Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Medium/easy, średnio z eq i lv, łatwo o konia, wręcz bojowy na start.
Dodatkowe Info: Tiveria odpada bo poza m1 i m2 mapy pobugowane.
Nagroda za pomoc: LIKE

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium/easy, średnio z eq i lv, łatwo o konia, wręcz bojowy na start.

Dodatkowe Info: Tiveria odpada bo poza m1 i m2 mapy pobugowane.

Nagroda za pomoc: LIKE

taki medium to vesteris.

Opublikowano

taki medium to vesteris.

nie wiem czy się nie mylisz bo z tą tiverą wyżej nieźle poleciałś 

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 500+ online,  GŁOWNIE EASY (PVP)/MEDIUM, super by bylo bez 6/7, brak eq z painta, STABILNY! 
Dodatkowe Info: STABILNY, EASY PVP, DUZA ILOSC GRACZY
Nagroda za pomoc: 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ogarnietych cenach,zeby podbiegaly luczniki easy/medium

Dodatkowe Info:Najbardziej podobala mi sie do tej pory Tevia, wiec cos na podobe tego bylo by fajne

Nagroda za pomoc: 10 lajkow+

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 500+ online,  GŁOWNIE EASY (PVP)/MEDIUM, super by bylo bez 6/7, brak eq z painta, STABILNY! 

Dodatkowe Info: STABILNY, EASY PVP, DUZA ILOSC GRACZY

Nagroda za pomoc: 

s2.laneris.pl

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo popularny serwer, medium i zeby latwo nie bylo. 

Dodatkowe Info: -

Nagroda za pomoc: 10 lajkow +

Vesteris.pl

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze hard/medium
Dodatkowe Info: najlepiej gdyby był jak najbardziej podobny do "starego pl'a " jak najmniej kostiumów petów i tym podobnych śmieci , jakiś 99-120lvl max najlepiej .
Nagroda za pomoc: Like ooczywiście

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze hard/medium

Dodatkowe Info: najlepiej gdyby był jak najbardziej podobny do "starego pl'a " jak najmniej kostiumów petów i tym podobnych śmieci , jakiś 99-120lvl max najlepiej .

Nagroda za pomoc: Like ooczywiście

WoM2 :)

Ewentualnie Tiveria.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Przyjemniej grze czyli exp drop dopasowany zeby nie było trzeba zakładać zbędnych kont. (Pety Kostiumy Mogą być nawet w IS)
Dodatkowe Info:Trochę jednak ludzi zeby grało :) . Medium/Easy taki z naciskiem na Easy
Nagroda za pomoc:Lubię to !

gilu.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Przyjemniej grze czyli exp drop dopasowany zeby nie było trzeba zakładać zbędnych kont. (Pety Kostiumy Mogą być nawet w IS)

Dodatkowe Info:Trochę jednak ludzi zeby grało :) . Medium/Easy taki z naciskiem na Easy

Laneris, Invoria i może vesteris (mniej easy).

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

No stary ja w metka gram jeszcze dluzej, wiec doswiadczeniem (a raczej "latami praktyki") to proponuje Ci sie tu nie popisywac. Skoro mowisz, ze na Vesteris ciezko Ci zarobic to wniosek sam sie nasunal, bo tam jest milion roznych sposobow na to :)

Divine nie jest dientyczny z gladorem, ale podobne sa, to fakt.

Invoria teraz jest mniej nastawiona niz stare s2 pod IS, bo bonusy sa mniejsze, a SMow i tak jest w grze od groma - latwo to wszystko zdobyc.

Jesli te Ci nie odpowiadaja ogolnie to moze cos z zagranicznych bys sobie wybral? Cyperia, WoM2, Shiro?

Po pierwsze, widać że grasz od niedawna. A więc wiedz że było coś przed tymi serverami co są teraz. Więc jeżeli początki obsydiana nie robią na tobie wrażenia to albo jesteś noobem,albo ignorantem.

Po drugie pisałem że wybrałem vesterisa

Po trzecie w słowach ciężko zarobić chodziło mi o to że co z tego że nadropisz miliardy pamiątek czy innych ksiąg klątw (chodzi mi o mniejsze lv) jak tego na rynku jest od cholery i nawet po 800k ludzie nie skupują.

Opublikowano

Po pierwsze, widać że grasz od niedawna. A więc wiedz że było coś przed tymi serverami co są teraz. Więc jeżeli początki obsydiana nie robią na tobie wrażenia to albo jesteś noobem,albo ignorantem.

Po drugie pisałem że wybrałem vesterisa

Po trzecie w słowach ciężko zarobić chodziło mi o to że co z tego że nadropisz miliardy pamiątek czy innych ksiąg klątw (chodzi mi o mniejsze lv) jak tego na rynku jest od cholery i nawet po 800k ludzie nie skupują.

Po pierwsze -> gram dluzej niz Ty. Poczatki obsydiana nie robia na mnie wrazenia i ani nie jestem noobem ani ignorantem :-) Jesli tak bardzo Cie to interesuje to gram od czasu "POLAND s1", gdzie Ty nawet nie masz o takim serverze pojecia. Przyblize Ci wiec historie. Jak wypuscili metina w Polsce byl "POLAND s1", nastepnie "POLAND s2". Pozniej byl konkurs na nazwy serverow i wygraly Monastyr i Feniks. Dalej juz servery wyuszczane byly pod konkretnymi nazwami. Zanim cos komus zarzucisz to pomysl, bo nie wiesz z kim rozmawiasz NIGDY  :)

Po drugie - tu ok, ale ze nie byles pewien zaproponowalem Ci jeszcze kilka serverow, zamaist podziekwoac i zobaczyc - zaczynasz sie rzucac. Jakiez to typowo polskie zachowanie.. (w znaczeniu negatywnym)

Po trzecie - spoko, nie mniej odrobina marketingu do glowki i nie ma problemu, wszystko da sie szybko sprzedac, trzeba myslec ;)

Po wiecej zapraszam na pw, nie bede tu spamowal.

Jesli IS Ci nie przeszkadza to moze Invoria... z tym ze eq wcale tak latwo nie zrobisz. Ze stricte easy to np. Laneris s2. Z bardziej mediumowych <ciezki exp> moze byc NetMetin.

Mnie tez podobal sie DivineWorld, gdzie exp jest stosunkowo szybki, o ulepy tez wiekszego problemu nie ma, a bez ISa na spokojnie ogarniesz zarowno exp, dungi, bossy jak i pvp :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Szukam serwera gdzie znajde 6/7 bony,latwo nabije max lv i zrobie dungeony w pojedynke.
Dodatkowe Info:Terios odpada
Nagroda za pomoc:

//Następnym razem proszę się zoastosować do generatora.

Opublikowano

Szukam serwera gdzie znajde 6/7 bony,latwo nabije max lv i zrobie dungeony w pojedynke.

Terios odpada

DivineWorld

Invoria odpada , WoM2 też nie bardzo , wolałbym only PL a nie EU

No to Tiveria tak jak Ci pisalem... Raczej takich serverow nie ma.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Spora liczba ludzi online, dobry balans tj. exp, pvp, drop itp, typ serwera obojętnie jaki by nie był, liczy się tylko stabilność, zaintersowanie administracji,
Dodatkowe Info: Brak 6/7b, itemy z IS dostępne w grze
Nagroda za pomoc:Lubię to!, 5 w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Spora liczba ludzi online, dobry balans tj. exp, pvp, drop itp, typ serwera obojętnie jaki by nie był, liczy się tylko stabilność, zaintersowanie administracji,

WoM2 lub Invoria (hard lub easy/med) :P

Ironiczny

LEGACY

Znawca
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: w miarę dużej ilości graczy
Dodatkowe Info: Server najlepiej jakby był easy ewentualnie medium i żeby dało radę coś na nim zarobić sprzedając yangi na allegro.
Nagroda za pomoc: Lubię to!, 5 w profilu

Opublikowano

Dodatkowe Info: Server najlepiej jakby był easy ewentualnie medium i żeby dało radę coś na nim zarobić sprzedając yangi na allegro.

Invoria

...................\/...................

Pasjonat
Opublikowano

Invoria/Vesteris

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: hard ew medium/hard blizej hard + duzo ludzi 

Dodatkowe info: nic wiecej

Nagroda za pomoc: +, 5 w profilu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...