Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwie easy (200-250lvl)

Dodatkowe Info: truty, stalki u npc, 6/7 mile widziane, tylko biolog, łatwe ulepszanie, skille szybko na P, ilość l;udzi nie gra roli, autopoty, nieskończone pele. 

Nagroda za pomoc: plusy

DivineWorld

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze easy, który stoi przynajmniej z 3 mięsiące, a ilośc graczy przekracza 1000+ każdego dnia.
Dodatkowe Info:Fajnie, żeby można było się TROCHĘ pomęczyć. Questy z dobrą nagrodą. Na prawdę fajny klimat ;) Żeby dało radę samemu grać.
Nagroda za pomoc:Plusy.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium/hard, 2000-3000 graczy online, sporo ulepszaczy (nie skóry z pyty kangura tylko ezo. przewodniki, zęby orka, kawałki klejnotów) max 150lvl lub mniej.
Dodatkowe Info: mila atmosfera, sklepy ofline.
Nagroda za pomoc: Pluuuusy.

Najlepiej odpiszcie mi po znaku @ abym dostał powiadomienie :3

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:Serwerze easy, który stoi przynajmniej z 3 mięsiące, a ilośc graczy przekracza 1000+ każdego dnia.Dodatkowe Info:Fajnie, żeby można było się TROCHĘ pomęczyć. Questy z dobrą nagrodą. Na prawdę fajny klimat ;) Żeby dało radę samemu grać.Nagroda za pomoc:Plusy.

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze easy, który stoi przynajmniej z 3 mięsiące, a ilośc graczy przekracza 1000+ każdego dnia.

Dodatkowe Info:Fajnie, żeby można było się TROCHĘ pomęczyć. Questy z dobrą nagrodą. Na prawdę fajny klimat ;) Żeby dało radę samemu grać.

Nagroda za pomoc:Plusy.

Laneris s2 / Invoria -> nie stoja co prawda 3 miesiace ale w zasadzie masz gwarancje, ze nie padna.

A jesli nie to virtual, tak jak up pisal, ale tam sie nie wybijesz.. ;)

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium/hard, 2000-3000 graczy online, sporo ulepszaczy (nie skóry z pyty kangura tylko ezo. przewodniki, zęby orka, kawałki klejnotów) max 150lvl lub mniej.

Dodatkowe Info: mila atmosfera, sklepy ofline.

Nagroda za pomoc: Pluuuusy.

Najlepiej odpiszcie mi po znaku @ abym dostał powiadomienie :3

@Injector_SurMix Ojojoj ;P za duzo wymagasz. Ale WoM2 bedzie dla Ciebie.

Jesli nie to vesteris, ale tam gra mniej ludzi, ok 1-1,2k.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@MoHa15 

Właściwie to o jakiej gwarancji piszesz? Twórca lanerisa ma za sobą sporo delikatnie mówiąc nieudanych projektów, z czego ostatni z serwerow mories rokował lepiej anizeli laneris s2.

Co do invorii, każdy wie jak było jest i będzie. Przez kilka miesięcy wielki szum, po tym czasie każdy unika serwera jak ognia. 

Srij9JT.png

Opublikowano

@MoHa15 

Właściwie to o jakiej gwarancji piszesz? Twórca lanerisa ma za sobą sporo delikatnie mówiąc nieudanych projektów, z czego ostatni z serwerow mories rokował lepiej anizeli laneris s2.

Co do invorii, każdy wie jak było jest i będzie. Przez kilka miesięcy wielki szum, po tym czasie każdy unika serwera jak ognia. 

Nie weim czy jest sens wchodzic z Toba w jakakolwiek dyskusje bo jedyny server godny uwagi wg Ciebie (stwierdzajac po tym co piszesz) to jest virtual i tyle.

Laneris s1 stal dosc dlugo mimo malej ilosci graczy, mories to zupelnie inny typ servera i hardy tak maja, ze po czasie ludzie odchodza a im mniej jest ludzi tym wiecej kolejnych odchodzi bo nie am z kim nawet handlowac :) Invoria s1 dlugo sie trzymala, tutaj podobno maja cos zaplanowanego jesli chodzi o reklamy, a jak na razie dupy nie dali wiec mysle, ze calkiem spoko bedzie. Nie mniej sa to servery, ktore postoja na pewno kilka dobrych miesiecy, wiec spokojnie grac mozna.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: SERWERZE PVP, NA TERAZ!!!

Dodatkowe Info: coś w stylu Hammera, z obecnością takiego udogodnienia jak 'balans klas' (żeby np. WP nie dedał wszystkich na skilla)

Nagroda za pomoc: wpierdol/podziękowania - do wyboru

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: SERWERZE PVP, NA TERAZ!!!
Dodatkowe Info: coś w stylu Hammera, z obecnością takiego udogodnienia jak 'balans klas' (żeby np. WP nie dedał wszystkich na skilla)
Nagroda za pomoc: wpierdol/podziękowania - do wyboru

Hmm polecam Elium.pl Serwer Easy./PvP

Troszkę trzeba się pobawić o eq i lvl ale zabawa jest całkiem całkiem :D

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

­Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: PVP/4Fun
Dodatkowe Info: Serwer na którym ze skilla nie wali się po 2mln tylko np. po 50k max. Może być IS.  Mało bugów.
Nagroda za pomoc: Lajki? 

­

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:... tym, aby szybko serwer nie upadł, aby nie pakować kasy w IS tylko na spokojnie osiągać wyznaczony cel.

Dodatkowe Info: ... nie chcę, aby był to serwer gdzie 99,9% ludzi lata z takim samym EQ

Nagroda za pomoc: Dobre słowo... dziękuję! :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:... tym, aby szybko serwer nie upadł, aby nie pakować kasy w IS tylko na spokojnie osiągać wyznaczony cel.

Dodatkowe Info: ... nie chcę, aby był to serwer gdzie 99,9% ludzi lata z takim samym EQ

Nagroda za pomoc: Dobre słowo... dziękuję! :)

VirtualMT2.

­

­

Opublikowano

­Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: PVP/4Fun

Dodatkowe Info: Serwer na którym ze skilla nie wali się po 2mln tylko np. po 50k max. Może być IS.  Mało bugów.

Nagroda za pomoc: Lajki? 

Inarimt2.eu

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Server MEDIUM, w stylu starych serverów typu "Yitian2", "Metin5".

Dodatkowe Info: Brak wymyślnych broni/zbroi, max. lvl 100-150. Upgrade broni maksymalnie 3 razy. KU u handlarzy, Mało lub brak ulepszaczy. Stalki i truty tylko z dropu. Server nie nastawiony na IS xD

Nagroda za pomoc: Like!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy, Max lvl. 200, Ogarnięta Administracja, miła atmosfera, TS Serwerowy, dużo graczy
Dodatkowe Info: Brak 6/7, Nie duża ilość PŻ
Nagroda za pomoc: Like, co można innego wymagać za link ? :>

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Server MEDIUM, w stylu starych serverów typu "Yitian2", "Metin5".

Dodatkowe Info: Brak wymyślnych broni/zbroi, max. lvl 100-150. Upgrade broni maksymalnie 3 razy. KU u handlarzy, Mało lub brak ulepszaczy. Stalki i truty tylko z dropu. Server nie nastawiony na IS xD

Nagroda za pomoc: Like!

Lotharia

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy, Max lvl. 200, Ogarnięta Administracja, miła atmosfera, TS Serwerowy, dużo graczy

Dodatkowe Info: Brak 6/7, Nie duża ilość PŻ

Nagroda za pomoc: Like, co można innego wymagać za link ? :>

To jak tylko like to nie dam linka :D

Invoria, choc tam max 220, ale ogolnie spoko:)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Server Medium/Hard
Dodatkowe Info: Coś w stylu Ascariala,żeby było 1k+ online
Nagroda za pomoc:Like

vesteris

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Server Medium/Hard
Dodatkowe Info: Coś w stylu Ascariala,żeby było 1k+ online
Nagroda za pomoc:Like

Atharia.pl co do online to raczej niespodzianka bo startuje dopiero o 20:00

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Braku BS, Tanie zmianki, ponad 800 graczy online w godzinach szczytu.
Dodatkowe Info:Planuję zacząć grę od nowa (PRIV) szukam jakiegoś podobnego priva do PandoraMT2/EliteMT2
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Braku BS, Tanie zmianki, ponad 800 graczy online w godzinach szczytu.

Dodatkowe Info:Planuję zacząć grę od nowa (PRIV) szukam jakiegoś podobnego priva do PandoraMT2/EliteMT2

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Hmm Bez BS to Metin5 ale tam pustki ew. Tevia.pl 

raczej jakis stary serwer bez bs bedzie

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hm... najlepiej jakiś medium/hard. Cudownie by było aby ostatnim setem były runiczne. Żeby serwer stał już chwile a nie ledwo po stracie, wiadomo ponad 1k ludzi ( tak wiem serwer marzeń xD )

Dodatkowe Info: Grałam na vesterisie, ale jest dużo sklepów a mało ludzi. Czuje ze serwer niedługo padnie wiec nie opłaca sie inwestować. A taki mam zamiar.

Więc Vesteris odpada..

Nagroda za pomoc: Limit + ?

QjprBF.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hm... najlepiej jakiś medium/hard. Cudownie by było aby ostatnim setem były runiczne. Żeby serwer stał już chwile a nie ledwo po stracie, wiadomo ponad 1k ludzi ( tak wiem serwer marzeń xD )

Dodatkowe Info: Grałam na vesterisie, ale jest dużo sklepów a mało ludzi. Czuje ze serwer niedługo padnie wiec nie opłaca sie inwestować. A taki mam zamiar.

Więc Vesteris odpada..

Nagroda za pomoc: Limit + ?

s2.Ravia.eu bez setu runicznych stoi 1 rok w c*** ludzi stabilny

BANDA ŚWIRÓW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...