Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: hard, bardzo trudny hard :D
Dodatkowe Info: ważne żeby był w miarę nowy, sporo graczy 
Nagroda za pomoc:5 like 

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: hard, bardzo trudny hard :D

Dodatkowe Info: ważne żeby był w miarę nowy, sporo graczy 

Nagroda za pomoc:5 like 

Co prawda nie nowy, ale nadal w mega kondycji - WoM2. To chyba najtrudniejszy hard na rynku :)

Jesli o polskie chodzi to raczej czegos takiego nie znajdziesz.. Chyba ze ravia s2 / balmora s2 ale to nie ma sensu. Wiele jest hard/mediumów ale chyba nie tego szukasz.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Co prawda nie nowy, ale nadal w mega kondycji - WoM2. To chyba najtrudniejszy hard na rynku :)

Jesli o polskie chodzi to raczej czegos takiego nie znajdziesz.. Chyba ze ravia s2 / balmora s2 ale to nie ma sensu. Wiele jest hard/mediumów ale chyba nie tego szukasz.

A polski hard medium?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze pod bocenie na kilka postaci .
Dodatkowe Info: Szybki zarobek .
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu
Opublikowano

A polski hard medium?

Hard/medium to np Vesteris, nie taki stary (nie wiem ile moze meic, 3 miesiace?) sporo ludzi, dobrze sie gra..

Z nowszych Tandoria ale szczerze bym Ci jej nie polecal ze wzgledu na administracje, losy servera poprzedniego oraz to, co znajdziesz w IS.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium z elementami easy, podobny do starego Diamond'a, Ethany.
Dodatkowe Info: Nie interesują mnie serwery z 6/7 bonami, ani takie gdzie wchodzą tylko maksymalne bonusy
Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium z elementami easy, podobny do starego Diamond'a, Ethany.
Dodatkowe Info: Nie interesują mnie serwery z 6/7 bonami, ani takie gdzie wchodzą tylko maksymalne bonusy
Nagroda za pomoc: Lajk

Invoria.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze pod bocenie na kilka postaci .
Dodatkowe Info: Szybki zarobek .

s2.laneris.pl bociki w m1 i 1kkk w 1h:P

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Ponownie :D

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy z postacią Likan. Dużo ludzi, nieupadający, zainteresowanie ze strony administracji.
Dodatkowe Info: Łatwy zarobek, jak nie ma easy to może być easy/medium ale z takimi warunkami jak wyżej. Serwer NIE może być zagraniczny. Nie polecać mi Erbii bo sprawdzałem i chce coś innego :)

...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  serwer easy, bez masy czasu spędzonego aby cokolwiek osiągnąć, ludzi około 600 +, stabilny

Dodatkowe Info: Jaki serwer wybrać MPCforum czy laneris s2 ?

Nagroda za pomoc: like 
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  serwer easy, bez masy czasu spędzonego aby cokolwiek osiągnąć, ludzi około 600 +, stabilny

Z tych 2 to raczej Laneris s2

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: ilosci graczy, szybkim expieniu, cos oldskulowego

Dodatkowe Info:gralem dawno temu w metina na pl na feniksie (chyba tak sie nazywal ten 2 serwer, a 1 to monastyr?) to dobicie 40 poziomu bylo wyczynem a wtedy ten caly fubu mial chyba 80 level. skonczylem chyba ze speedhackiem na okolo 43 poziomie

Nagroda za pomoc: nie wiem, nie znam sie co tu mozna dawac

Opublikowano

­

Dodatkowe Info:gralem dawno temu w metina na pl na feniksie (chyba tak sie nazywal ten 2 serwer, a 1 to monastyr?) to dobicie 40 poziomu bylo wyczynem a wtedy ten caly fubu mial chyba 80 level. skonczylem chyba ze speedhackiem na okolo 43 poziomie

Jeżeli zależy Ci na ilości graczy to nic innego jak Terios~Laneris s2, jeżeli nie zależy Ci na ilości to polecam serwery na których można dobrze się bawić mimo średniej ilości graczy VirutalMt2~iMetin.

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Oldskulowego? DiamondMT2.eu. Ilość graczy - tego Ci nie napiszę, bo nie wiem. Szybki exp - tak. Oldskulowy? - tak. Jest to PRAWIE DiamondMT2.pl, który był świetnym serwerem pomimo bugów. W godzinę 75lvl wbiłem, wcale się nie śpieszyłem, jak się postarasz, w pół godziny dasz radę 75 osiągnąć.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: ma być serwer medium z elementami easy np skille G po 17pkt

Dodatkowe Info:Serwer ma być stabilny i grać w miare dużo osób

Nagroda za pomoc:Piwo :p

Opublikowano

DivineWorld

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Na MPCforum musisz spędzić dosyć dużo czasu na bizu na maxa, tak samo na laneris s2.

Jeżeli z tych 2servów chcesz wybrać poleciłbym ci laneris s2 bo masz surrka który zna się na rzeczy, a na MPCforum to co naprawią 1rzecz to kilka kolejnych rozwalą.

Terios

Laneris s2

Zależy mi najbardziej na: ma być serwer medium z elementami easy np skille G po 17pkt

Dodatkowe Info:Serwer ma być stabilny i grać w miare dużo osób

Nagroda za pomoc:Piwo :p

Invoria s1

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Oldskulowego? DiamondMT2.eu. Ilość graczy - tego Ci nie napiszę, bo nie wiem. Szybki exp - tak. Oldskulowy? - tak. Jest to PRAWIE DiamondMT2.pl, który był świetnym serwerem pomimo bugów. W godzinę 75lvl wbiłem, wcale się nie śpieszyłem, jak się postarasz, w pół godziny dasz radę 75 osiągnąć.

bez przesady ze w pol godziny wbije 75 poziom

nie chodzi mi o az tak szybki exp

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  duża ilość graczy, serwer medium lub hard, administracja przynajmniej PEŁNOLETNIA a najlepiej 20+ ( sam jestem starszej daty graczem jesli patrzec na srednia wiekowa metina), serwer na ktory mozna wrocic po dluzszej przerwie i dobrze sie pobawic :)
Dodatkowe Info:  serwer stabilny ale nie jakis stary ;/ 
Nagroda za pomoc: dzienny limit :)

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  duża ilość graczy, serwer medium lub hard, administracja przynajmniej PEŁNOLETNIA a najlepiej 20+ ( sam jestem starszej daty graczem jesli patrzec na srednia wiekowa metina), serwer na ktory mozna wrocic po dluzszej przerwie i dobrze sie pobawic :)

Dodatkowe Info:  serwer stabilny ale nie jakis stary ;/ 

Nagroda za pomoc: dzienny limit :)

Vesteris

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze który nie jest tak odnowiony (np. inne m1, inne królestwa itp.) Najlepiej easy 250lv +
Dodatkowe Info: Nie polecajcie mi serwerów typu: Xenox lub Argentus.
Nagroda za pomoc: Zobaczy się :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze med/hard (typu tiveria), duza ilość graczy.

Dodatkowe Info:  Serwer stabilny, ale nie  stary.

Nagroda za pomoc: Wdzięczność :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze który nie jest tak odnowiony (np. inne m1, inne królestwa itp.) Najlepiej easy 250lv +

Dodatkowe Info: Nie polecajcie mi serwerów typu: Xenox lub Argentus.

Nagroda za pomoc: Zobaczy się :)

DivineWorld

Zależy mi najbardziej na: Serwerze med/hard (typu tiveria), duza ilość graczy.

Dodatkowe Info:  Serwer stabilny, ale nie  stary.

Nagroda za pomoc: Wdzięczność :)

Z takich hard/medów to chyba tylko Vesteris godny polecenia :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Serwer medium/easy, dungi solo, 
Dodatkowe Info: Serwer na którym coś się dzieje (wojny gildii, etc) eq może być ciężko zrobić ale bez przesady jak to jest na Tandorii, osób 300+? Grałem na invorii, divineworld, diamond, tandoria, i żeby można milo spędzić czas a nie 300x 1 dungeon aby eq przerobić :p
Nagroda za pomoc: A nawet dam dzienny limit jak coś będzie ciekawego :}

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Serwer medium/easy, dungi solo, 

Dodatkowe Info: Serwer na którym coś się dzieje (wojny gildii, etc) eq może być ciężko zrobić ale bez przesady jak to jest na Tandorii, osób 300+? Grałem na invorii, divineworld, diamond, tandoria, i żeby można milo spędzić czas a nie 300x 1 dungeon aby eq przerobić :p

Nagroda za pomoc: A nawet dam dzienny limit jak coś będzie ciekawego :}

Może MPCforum?

http://www.mpcforum.pl/topic/1459518-MPCforumpl-dedyk-easy/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...