Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: max. raty 1000%, milej atmosferze, wielu nowosciach aczkolwiek nie przytlaczajacej ich ilosci.
Dodatkowe Info: Serwer ma byc easy, nie to, ze zabijam potwora i 13219312931 lvli. + dobrze by bylo, by byl zagraniczny w jezyku angielskim
Nagroda za pomoc: 10 lajkow i przyslowiowa "piona" na profilu.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: max. raty 1000%, milej atmosferze, wielu nowosciach aczkolwiek nie przytlaczajacej ich ilosci.Dodatkowe Info: Serwer ma byc easy, nie to, ze zabijam potwora i 13219312931 lvli. + dobrze by bylo, by byl zagraniczny w jezyku angielskimNagroda za pomoc: 10 lajkow i przyslowiowa "piona" na profilu.

Cyperia angielski/niemiecki, bardziej medium, 140 lvl albo Metin2MidNight (Metin2.co.za) 175lvl, angielski.

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: KU i duchowe były dostępne w sklepie / przyzwoity exp.

Dodatkowe Info: Coś w stylu pangeayt2, nie musi być polski.

Nagroda za pomoc: Dam LIKE

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Stabilnym serwerze easy gdzie gra sporo osób.
Dodatkowe Info: Coś w stylu dreikona, żeby nie siedzieć 10h aby ulepszyć jeden przedmiot.
Nagroda za pomoc: 5 Like :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Stabilnym serwerze easy gdzie gra sporo osób.

Dodatkowe Info: Coś w stylu dreikona, żeby nie siedzieć 10h aby ulepszyć jeden przedmiot.

Nagroda za pomoc: 5 Like :)

Laneris s2

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:miłej atmosfeże medium

Dodatkowe Info: dużo ludzi 1000+

Nagroda za pomoc: like +

Invoria

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy latwy exp o eq nie trudno troche nowosci i BALANS zrobiony
Dodatkowe Info: 500 online + nie Laneris s2 s1 moze byc serwer co startuje w ten weekend najpóźniej 
Nagroda za pomoc + 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze gdzie nie jest łatwo się wybić.

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. PRIV

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy latwy exp o eq nie trudno troche nowosci i BALANS zrobiony

Dodatkowe Info: 500 online + nie Laneris s2 s1 moze byc serwer co startuje w ten weekend najpóźniej 

Nagroda za pomoc + 

Erbia

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:statystykach 90, i max 105lv, brak 6-7 bonów

Dodatkowe Info:pety nie tylko z IS

Nagroda za pomoc:Jakieś lajki ;)

-+= Pozdrawiam Budyń =+-

Opublikowano

Witam. prosze o pomoc w wyborze priva. Jedyny warunek mój jest taki, żeby nie było tak że wszyscy ja już wykokszeni. No bo wybaczcie, ale ja serwer hard ma 2 dni, a ludzie chodzą z 70lv, i fmsem wartym 50zł to ch*j mnie strzela... Tak więc szukam serwera na którym nie ma tyle nobow z allegro, a wiecie dobrze ze jest ich sporo... Najlepiej serwer med/hard

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:statystykach 90, i max 105lv, brak 6-7 bonów

Dodatkowe Info:pety nie tylko z IS

Nagroda za pomoc:Jakieś lajki ;)

Co prawda max lvl nie co wyzszy, ale... Vesteris. Peta lajtowo kupisz w grze poswiecajac pare godzin na zarobek, nie jest trudno.

Witam. prosze o pomoc w wyborze priva. Jedyny warunek mój jest taki, żeby nie było tak że wszyscy ja już wykokszeni. No bo wybaczcie, ale ja serwer hard ma 2 dni, a ludzie chodzą z 70lv, i fmsem wartym 50zł to ch*j mnie strzela... Tak więc szukam serwera na którym nie ma tyle nobow z allegro, a wiecie dobrze ze jest ich sporo... Najlepiej serwer med/hard

Ciezko o taki server, zawsze znajdzie sie nolife walacy na IS przez pierwszy tydzien ktory sie momentalnie wybije.

Ze stabilnych hard/med to polecam Ci tak jak wyzej Vesteris, choc wiadomo - masa graczy tam juz ma "pro" eq. Mozesz tez z nowszych sprawdzic Ascarial, choc ja osobiscie administracji bym nie zaufal ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Szukam priva podobnego do tiverii  max 120 /130 lvl typ medium ku i kamienie duchowe u npc ekip po stalce 1 max miecz trytona max  bez gownianych zwoji co dodaja % zwiekszenia ataku itp bez gownianych petow i bs "a . max 5 bonow

Opublikowano

Szukam priva podobnego do tiverii  max 120 /130 lvl typ medium ku i kamienie duchowe u npc ekip po stalce 1 max miecz trytona max  bez gownianych zwoji co dodaja % zwiekszenia ataku itp bez gownianych petow i bs "a . max 5 bonow

Zasmuce Cie, ale czegos takiego nie ma.. Mialy tam byc jakies reworki tiverii ale to zbytnio nie wypalilo.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Lesthia.eu Akurat za tydzień startuje, masz szansę. 

http://www.mpcforum.pl/topic/1481230-zapowied%C5%BA-lesthiaeu/

Nawet szatkę masz przypominającą Tiverię.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy
Dodatkowe Info: Dość sporo graczy nie te mierne 200-300 , oraz żeby troszkę postał
Nagroda za pomoc: 5 *

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy

Dodatkowe Info: Dość sporo graczy nie te mierne 200-300 , oraz żeby troszkę postał

Nagroda za pomoc: 5 *

Laneris s2 ;>

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na serwerze easy/medium( mniej więcej jak stary dreikon/invoria):

Dodatkowe Info: Serwer musi byc swietny ^^

Nagroda za pomoc: +1 osoba online na serwerze xD + limit lajk|

Laneris.pl :) Albo enaris.pl Medium/hard bardzo przyjemny serwer :)

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer EASY

Dodatkowe Info: Poszukuje serwera EASY gdzie wbicie max levela zajmuje 3 dni, bądź max. 7 dni. Gdzie nie muszę spędzać 30 min. na wbicie jednego levela. Ekwipunek może być nie co cięższy do zrobienia, lecz głównie zależy mi na szybkim zdobywaniu doświadczenia.

Nagroda za pomoc: Lajki

s2.laneris.pl

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze,+1k Medium Hard

Dodatkowe Info: Priv,Najlepiej serwer z dobra Administracja ;)

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: PvP

Dodatkowe Info: Polski serwer, nie trzeba ISa żeby być dobrym, najlepiej bezpłatny i max lvl na start.

Nagroda za pomoc:Lajki

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze,+1k Medium Hard

Dodatkowe Info: Priv,Najlepiej serwer z dobra Administracja ;)

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Pandora
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  atomsfera, dużo graczy 
Dodatkowe Info: najlepiej coś z nowszych serwerów hard/medium
Nagroda za pomoc: like i 5 oczywiście

Witam, daje Tobię lik'a ? Widocznie zasłużyłeś.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Likan, PL serwer
Dodatkowe Info: Jestem tylko ciekawy czy taki serwer istnieje, ale jestem też zbyt leniwy żeby szukać QQ
Nagroda za pomoc:­ Like?

592041432922042226939.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...