Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Easy,max Lv 250 a nawet wyzszy,latwy exp i drop,system petow,kostiumy itp.

Dodatkowe Info: Fajnie by bylo jakby grało powyzej 700/800 osob.

Nagroda za pomoc: Lajk

Netmetin  max lvl 260

Opublikowano

Grałem na Teriosie z tydzień i exp/drop nie jest wcale latwy:) Nie mam czasu siedziec przed kompem 24/7 i expic..

teraz akurat zepsuło im się coś z expem, po dzisiejszej przerwie ma być git.

195 lvl wbija się w 3 dni... więc nie wiem czy taki trudny wg ciebie

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym zarobku, tanim eq.
Dodatkowe Info: Musi być to global (nie metin2.sg)
Nagroda za pomoc:Limit

Opublikowano

Zależy mi najbardziej namedium/hard dużo dandżeonów nie tylko na wysoki lvl 600+ osób nowych mapach i ciekawe dropy z metinów itp system kostiumów, petów, runy 
Dodatkowe Info:  tylko nie Vesteris ;3 najlepiej stabilny 
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nie mogę się zdecydować, który serwer jest bardziej dopracowany i pewny oraz chciałbym w miarę łatwo wbijać kolejne poziomy.
Dodatkowe Info: Laneris s2 czy Invoria Rework?
Nagroda za pomoc: Limit + 5* w profilu.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nie mogę się zdecydować, który serwer jest bardziej dopracowany i pewny oraz chciałbym w miarę łatwo wbijać kolejne poziomy.

Wydaje mi się że Invoria 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Starym metinie typu: Elite, Diamond. Stabilny serwer ludzi +400
Dodatkowe Info: Interesują mnie stare zbroje, bronie, eq / stary wygląd skili / na dobre bony musi się poczekać ;) ( stary wygląd skili to taki jak na pl'u, a nie jakieś czerwone aury miecza ), ( stare zbroje, bronie,eq, czyli to co na pl'u i pare hw/mieczy, które już dawno zostały dodane na priv, nie chce jakiś chorych broni z wyglądu )
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Starym metinie typu: Elite, Diamond. Stabilny serwer ludzi +400

Dodatkowe Info: Interesują mnie stare zbroje, bronie, eq / stary wygląd skili / na dobre bony musi się poczekać ;) ( stary wygląd skili to taki jak na pl'u, a nie jakieś czerwone aury miecza ), ( stare zbroje, bronie,eq, czyli to co na pl'u i pare hw/mieczy, które już dawno zostały dodane na priv, nie chce jakiś chorych broni z wyglądu )

divineworld

Opublikowano

­

Invoria. Na poprzednim lanerisie od początku serwera masz bugi i balans, który dalej nie jest ogarnięty, mimo tego, że stoi już z 9 miesięcy.

Invoria s1 stała 2 lata.

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer typu medium/hard ale bardziej hard co o zmianki i dodania ciezko :)
Dodatkowe Info: Odpadaja serwery:Ravia s1/s2,Balmora,Armenius,Vesteris

Nagroda za pomoc: Limit + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer typu medium/hard cos podobnego jak ravia
Dodatkowe Info: Jakis nowszy serwer, nie te znane i na tych co juz pelno max lvli (jezeli ktos moze mnie informowac na pw o startach nowych serverow to bedzie wspaniale)

Nagroda za pomoc:  Like + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Taki sam priv ( ewentualnie trochę inny - jakieś dodatki ) jak: EliteMT2, DiamondMT2
Dodatkowe Info: Tylko typ starego Elite i Diamonda...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Taki sam priv ( ewentualnie trochę inny - jakieś dodatki ) jak: EliteMT2, DiamondMT2

Dodatkowe Info: Tylko typ starego Elite i Diamonda...

No to DivineWorld :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szukam serwera, na którym expi się łatwo, 200-400%, ale który ma max 120 (ew.150) leveli. Zależy mi również, aby był to oldschool'owy serwer, tj. bez żadnych wyimaginowanych setów broni i zbroi, standardowe ulepy, wiecie o co chodzi.

Dodatkowe Info: Dzisiaj natknąłem się na niemiecki serwer - World Of Perfection, bardzo mi się spodobał, ale oczywiście jak coś znalazłem to OFF

Nagroda za pomoc: lajki ;)

W tym tyg. startuje tiveria. Bronie max 80lv; zbroję niebianki. Jest to hard.

Zależy mi najbardziej na: Serwer typu medium/hard ale bardziej hard co o zmianki i dodania ciezko :)

Dodatkowe Info: Odpadaja serwery:Ravia s1/s2,Balmora,Armenius,Vesteris

Nagroda za pomoc: Limit + 5* w profilu

Ma niebawem startować tiveria. Dobry hard bez zbędnych setów (tylko bronie 80lv i niebiańskie stalki).
Opublikowano

Dalej ten Divine... przecież to nie ma za dużo wspólnego z tym czego szukam

To w takim razie postaraj sie opisac server bardziej, anizeli "taki jak elite albo dragon". Nie gralem na nich, kojarze elite i z moich wspomnien jedynie divine do niego pasuje. Opisz wiecej czego szukasz to Ci pomoge....

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo szybki exp, łatwy drop, ludzi 400+
Dodatkowe Info: może to być serwer nowy, ulepszacze łatwo dostępne, zbalansowane klasy, serwer easy, easy/pvp, easy, 4 fun itp. Nie chce żadnych medium itp. Coś w podobie do Argentus, lecz żadnych Xenoxów itd.
Nagroda za pomoc: Dogadamy się:), ale na pewno Limit :) 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo szybki exp, łatwy drop, ludzi 400+

Dodatkowe Info: może to być serwer nowy, ulepszacze łatwo dostępne, zbalansowane klasy, serwer easy, easy/pvp, easy, 4 fun itp. Nie chce żadnych medium itp. Coś w podobie do Argentus, lecz żadnych Xenoxów itd.

Nagroda za pomoc: Dogadamy się :), ale na pewno Limit :) 

Terios / Tantical / Netmetin

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium/easy pvp bez bonów 6/7
Dodatkowe Info: coś na podobe diamondmt2
Nagroda za pomoc: like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...