Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem na WoM2 dość dużo czasu i już się znudził szukałbym coś nowszego :/

SG

...................\/...................

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Easy/Med, który stoi max 1/2 miesiące. Aby ktoś tam grał :) 500+/-.
Dodatkowe Info: żadnego eq  z IS, wszystko do zdobycia w grze. Żadnych reworków ani s2 bo pewnie grałem na s1 lub poprzedniej edycji i nie zamierzam wchodzić dwa razy do tej samej rzeki :]
Nagroda za pomoc: +

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Med, który stoi max 1/2 miesiące. Aby ktoś tam grał :) 500+/-.

Dodatkowe Info: żadnego eq  z IS, wszystko do zdobycia w grze. Żadnych reworków ani s2 bo pewnie grałem na s1 lub poprzedniej edycji i nie zamierzam wchodzić dwa razy do tej samej rzeki :]

NetMetin

Vesteris

Terios fajny serwer, ma 3 miesiące. 

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Hmm.

Moze NetMetin? Dropi tam SM z metkow / bossow (na dungach). Co prawda malo i musialbys baaaaardzo duzo ich rozbic zeby cos z ISu kupic - ale kupony tez latwo zdobyc ;) (dla przykladu: wbilem tam 90 lvl, ok 400 sm uzbieralem dropiac z metkow i do tego 90 mixujac i ulepszajac eq mialem ot tak, z dropu, kase na zakup kolejnych 500 sm [pet/kostium/fryz kosztuja ok 6,5k sm za jedno]).

Jesli nie to Terios, choc troszke starszy.

Ze reworkow nie chcesz.. w sumie szkoda, bo nowa Invoria tez jest swietna a rozni sie bardzo od poprzednika, moze jednak warto?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: świeżym serwerze dedyk 4fun/easy ewentualnie troche medium max lvl 200/250 no i musi być stabilny

Dodatkowe Info: żeby administracja była ogarnięta i nie było żadnej stronniczości, rozdawania eq na lewo

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: świeżym serwerze dedyk 4fun/easy ewentualnie troche medium max lvl 200/250 no i musi być stabilny
Dodatkowe Info: żeby administracja była ogarnięta i nie było żadnej stronniczości, rozdawania eq na lewo

No to jestli "troche medium" to Invorie polecam :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:800osób,hard

Dodatkowe Info:hard / 800+osób ,tylko nie vesteris

Nagroda za pomoc:like

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:800osób,hardDodatkowe Info:hard / 800+osób ,tylko nie vesterisNagroda za pomoc:like

Dziś o 20 tiveria startuje. Proponuję wpaść i spróbować :p

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Jesli nie vesteris to tylko WoM2. Nie ma zadnego ciekawego harda teraz.

@lolipop10 Tiveria to raz - nie hard, a dwa po wyczynach obecnej administracji nie wiem, czy tak warto probowac - to sie pewnie okaze z czasem.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

World of Metin2

Opublikowano

Jesli nie vesteris to tylko WoM2. Nie ma zadnego ciekawego harda teraz.

@lolipop10 Tiveria to raz - nie hard, a dwa po wyczynach obecnej administracji nie wiem, czy tak warto probowac - to sie pewnie okaze z czasem.

no w sumie ;x jak patrze na ilość założonych kont to z czym do ludzi xD nie będę hejtował bo przyznam że sam się mega napaliłem na tiverie ale z 2 strony... Mam ochote zmieszać z gównem tą administracje ;x. BTW jakie są teraz najbardziej zaludnione serwery? coś żeby się utrzymało na kolejny miesiąc / 2 chociaż.

Bo na Netmetinie coraz mniej ludu, Vesteris, terios, invoria raczej nie bardzo ;p na czymś jeszcze można zawiesić oko prócz lanerisa?

edit: oczywiście dw i wom też odpada. coś czego jeszcze nie widziałem możesz rzucić ;p byle by 1k onine był ;p chyba że nie ma to też daj znać ;d (proszę)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tanich KD, Trucie i stalce w sklepie i w miarę exp.

Dodatkowe Info: Grałem na Divine, Xenoxie, Argentusie więc proszę o nie podawanie tych serwerów.

Nagroda za pomoc: Like + 5* w profilu ;).

@ref

LQyn8jq.png

Opublikowano

no w sumie ;x jak patrze na ilość założonych kont to z czym do ludzi xD nie będę hejtował bo przyznam że sam się mega napaliłem na tiverie ale z 2 strony... Mam ochote zmieszać z gównem tą administracje ;x. BTW jakie są teraz najbardziej zaludnione serwery? coś żeby się utrzymało na kolejny miesiąc / 2 chociaż.

Bo na Netmetinie coraz mniej ludu, Vesteris, terios, invoria raczej nie bardzo ;p na czymś jeszcze można zawiesić oko prócz lanerisa?

edit: oczywiście dw i wom też odpada. coś czego jeszcze nie widziałem możesz rzucić ;p byle by 1k onine był ;p chyba że nie ma to też daj znać ;d (proszę)

W sumie odrzuciles wszystkie servery, na ktorych faktycznie jest "wiecej" ludzi :P Wiec obawiam sie, ze chyba nic nie zostalo... Tiveria tez raczej tego nie osiagnie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi na: dużo graczy medium/hard dużo nowości dużo dandżeonów  
Dodatkowe info: najlpeiej aby to nie był Venteris.pl
Nagroda: +5 w profilu 

Opublikowano

Zależy mi na: dużo graczy medium/hard dużo nowości dużo dandżeonów  

Dodatkowe info: najlpeiej aby to nie był Venteris.pl

Nagroda: +5 w profilu 

No to jesli taki bardziej medium (wrecz w strone easy) by Cie interesowal to NetMetin albo Invoria.

Bo servera hard/med lub hard generalnei innego niz vesteris z duza iloscia osob to chyba teraz nie ma.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi na: dużo graczy medium/hard dużo nowości dużo dandżeonów  
Dodatkowe info:  dzialajacy nie dluzej niz 1,5 tygodnia, moze nie byc PL tylko EN
Nagroda: LAPKA

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 700+ ludzi, w miarę łatwy zarobek(w sensie że nie jest monotonny)obojętny typ, server który napewno postoi jeszcze trochę czasu
Dodatkowe Info: Napewno nie invoria (marna imitacja starego s1) Terios (ceny) ani NetMetin (parodia a nie server)Raczej odpada też Vesteris( Przy takiej ilosci ludzi zarobić się po prostu nie da)
Nagroda za pomoc: 10 lajków

Opublikowano

@MoHa15 to poleć mi 2 najlepsze tak na sierpień ;p chyba ze coś startuje ciekawego ;)

//Następnym razem napisz post za pomocą generatora/wzoru który jest podany na pierwszej stronie - Kamilex122

Opublikowano

Zależy mi na: dużo graczy medium/hard dużo nowości dużo dandżeonów  

Dodatkowe info:  dzialajacy nie dluzej niz 1,5 tygodnia, moze nie byc PL tylko EN

Nagroda: LAPKA

Nie ma takiego med/harda.. czyatjcie wczesniejsze wypowiedzi a nie powtarzacie ciagle to samo.

Mozesz zagrac na vesteris bo w tym typie, ale juz nieco starszy. Invoria - medium - startowala 3 czy 4 dni temu.

Zależy mi najbardziej na: 700+ ludzi, w miarę łatwy zarobek(w sensie że nie jest monotonny)obojętny typ, server który napewno postoi jeszcze trochę czasu

Dodatkowe Info: Napewno nie invoria (marna imitacja starego s1) Terios (ceny) ani NetMetin (parodia a nie server)Raczej odpada też Vesteris( Przy takiej ilosci ludzi zarobić się po prostu nie da)

Invoria fajny server, nie marna imitacja a ulepszona i ciekawsza wersja starego s1. NetMetin -c zemu parodia? Fajny medium, taki typowy, rasowy medium... Na vesterisie latwo sie da zarobic, ale skoro odrzucasz server przez ceny czy fakt, ze nie ptorafisz zarobic, to przykro mi bardzo, ale nie weim czy cos dla Cb bedzie ^_^

Idz an Laneris s2, jest stosunkowo latwym serverem, wrecz 4fun - powinienes sobie poradzic ;)

@MoHa15 to poleć mi 2 najlepsze tak na sierpień ;p chyba ze coś startuje ciekawego ;)

No nie wiem. Ja wbilem na Invorie i calkiem spoko sie gra. Wczesniej gralem na DiwineWorld i rowniez gralo sie swietnie, choc nie ukrywam ze na tym 230+ robi sie nudny. Mialem tez krotki epizod na NetMetin, ale jednak jest to rasowy medium (i nie chcialo mi sie tam expic :P a do tego wyszla invoria, ktora to wolalem wybrac).

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie ma takiego med/harda.. czyatjcie wczesniejsze wypowiedzi a nie powtarzacie ciagle to samo.

Mozesz zagrac na vesteris bo w tym typie, ale juz nieco starszy. Invoria - medium - startowala 3 czy 4 dni temu.

Invoria fajny server, nie marna imitacja a ulepszona i ciekawsza wersja starego s1. NetMetin -c zemu parodia? Fajny medium, taki typowy, rasowy medium... Na vesterisie latwo sie da zarobic, ale skoro odrzucasz server przez ceny czy fakt, ze nie ptorafisz zarobic, to przykro mi bardzo, ale nie weim czy cos dla Cb bedzie ^_^

Idz an Laneris s2, jest stosunkowo latwym serverem, wrecz 4fun - powinienes sobie poradzic ;)

No nie wiem. Ja wbilem na Invorie i calkiem spoko sie gra. Wczesniej gralem na DiwineWorld i rowniez gralo sie swietnie, choc nie ukrywam ze na tym 230+ robi sie nudny. Mialem tez krotki epizod na NetMetin, ale jednak jest to rasowy medium (i nie chcialo mi sie tam expic :P a do tego wyszla invoria, ktora to wolalem wybrac).

NetMetin zniechęcił mnie początek servera,terios jest fajnym serverem jednakże jak nie lubię gdy jest tyle yangów w obiegu, po prostu dziwnie się czuje. Wezme vesteris bo to jedyny medium/hard (i ogólnie taki server) na którym warto zagrać.

Laneris s2? bug na bugu. Do tego bardzo śmieszne z tym że "powinienem sobie poradzić". Tak możesz pisać do gimbozjebów, a nie do kogoś kto gra w metina od powstania servera obsydian.

Invoria jest totalnie pod is. Gra sama w sobie jest ok, tak jak za dawnych czasów,ale bez isa jest się zerem w pvp.

Divine grałem na pierwszej odsłonie i na gladorze(te servery były(są?) identyczne)

Opublikowano

Ja szukałem trudnego HARDA ale na razie jak nie ma nic innego postanowilem zagrać na easy.

Kiedyś grałem na invori, też uważałem, że upadli teraz słaba próba ponownego zaistnienia, ale pobrałem i naprawde mi się spodobąło ludzi jest bardzo dużo zarobek w av2 BARDZO łatwy, exp też więc polecam spróbować :)

Opublikowano

NetMetin zniechęcił mnie początek servera,terios jest fajnym serverem jednakże jak nie lubię gdy jest tyle yangów w obiegu, po prostu dziwnie się czuje. Wezme vesteris bo to jedyny medium/hard (i ogólnie taki server) na którym warto zagrać.

Laneris s2? bug na bugu. Do tego bardzo śmieszne z tym że "powinienem sobie poradzić". Tak możesz pisać do gimbozjebów, a nie do kogoś kto gra w metina od powstania servera obsydian.

Invoria jest totalnie pod is. Gra sama w sobie jest ok, tak jak za dawnych czasów,ale bez isa jest się zerem w pvp.

Divine grałem na pierwszej odsłonie i na gladorze(te servery były(są?) identyczne)

No stary ja w metka gram jeszcze dluzej, wiec doswiadczeniem (a raczej "latami praktyki") to proponuje Ci sie tu nie popisywac. Skoro mowisz, ze na Vesteris ciezko Ci zarobic to wniosek sam sie nasunal, bo tam jest milion roznych sposobow na to :)

Divine nie jest dientyczny z gladorem, ale podobne sa, to fakt.

Invoria teraz jest mniej nastawiona niz stare s2 pod IS, bo bonusy sa mniejsze, a SMow i tak jest w grze od groma - latwo to wszystko zdobyc.

Jesli te Ci nie odpowiadaja ogolnie to moze cos z zagranicznych bys sobie wybral? Cyperia, WoM2, Shiro?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi na: dużo graczy, medium/hard, łatwo o eq, zmianki sklep(najlepiej tanio), brak miliona setów
Dodatkowe info: chodzi mi o łatwe zrobienie eq do ciężkiego expa
Nagroda:
co kto będzie chciał

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi na: dużo graczy, medium/hard, łatwo o eq, zmianki sklep(najlepiej tanio), brak miliona setów

Dodatkowe info: chodzi mi o łatwe zrobienie eq do ciężkiego expa

Nagroda: co kto będzie chciał

tiveria

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...