Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serverze który nie jest P2W

Dodatkowe Info: Ma być to server easy który wyszedł stosunkowo nie dawno, chcę powrócić do metka

Nagroda za pomoc: like

Polecam ci Argentusa exp szybki + perfecty wchodzą po 10 min

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Koledzy widze nie wiedzą o co chodzi :) Dokładnie szukam takiego serwera, na którym mogę swobodnie denerwować ludzi (wypychanki z kółka, kicki itp.) bez szybkiego bana ^,^

edit:

Zależy mi najbardziej na:  Serwer obojętnie jaki, oby była możliwość wkurzania ludzi botami/edytowanie plików pod duży zasięg odechnięcia :)

Dodatkowe Info: Większa ilość graczy z 350+ // nie podawać mi Teriosa bo cały w wirusach :)

Nagroda za pomoc: Lajk / gwiazdki

A no to w sumie jak Tobie zalezy tylko na tym, zeby wkurzac ludzi, to nie ma sensu Ci czegokolwiek polecac ;) Fajne masz hobby, jednakze poszukaj kolegow ot nie bedziesz sie musial dowartosciowywac w internecie.

Zależy mi najbardziej na: Łatwym expie / STARYM DOBRYM SERWERZE  NP. lvl95 eq Pogro itp hwangi bez PETÓW I KOSTIUMÓW

Dodatkowe Info: PODOBNYM DO DIAMONDMT2

Nagroda za pomoc: Lajck + 5* w profilu 

DivineWorld moze ;)

Zależy mi najbardziej na: Serverze który nie jest P2W

Dodatkowe Info: Ma być to server easy który wyszedł stosunkowo nie dawno, chcę powrócić do metka

Nagroda za pomoc: like

Laneris s2

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serverze typowo PvP gdzie nie trzeba expic lvl 

Dodatkowe Info: chce zeby bylo tamkilkanascie osob do pogrania 

Nagroda za pomoc: 5+ do profilu 

Opublikowano

Tantical

Opublikowano

Tantical, 4death

I LOVE EDM <3

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze podobnym do Laneris s2. Żeby lvl nie był taki wielki... fajnie by było gdyby był max około 150/200. Żeby exp szybko leciał i żeby można było szybko wbić max lvl tak jak na laneris s2. Kilka setów ( nie jak na xenoxie czy gdzieś gdzie jest wpier**l tego syfu). Aby była miła atmosfera :> Żeby max HP wchodziło 7,5k a minimum 4k, żeby potwory tak ostro nie biły... i żeby było łatwo z eq :< Super do tego by było, gdyby kd max było +6/7 i było dosyć tanie.
Dodatkowe Info:Priv,Szybki exp, max lvl 150/200, szybka kasa, szybkie dropienie ulepków. (Fajnie by było gdyby był drugi taki sam lub kompletna kopia Laneris s2 ale wiem, nie ma takiego ^^)

Grałem na:

-4Death

-Argentus

-Dreikonv2

-Elium

-Eriador

-FunMT2

-Glador

-Laneris s2 <3

-Tantical2

-Virtual

-Pandora

Nagroda za pomoc: Lajki, lajki, lajki!

PS. Nie piszcie mi o jakiś xenoxach,srenoxach,argentusach bo się zrzygam..

THP_1.jpg

Opublikowano

Nie znalazł się serwer więc:

Zależy mi najbardziej na: Easy
Dodatkowe Info: Szybki exp (max w 2 dni), full eq (zbroja, bron, biżu) też 2 dni około

Nagroda za pomoc:bez_55ce279e255c3.png

Opublikowano

A no to w sumie jak Tobie zalezy tylko na tym, zeby wkurzac ludzi, to nie ma sensu Ci czegokolwiek polecac ;) Fajne masz hobby, jednakze poszukaj kolegow ot nie bedziesz sie musial dowartosciowywac w internecie.

DivineWorld moze ;)

Laneris s2

Z tego co widzę... to raczej Ty musisz się dowartościować zaczynając spiny o byle g**no :) Przepraszam, ale nie ma sensu prowadzić z tobą dyskusji.. Jeżeli miałeś chęć mi pomóc to mogłeś przeczytać czego szukam/o co mi chodzi. Bez odbioru.

...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Medium/Hard coś w stylu Ravia.eu/s2 

Dodatkowe Info: Min. 1k osob online

Nagroda za pomoc: Like w profilowym !

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Typ serwa medium, truty tylko z ripa, ulepszanie itemków na dt, czytanie ku + dropinie ich z metków

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa na privach z narzeczoną (woj + szaman)

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Nie znalazł się serwer więc:

Zależy mi najbardziej na: Easy

Dodatkowe Info: Szybki exp (max w 2 dni), full eq (zbroja, bron, biżu) też 2 dni około

Nagroda za pomoc:bez_55ce279e255c3.png

Tantical lub Laneris s2

Z tego co widzę... to raczej Ty musisz się dowartościować zaczynając spiny o byle g**no :) Przepraszam, ale nie ma sensu prowadzić z tobą dyskusji.. Jeżeli miałeś chęć mi pomóc to mogłeś przeczytać czego szukam/o co mi chodzi. Bez odbioru.

Po prostu ludziom twego pokroju nie ma sensu pomagac, skoro ty szukasz servera po to by przeszkadzac normalnym graczom. Tacy ludzie nie powinni miec dostepu do internetu :) Nie zaczynam spin, wyrazam swoje zdanie, a ze jest krytyczne w stosunku do twej osoby to komentarz jest taki a nie inny. Wspolczuje Ci i zycze powodzenia w leczeniu, pozdrawiam cieplutko.

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Medium/Hard coś w stylu Ravia.eu/s2 

Dodatkowe Info: Min. 1k osob online

Nagroda za pomoc: Like w profilowym !

Nie wiem czy cos takiego znajdziesz ;)

Ale masz do wyboru w sumie dwa servery:

WoM2 - zagraniczny, wszystko w grze po angielsku, od ravii o wiele trudniejszy

lub

Vesteris - polski, ale bardziej medium, niz hard.

Zależy mi najbardziej na: Typ serwa medium, truty tylko z ripa, ulepszanie itemków na dt, czytanie ku + dropinie ich z metków
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa na privach z narzeczoną (woj + szaman)
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Jak wyzej WoM2 lub Vesteris.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: najlepiej jak by to był server pvp łatwy exp 200 lvl + max
Dodatkowe Info: Zeby server był podobny do servera FunMt2 ;D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: najlepiej jak by to był server pvp łatwy exp 200 lvl + max

Moze Laneris s2? :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Typ serwa medium, truty tylko z ripa, ulepszanie itemków na dt, czytanie ku + dropinie ich z metków
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa na privach z narzeczoną (woj + szaman)

Vesteris

Tantical

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo osób,tanie riby i fms+9,tanie eq 1,5k hp

Dodatkowe Info: Serwer global metin2 pl

79160594027661829163.png

Opublikowano

@@FeelMyStylee Balmora s2?

Na balmorze s2 gra 5osób dosłownie. 

xenox, glador, tavia, eventualnie laneris na którym nie ma ani balansu i eq robi się dosyć długo

Zależy mi najbardziej na: Serwerach Hard, na którym gra bardzo dużo osób.

Dodatkowe Info: Serwery Hard

Nagroda za pomoc: Like

ravia s2 tylko to ma, bo vesteris to jest medium/hard. Chyba, że wom2, tylko, że to jest serwer anglojęzyczny.

VsxuB58.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo osób,tanie riby i fms+9,tanie eq 1,5k hp

Dodatkowe Info: Serwer global metin2 pl

Sry za brak kolorów ;d Help :v

79160594027661829163.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ulepszaniu itemów co 10 lvl tak jak kiedyś na Xenox-ie (mowa o broni i zbroi), wielu mapach żeby nie expić na jednej godzinami tak jak w imetin gdzie na zombie trzeba wbić 30 lvl, dużo różnych atrakcji jak ciekawe misje, różne bossy oraz brak monotonii, mała zależność od IS - ItemShop
Dodatkowe Info: Szukam serwera med/hard ze średnią ilością expa (więcej niż w PL-u ale mniej niż na serwerach easy) jednak to nie jest wymagane, żeby na serwerze online było min 400 graczy. 
Nagroda za pomoc: Jedyne co mogę zaoferować to podziękowania oraz 10x like.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Sporej ilości graczy, serwer easy/medium, cos typu xenox/pandora. Może jakiś serwer który ostatnio wyszedł i ma przyszłość (nie jest zalozony tylko dla kasy).

Dodatkowe Info: Z tego co wiem, to Xenoxem nikt się już nie zajmuje (jeżeli administracji zaczęło zależeć, to możecie mnie poinformować), a pandory już nie ma. Bardzo podobała mi się gra na tamtych serwerach. Szukam serwera podobnego jednego z nich.

Nagroda za pomoc: Like'i

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Sporej ilości graczy, serwer easy/medium, cos typu xenox/pandora. Może jakiś serwer który ostatnio wyszedł i ma przyszłość (nie jest zalozony tylko dla kasy).

Dodatkowe Info: Z tego co wiem, to Xenoxem nikt się już nie zajmuje (jeżeli administracji zaczęło zależeć, to możecie mnie poinformować), a pandory już nie ma. Bardzo podobała mi się gra na tamtych serwerach. Szukam serwera podobnego jednego z nich.

Nagroda za pomoc: Like'i

Może invoria. Podobno niebawem startuje yitian też dobry serwer.

Opublikowano

Po prostu ludziom twego pokroju nie ma sensu pomagac, skoro ty szukasz servera po to by przeszkadzac normalnym graczom. Tacy ludzie nie powinni miec dostepu do internetu :) Nie zaczynam spin, wyrazam swoje zdanie, a ze jest krytyczne w stosunku do twej osoby to komentarz jest taki a nie inny. Wspolczuje Ci i zycze powodzenia w leczeniu, pozdrawiam cieplutko.

Napisałem jasno i wyraźnie, że szukam tylko i wyłącznie po to :) Miałeś chęć pomóc? Cieszy mnie to bardzo ale jeżeli miała ta pomoc tak wyglądać to mogłeś sobie                 darować.. ''Normalnym graczom'' xD xD  A to już osoba grająca na ''dopalaczach'' nie jest ''normalnym graczem''? ; P Obejdzie się bez powodzenia, współczucia i tych ''cieplutkich pozdrowień'' xD Nie pozdrawiam. Jeżeli chcesz ciągnąć ten temat to pisz na pw. Ja nie mam zamiaru dalej drążyć tej dyskusji + robić niepotrzebny tutaj spam :rolleyes:

Hm.. Laneris? :) Niestety nie wiem jaki był/jest FunMT2 ale  200lv+ i łatwy exp ma Tevia ;)

...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerach Hard, na którym gra bardzo dużo osób.

Dodatkowe Info: Serwery Hard

Nagroda za pomoc: Like

World of Metin2 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo rozbudowanym serwerze, Dużo nowych unikalnych (broni,zbroi,kostiumów itp)
Dodatkowe Info:Serwer najlepiej easy i jak wspomniałem wyżej tych nowości ma być na prawdę dużo.
Nagroda za pomoc: jak serwer będzie taki o jakiego prosiłem dam Like.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...