Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Na możliwości robienia solo Dungeonow
Dodatkowe Info:Jakis easy/medium server
Nagroda za pomoc: Lajk

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na możliwości robienia solo Dungeonow

Dodatkowe Info:Jakis easy/medium server

Nagroda za pomoc: Lajk

NetMetin albo Invoria

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Klimat pvp taki jak na pandorzemt2, easy/oldschool

Dodatkowe Info: powolny exp , na pandorce wbicie 250 lv to bylo wyzwanie PS. TYLKO NIE DIVINEWORLD

Nagroda za pomoc:limit

Ale mi to nie pomożecie..

Opublikowano

Ale mi to nie pomożecie..

Nie ma za bardzo takiego servera... Virtual ewentualnie, bo tam osiagniecie "wszystkiego" jest praktycznie niemozliwe. Invoria - exp nie jest za szybko a na robieniu eq spedzisz bardzo dlugo, ale oldschoolem bym go w zyciu nie nazwal. Netmetin - rowniez exp stosunkowo powolny, nie mniej max lvl wyczynem nie jest jakims wielkim.

Jaki prywatny server na ta chwile polecacie ? ( easy/medium)

A wiecej szczegolow czego oczekujesz?

Invoria (med/easy)

NetMetin (easy/med)

Vesteris (medium)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tanich KD, Trucie i stalce w sklepie i w miarę exp.

Dodatkowe Info: Grałem na Divine, Xenoxie, Argentusie, Lanerisie więc proszę o nie podawanie tych serwerów.

Nagroda za pomoc: Like + 5* w profilu ;).

LQyn8jq.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!

Zależy mi najbardziej na: Coś co się rozwija, może już troche stać, może być świeże, medium/easy
Dodatkowe Info: gralem na wom2 ale dawno nie wchodzilem i nie za bardzo mi sie chce.
Nagroda za pomoc:lajk

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Coś pokroju balmory, ravii, concordii, medium/hardzik, długo szukam i czekam na taki serwer.

Zagraniczny raczej odpada, bo wiecie, same szwaby, albo turasy..

Dodatkowe Info: Nie chce vesterisa i tiverii..

Albo chociaż dajcie info czy macie namiary na taki serwer,

który może za niedługo startuje? Zależy mi na takim klimacie z balmorek i ravii: wojny, pełno potyczek gildii itp, bo jak wiemy owe serwery są w złym stanie.

Nagroda za pomoc: Łapka (y)

Edit: mogą być serwery spoza forum.

VsxuB58.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: bonusy klasowe w 6/7 jakis medium-hard
Dodatkowe Info: max lv 200-250 najlepiej by byl tez jakis bs.
Nagroda za pomoc: dam lajka;d

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: bonusy klasowe w 6/7 jakis medium-hard

Dodatkowe Info: max lv 200-250 najlepiej by byl tez jakis bs.

Nagroda za pomoc: dam lajka;d

Medium/hard 200 lvl max ?

Masz Medium/Hard tambia.eu

Easy AgeofMetin.pl

837371446280124127260.png
Opublikowano

Nie ma za bardzo takiego servera... Virtual ewentualnie, bo tam osiagniecie "wszystkiego" jest praktycznie niemozliwe. Invoria - exp nie jest za szybko a na robieniu eq spedzisz bardzo dlugo, ale oldschoolem bym go w zyciu nie nazwal. Netmetin - rowniez exp stosunkowo powolny, nie mniej max lvl wyczynem nie jest jakims wielkim.

A wiecej szczegolow czego oczekujesz?

Invoria (med/easy)

NetMetin (easy/med)

Vesteris (medium)

Dziekuje za odpowiedz Invoria mi nie dziala (problem serverowni ) NetMetin - Wlasnie sciagam i mam nadzieje ze mi sie spodoba,pozdrawiam

42342959474395707191_thumb.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Niezabezpieczonych plikach (zedytuje np. zasięg skila i działa normalnie - nie wywala z gry), typ obojętny no i ludu zeby było coś :)

Dodatkowe Info: Jak wyżej niezabezpieczone pliki (możliwość edytowania, i po edytowaniu ma nie wywalać z gry :))

Nagroda za pomoc: Lajk + 5*

...

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!

Zależy mi najbardziej na: Medium/easy medium/hard minimum 1k graczy, ogarnięta administracja, miła atmosfera
Dodatkowe Info:  Ma być to jeden z nowszych serwerów, max. 3 miesiące

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!

Zależy mi najbardziej na: Medium/easy medium/hard minimum 1k graczy, ogarnięta administracja, miła atmosfera

Dodatkowe Info:  Ma być to jeden z nowszych serwerów, max. 3 miesiące

Vesteris

Zależy mi najbardziej na: Coś pokroju balmory, ravii, concordii, medium/hardzik, długo szukam i czekam na taki serwer.

Zagraniczny raczej odpada, bo wiecie, same szwaby, albo turasy..

Dodatkowe Info: Nie chce vesterisa i tiverii..

Albo chociaż dajcie info czy macie namiary na taki serwer,

który może za niedługo startuje? Zależy mi na takim klimacie z balmorek i ravii: wojny, pełno potyczek gildii itp, bo jak wiemy owe serwery są w złym stanie.

Nagroda za pomoc: Łapka (y)

Edit: mogą być serwery spoza forum.

Tambia wystartowala, ale jak tam jest nie wiem, na pewno hard/med:) ... Niedlugo (nie mniej nie ma podanej daty) ma startowac Age Of Gantia, a zapowiada sie on naprawde ciekawie.

Nie wiem gdzie grać!

Zależy mi najbardziej na: Coś co się rozwija, może już troche stać, może być świeże, medium/easy

Dodatkowe Info: gralem na wom2 ale dawno nie wchodzilem i nie za bardzo mi sie chce.

Vesteris

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Podobnym metinie co EliteMt2. Max 250lv, fajne Pvp
Dodatkowe Info: Eventy, Medium/Hard
Nagroda za pomoc: dam lajka <3

52025336704066755876.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Podobnym metinie co EliteMt2. Max 250lv, fajne Pvp

Dodatkowe Info: Eventy, Medium/Hard

Nagroda za pomoc: dam lajka <3

Medium/hard z max 250? :O Nie ma takiego.

Co do "podobny do elite" - opisz jaki byl elite bo na nim nie gralem, wowczas predzej Ci pomoge :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  serwer easy/medium
Dodatkowe Info: duża ilość graczy tak 1k, stabilny, żeby przyjemnie się grało, ciekawie rozbudowany fabularnie, ale bez przegięcia, żeby nie było 6/7 klasowych, Terios odpada, skreśliłem serwer przez ciągłe lagi i teraz cofkę 5 dniową
Nagroda za pomoc: lajk

ZjedzSkretaCzlowiek

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  serwer easy/medium

Dodatkowe Info: duża ilość graczy tak 1k, stabilny, żeby przyjemnie się grało, ciekawie rozbudowany fabularnie, ale bez przegięcia, żeby nie było 6/7 klasowych, Terios odpada, skreśliłem serwer przez ciągłe lagi i teraz cofkę 5 dniową

Nagroda za pomoc: lajk

Invoria badz NetMetin

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Invoria badz NetMetin

inovoria mnie nie interesuje, co chwile serwer upada i startuje na nowo.. który to już start? 3? 4? NetMetin wbiłem na serwer pograłem chwile, zobaczyłem więcej i odpuściłem syf jak dla mnie, coś na wzór arianei byłoby mile widziane

ZjedzSkretaCzlowiek

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Niezabezpieczonych plikach (zedytuje np. zasięg skila i działa normalnie - nie wywala z gry), typ obojętny no i ludu zeby było coś :)

Dodatkowe Info: Jak wyżej niezabezpieczone pliki (możliwość edytowania, i po edytowaniu ma nie wywalać z gry :))

Nagroda za pomoc: Lajk + 5*

Help pls :-\

...

Opublikowano

Terios :"D

Tak myślałem nad Teriosem xD Ale chciałem się upewnić czy tam się można tak bawić :>

Dziękuje za odpowiedz :) Mam nadzieje, że serwera tego nie zamkną na koniec wakacji ;d

Nagroda leci ^^

...

Opublikowano

Tak myślałem nad Teriosem xD Ale chciałem się upewnić czy tam się można tak bawić :>

Dziękuje za odpowiedz :) Mam nadzieje, że serwera tego nie zamkną na koniec wakacji ;d

Nagroda leci ^^

odradzam Ci teriosa, szczerze szukaj dalej, jak chcesz grać i się nie wkur*iać.. wieczne przerwy lagi, a jak się czegoś dorobisz dostaniesz cofkę 5 dni :) na własnym przykładzie mówię

ZjedzSkretaCzlowiek

Opublikowano

inovoria mnie nie interesuje, co chwile serwer upada i startuje na nowo.. który to już start? 3? 4? NetMetin wbiłem na serwer pograłem chwile, zobaczyłem więcej i odpuściłem syf jak dla mnie, coś na wzór arianei byłoby mile widziane

Invoria pada co chwile...? :O Zorientuj sie zanim zaczniesz glupoty pisac.

S1 stalo 2 lata - zostalo wylaczone ze 3 miesiace temu, tak na oko, teraz ywstartowal bardziej rozbudowany rework s1.

s2 startowalo 8 miesiecy temu i dziala do dzis..

Nagroda leci ^^

Terios nie ma sensu, niewypal ;)

Natomiat nie wiem czy znadjziesz taki niezabezpieczony server, tzn - az tak niezabezpieczony :P

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...