Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Tanich KD, Trucie i stalce w sklepie i w miarę exp.
Dodatkowe Info: Grałem na Divine, Xenoxie, Argentusie więc proszę o nie podawanie tych serwerów.
Nagroda za pomoc: Like + 5* w profilu ;).

LQyn8jq.png

Opublikowano

Dla ludzi szukających dobrego medium czy tam med/hard serwera polecam tiverie. Start we wtorek. Stary stabilny serwer po reworku ;)

Dokładnie podpisuje się pod tym. To będzie najlepszy hard z polskich privow.
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Dużo graczy, medium, ciekawe duengony.
Dodatkowe Info:Mały wpływ IS.
Nagroda za pomoc:Like/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tanich KD, Trucie i stalce w sklepie i w miarę exp.

Dodatkowe Info: Grałem na Divine, Xenoxie, Argentusie więc proszę o nie podawanie tych serwerów.

Nagroda za pomoc: Like + 5* w profilu ;).

Laneris.pl .. Nie wiem czy na s2 też tak jest ale na pewno na s1 jest ;)

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać 

najbardziej zależy mi na dużej ilosci graczy  dobre administracji i żeby był to serwer easy

Dodatkowe info grałem na divine wordl xenox argentus

nagroda za pomoc ike

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!

Zależy mi najbardziej na: Hard

Dodatkowe Info: 99lv , dużo ludzi ( nie ravia , balmora ) , najlepiej dopiero co jakby wystartował
Nagroda : Satysfakcja pomocy

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: hard, coś w stylu pl bez zbędnych bajerów, bojowiec na start, ok 1000+ ludzi
Dodatkowe Info: Najważniejszy jest ten bojowiec :D
Nagroda za pomoc: Like + 5* w profilu  ;).

Nie wiem gdzie grać 

najbardziej zależy mi na dużej ilosci graczy  dobre administracji i żeby był to serwer easy

nagroda za pomoc ike

Invoria :D 

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!

Zależy mi najbardziej na: Hard

Dodatkowe Info: 99lv , dużo ludzi ( nie ravia , balmora ) , najlepiej dopiero co jakby wystartował

Nagroda : Satysfakcja pomocy

takiego z 99 to nawet nie ma..

Mozesz sprobowac na Vesteris ale to bardziej medium.

Ewentaulnie WoM2 - konkretny hard, ale zagraniczny i stary (mimo to masa ludzi)

Nie wiem gdzie grać 

nagroda za pomoc ike

Invoria

Zależy mi najbardziej na: Medium

Dodatkowe Info: Chce aby nie było FMSów w sklepie i ribów

Nagroda za pomoc: REPY!

Vesteris

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: ciężki MEDIUM lub HARD i nie vesteris
Dodatkowe Info:Szukam typowego HARDA z dobrą atmosferą, dużo ludzi 1000-2000 POLSKI, który nie ma za dużego stażu i administracja się nim interesuje tzn. robi oxy aktualizacje itp. I nie podawajcie mi ravii balmory i innych podupadałych klasyków.
Nagroda za pomoc:LIKE oraz wdzięczność :)

Opublikowano

Dodatkowe Info:Szukam typowego HARDA z dobrą atmosferą, dużo ludzi 1000-2000 POLSKI, który nie ma za dużego stażu i administracja się nim interesuje tzn. robi oxy aktualizacje itp. I nie podawajcie mi ravii balmory i innych podupadałych klasyków.

Najbardziej pasuje World of Metin2, ale niestety nie jest to Polski server ( Polaków gra sporo )

Opublikowano

Zasmuce Cie... NIE MA takiego servera na ta chwile.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Najbardziej pasuje World of Metin2, ale niestety nie jest to Polski server ( Polaków gra sporo )

Odpada :/

Zasmuce Cie... NIE MA takiego servera na ta chwile.

A wiesz może czy jakiś startuje w wakacje? Ostatnio startuje pełno ez/ medium serwerów i padają po miesiącu a jakby ktoś zrobił takiego porządnego Harda jestem pewien, że nie jeden by zagrał. :/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: nie najgorszym expie. Zeby dalo sie cos zdzialac bez isu. +500osob.

Dodatkowe Info: medium typu crados/ascarial. vesteris odpada. Chodzilo mi o level gdzies do 125 max.

Nagroda za pomoc: lajki :<

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: nie najgorszym expie. Zeby dalo sie cos zdzialac bez isu. +500osob.

Dodatkowe Info: medium typu crados/ascarial. vesteris odpada

Nagroda za pomoc: lajki :<

Tiveria.pl

Imetin2.pl/s2

Ayamemt2.pl

Opublikowano

A wiesz może czy jakiś startuje w wakacje? Ostatnio startuje pełno ez/ medium serwerów i padają po miesiącu a jakby ktoś zrobił takiego porządnego Harda jestem pewien, że nie jeden by zagrał. :/

Nie koajrze by cos takiego bylo zapowiadane.

Jutro startuje Tiveria ale to raczej medium (z ku czy broniami na 30 u handlarki), niz hard :)

Mimo wszystko polecam CI WoM2, bo to stabilny i pewny hard. Na ta chwile na rynku z hard/mediumow jest tylko ogarniete Vesteris, tak to ludzie preferuja easy (taka moda).

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

­

17 sierpnia startuje beta Nesker.pl - hard, max 105, drop, yang - global, exp dopasowany, malo nowosci, brak zielarstwa i innych syfów ;)

moge dac forum na pw to sie czegos dowiesz jak chcesz

Opublikowano

Nie koajrze by cos takiego bylo zapowiadane.

Jutro startuje Tiveria ale to raczej medium (z ku czy broniami na 30 u handlarki), niz hard :)

Mimo wszystko polecam CI WoM2, bo to stabilny i pewny hard. Na ta chwile na rynku z hard/mediumow jest tylko ogarniete Vesteris, tak to ludzie preferuja easy (taka moda).

vesteris to lipa a  WoM2 może się zastanowie ale nwm czy dałbym tak radę grać z angielskimi nazwami i mieszanymi językami :P

800 - Offline shops 998online graczyto osobno się liczy czy jest połączony liczni online z shopami

­

17 sierpnia startuje beta Nesker.pl - hard, max 105, drop, yang - global, exp dopasowany, malo nowosci, brak zielarstwa i innych syfów ;)

moge dac forum na pw to sie czegos dowiesz jak chcesz

Szkoda, że tak późno i to dopiero beta ale podaj zobaczę to :) i like dla was za pomoc :P

Opublikowano

Witam. Szukam Serwera, gdzie jest +1k online , stabilny, gdzie wiadomo, że da się pograć dłużej niż miesiąc i ludzi nie ubywa a przybywa :D

Pozdrawiam. Pomoc LIKE <3

Invoria

vesteris to lipa a  WoM2 może się zastanowie ale nwm czy dałbym tak radę grać z angielskimi nazwami i mieszanymi językami :P

800 - Offline shops 998online graczyto osobno się liczy czy jest połączony liczni online z shopami

Szkoda, że tak późno i to dopiero beta ale podaj zobaczę to :) i like dla was za pomoc :P

Nie nie. Osobno liczy sklepy a osobno graczy. Dodatkowo zlicza graczy po IP a nie po zalogowanych postaicach. Jak pojdziesz na dt na 8 kont to policzy jako 1.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

takiego z 99 to nawet nie ma..

Mozesz sprobowac na Vesteris ale to bardziej medium.

Ewentaulnie WoM2 - konkretny hard, ale zagraniczny i stary (mimo to masa ludzi)

Grałem na WoM2 dość dużo czasu i już się znudził szukałbym coś nowszego :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...