche ogarniaja serwery,wojny gildi. NIezbyt trudne zdobywanie ulepek, i w miare stale ceny.

Dodatkowe Info: easy/medium   lub  medium

Nagroda za pomoc: Dam + i 5 w profilu i co tam chceta ;p

Laneris/Invoria chyba najlepsze, już długo stoją. 

denzel.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szukam dobrego hard serwera na miesiące gry (a może nawet na rok i dłużej). Nie musi być to serwer polski, byleby dało się dogadać po angielsku. Chciałem pograć na polskim globalu, ale przeleciałem wszystkie serwery i śmiać mi się chciało z ilości sklepów i aktywnych graczy w m1 na głównym kanale danego serwera. Obecnie nie ma nawet 1/10 tego, co było za czasów Feniksa/Obsydianu. Ravia i Balmora z dnia na dzień coraz bardziej pustoszeją i zapewne upadną w ciągu kilku miesięcy, więc też odpadają.
Dodatkowe Info: czego oczekuję od serwera? Przede wszystkim stabilności i masy graczy. Miło by było, gdyby były zachowane klimaty sprzed kilku lat, gdzie nie było jeszcze petów, mountów, pasów i 6-stych skilli, jednak nie jest to wymóg konieczny. Oczywiście serwery z max lvlem 200+ kategorycznie odpadają.
Nagroda za pomoc: będę niezmiernie wdzięczny za pomoc w znalezieniu takowego serwera, dodatkowo odwdzięczę się 5 w profilu oraz plusem :)

e988694d045be.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  BARDZO DUŻEJ ILOŚCI GRACZY ! Na w miare szybkim expie tak jak na Invoria czy Laneris
Dodatkowe Info:  GRAŁEM JUŻ : Laneris s2 , invoria , 
Nagroda za pomoc: Lajk +

Erbia

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze dopracowanym easy, gra duzo osob, fajnie sie gra (tylko nie invoria)
Dodatkowe Info:serwer bez ladowania w is, 0 bugow, duzo osob
Nagroda za pomoc: +++++

Opublikowano

Zna ktoś może dobry prywatny server MT2 który chociaż w części pokrywa te kryteria? 

-  Dedykowany 

-  Medium podchodzący pod Easy  

-  Z ogarniętą i zainteresowaną serverem Administacją

-  Z 700-800+ Online

-  Mało bugów

-  Który stoi już kilka miesięcy

-  Żeby nie był zrobiony tylko pod Is

-  W stylu starego PL ( bez zbędnych nowości i urozmaiceń które psują tylko MT2. )

Pasjonat
Opublikowano

Zna ktoś może dobry prywatny server MT2 który chociaż w części pokrywa te kryteria? 

-  Dedykowany 

-  Z 700-800+ Online

-  Mało bugów

-  W stylu starego PL ( bez zbędnych nowości i urozmaiceń które psują tylko MT2. )

Invoria, na Lanerisie nie wiem ile osób gra aktualnie.

Co do nowości.. to teraz są wszędzie.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szukam serwera podobnego do pandorymt2 na którym nie ma tyle ulepszaczy i nie ma broni co 10 lvl ;))
Dodatkowe Info: Żeby szybko nie padł.

Opublikowano

-  Dedykowany 

-  Z 700-800+ Online

-  Mało bugów

Invoria / Laneris s2

Invoria, na Lanerisie nie wiem ile osób gra aktualnie.

Co do nowości.. to teraz są wszędzie.

Na lanerisie dobre 1k+ siedzi, a rzekomo jeszcze "duzy youtuber" ma zaczac reklame.

Zależy mi najbardziej na: serwerze dopracowanym easy, gra duzo osob, fajnie sie gra (tylko nie invoria)

Dodatkowe Info:serwer bez ladowania w is, 0 bugow, duzo osob

Bugow troche jest, ale sprobuj laneris s2 zobaczyc.

Zależy mi najbardziej na: szukam dobrego hard serwera na miesiące gry (a może nawet na rok i dłużej). Nie musi być to serwer polski, byleby dało się dogadać po angielsku. Chciałem pograć na polskim globalu, ale przeleciałem wszystkie serwery i śmiać mi się chciało z ilości sklepów i aktywnych graczy w m1 na głównym kanale danego serwera. Obecnie nie ma nawet 1/10 tego, co było za czasów Feniksa/Obsydianu. Ravia i Balmora z dnia na dzień coraz bardziej pustoszeją i zapewne upadną w ciągu kilku miesięcy, więc też odpadają.

Dodatkowe Info: czego oczekuję od serwera? Przede wszystkim stabilności i masy graczy. Miło by było, gdyby były zachowane klimaty sprzed kilku lat, gdzie nie było jeszcze petów, mountów, pasów i 6-stych skilli, jednak nie jest to wymóg konieczny. Oczywiście serwery z max lvlem 200+ kategorycznie odpadają.

Nagroda za pomoc: będę niezmiernie wdzięczny za pomoc w znalezieniu takowego serwera, dodatkowo odwdzięczę się 5 w profilu oraz plusem :)

To zalezy.

Polecalbym Ci wybor miedzy:

-Vesteris -> hard, ale - jak dla mnie - w strone mediuma, nei jest ciezko, ludzi sporo, gra sie bardzo przyjemnie, tyle ze sa pety, szarfy, wierzchowce i cale to gowno.

-WoM2 -> mega-hard, zagraniczny, ludzi bardzo duzo (5tysieci dziennie, w godz. popoludniowych po 700-800 GRACZY online ( graczy - nie postaci ) + drugie tyle sklepow offline (a warto zaznaczyc ze jeden sklep offline stoi max 8h). Typowy trudny server, najbardziej podobny do globala (wlacznie z tym ze np zmianki nei dropia z mobow, jedynie ze szkat bossow oraz dostepne w IS).

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szukam serwera podobnego do pandorymt2 na którym nie ma tyle ulepszaczy i nie ma broni co 10 lvl ;))

Dodatkowe Info: Żeby szybko nie padł.

Tanavis - rework pandory robiony przez graczy z pandory :)

Opublikowano

Reasumując Invoria s2 czy Laneris s2?

Jest może jeszcze jakiś stabilny server?

Możesz sprawdzić Erbie.

Co do Lanerisa jest trochę nastawiony na is'a a na Invori nie grałem więc Ci nic nie powiem

Pasjonat
Opublikowano

Reasumując Invoria s2 czy Laneris s2?

Jest może jeszcze jakiś stabilny server?

Jeśli nie grałeś na ani tym, ani tym co wnioskuję po tym poście (mistrz dedukcji) to polecałbym Ci Invorię.

Opublikowano

Możesz sprawdzić Erbie.

Co do Lanerisa jest trochę nastawiony na is'a a na Invori nie grałem więc Ci nic nie powiem

Oj słabo teraz z tymi serverami Erbia nie specjalnie mi się podoba tak samo jak Laneris i Invoria więc na razie dam sobie spokój z MT2 może za jakiś czas wejdzie jakiś dobry priv

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] poziom medium i dużo ludu
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color]
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] plusik ;]

2v1xidf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...