Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium bądź Medium/Easy, dużo ludziiiii! :D
Dodatkowe Info: Żeby nie było na**bane nowości, bo mnie to wku**ia xD
Nagroda za pomoc: Like

Take it easy my friend

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Netmetin, tak jak w sygnie masz xD

Ewentualnie DivineWorld pasuje w sumie to opisu.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium/hard bez zbędnych petów, dungeonów itp lub serwer pvp podobny do diamondmt2 z dużą ilością graczy
Dodatkowe Info: szukam serwera podobnego do ravii s1, balmory s1, cradosmt2?
Nagroda za pomoc: 10 like

Opublikowano

Witam, 

postanowiłem zagrać na jakimś privku najlepiej medium/easy lub easy. Chciałbym aby ten serwer był nowy dopiero otworzony lub dopiero będzie.. nie wiem jak stoją privki mało na nich grałem i mało o nich wiem. Teraz zauważyłem 2x nowo powstające serwery Invoria i Laneris, który według was wybralibyście ? i dlaczego? może są oprócz tych jakieś inne serwery godne polecenia? oczywiście polskie :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium/hard bez zbędnych petów, dungeonów itp lub serwer pvp podobny do diamondmt2 z dużą ilością graczy

Dodatkowe Info: szukam serwera podobnego do ravii s1, balmory s1, cradosmt2?

Nagroda za pomoc: 10 like

Reaktywacja Tiverii nie długo startuje ( brak dungeonów, petów )  warto zaczekać :)

Graczy też myśle że będzie dużo, z racji tego ze jest sporo zainteresowanych

Opublikowano

@PanGałganek a co sądzisz o balmora s2? Dużo gra tam osób?

Na Balmora nigdy nie grałem, za dużo tam przekrętów było, choć teraz nie wiadomo czy ich dalej nie ma.

Takie servery warto sobie odpuścić 

Opublikowano

Mam dylemat panowie, który serwer ma lepszą przyszłość, który jest lepszy Waszym zdaniem -> Netmetin.pl VS Terios.pl 

Oba są dobre

Jedyny problem z Teriosem jest taki, że często sa lagi na serverze

Opublikowano

Dreikon.pl albo DivineWorld

Dreikon nie za bardzo mi się widzi, jakoś mi do gustu nie przypadł i tyle.

Netmetin, tak jak w sygnie masz xD

Ewentualnie DivineWorld pasuje w sumie to opisu.

NetMetin odpuściłem, po tym jak zje**ny był start, no i wiadomo, ta topka nie fair była, bo oni niby sobie grali z*********e i wbijali, a inni się zalogować nie mogli. Sygnę zmienię xD DivineWorld'a też ograłem, przyjemnie się gra, może powrócę tam.

Może jakieś inne propozycje ? :)

Take it easy my friend

Opublikowano

tylko terios

Mam dylemat panowie, który serwer ma lepszą przyszłość, który jest lepszy Waszym zdaniem -> Netmetin.pl VS Terios.pl 

terios, netmetin nie ma przyszłości.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Servie easy/medium, nie oszukujmy się mam wakacje i zagrałbym trochę dla funny, server nie dłużej niż 2miesiące, żebym daggerem ogarniał wszystko solo najlepiej bez buffa,graczy minimum+300

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:Like

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Servie easy/medium, nie oszukujmy się mam wakacje i zagrałbym trochę dla funny, server nie dłużej niż 2miesiące, żebym daggerem ogarniał wszystko solo najlepiej bez buffa,graczy minimum+300

Dodatkowe Info:

Terios

Opublikowano

Witam, 

postanowiłem zagrać na jakimś privku najlepiej medium/easy lub easy. Chciałbym aby ten serwer był nowy dopiero otworzony lub dopiero będzie.. nie wiem jak stoją privki mało na nich grałem i mało o nich wiem. Teraz zauważyłem 2x nowo powstające serwery Invoria i Laneris, który według was wybralibyście ? i dlaczego? może są oprócz tych jakieś inne serwery godne polecenia? oczywiście polskie :)

Invoria - stabilność i dobry technik. Jak był laneris s1 to administracji tam nie było :v Ale można było sobie na bocie wszystko robić .

Netmetin przyszłości nie ma, teriosa stworzył Lourt, więc może skończyć jak crados (hajs się skończy to serwer też).

Dodatkowe Info:

Invoria startuje 31, wszystkie dungeony solo się robi, więc daggerem na lajcie.

tenor.gif

Opublikowano

Witam wszystkich, poszukuję:

Typ serwera: Hard

Dodatkowie info: Serwer musi być nowy, najlepiej jak będzie dopiero startował, 

Niby Tiveria ma startować.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: EASY / MEDIUM

Dodatkowe Info: Dużo graczy :) nie jakiś stary serwer tylko tak kilku miesięczny max

2863366318.png

Opublikowano

Dodatkowe Info: Dużo graczy :) nie jakiś stary serwer tylko tak kilku miesięczny max

Netmetin polecam :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Terios

Opublikowano

Niedługo startuje S2 Laneris i Invoria S1

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szukam serwera, na którym expi się łatwo, 200-400%, ale który ma max 120 (ew.150) leveli. Zależy mi również, aby był to oldschool'owy serwer, tj. bez żadnych wyimaginowanych setów broni i zbroi, standardowe ulepy, wiecie o co chodzi.
Dodatkowe Info: Dzisiaj natknąłem się na niemiecki serwer - World Of Perfection, bardzo mi się spodobał, ale oczywiście jak coś znalazłem to OFF
Nagroda za pomoc: lajki ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy,max Lv 250 a nawet wyzszy,latwy exp i drop,system petow,kostiumy itp.
Dodatkowe Info: Fajnie by bylo jakby grało powyzej 700/800 osob.
Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szukam serwera, na którym expi się łatwo, 200-400%, ale który ma max 120 (ew.150) leveli. Zależy mi również, aby był to oldschool'owy serwer, tj. bez żadnych wyimaginowanych setów broni i zbroi, standardowe ulepy, wiecie o co chodzi.

Dodatkowe Info: Dzisiaj natknąłem się na niemiecki serwer - World Of Perfection, bardzo mi się spodobał, ale oczywiście jak coś znalazłem to OFF

Nagroda za pomoc: lajki ;)

oldschool, ze 105 to shiro2

Zależy mi najbardziej na: Easy,max Lv 250 a nawet wyzszy,latwy exp i drop,system petow,kostiumy itp.

Dodatkowe Info: Fajnie by bylo jakby grało powyzej 700/800 osob.

Nagroda za pomoc: Lajk

terios

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...