Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Bufach szamana około 300 int (buffy 100%)

Dodatkowe Info:Serwer easy, mogą być stalki itd u NPC ale nie muszą :D Na iMetin można było wbić szamanowi 100% buff ale dopiero na +200 lvl inwestując w is.

Nagroda za pomoc:Lajki! :D Z góry dziękuje

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Bufach szamana około 300 int (buffy 100%)

Dodatkowe Info:Serwer easy, mogą być stalki itd u NPC ale nie muszą :D Na iMetin można było wbić szamanowi 100% buff ale dopiero na +200 lvl inwestując w is.

Nagroda za pomoc:Lajki! :D Z góry dziękuje

Na divine powinienes tyle wyciagnac w sumie... A jesli nie to bliska temu liczbe.

W sumie masz rację. Boję się tylko ze z moim zapałem do gry zanim tam coś zrobię będzie już wypalone ten serwer tym bardziej ze już trochę stoi. Btw miło ze ktoś chociaż rozumie jakiego serwera szukam ;) poczekam na tiverie A jeśli nie wypali to polecę na imetin s2 o ile 6/7 nie będzie tylko w is. Swoją drogą. Wiesz jak to będzie będzie 6/7 na imetinie?

Nie wiem, zapewne w ISie skoro ma sie nei roznic niczym od s1 :P Nie mniej jesli o WoM chodzi to server stoi 2 lata i od dluzszego czasu ejst nim takie samo, niemalajce zainteresowanie. A wrecz rzeklbym, ze wzroslo. Bo rok temu bylo (wliczajac off shopy) ok 700 online, teraz (wliczajac off shopy) jest 2000 online. I to juz naprawde sporo czasu sie ta liczba utrzymuje. Warto zauwazyc ze reklamy maja bardzo rozne i w wielu krajach.

Tiveria 24 lipca, ale szczerze powiedziawszy nie oczekuje sukcesu, wejdzie setka czy dwie starych wyjadaczy a nowym graczom ten server nie przypadnie do gustu.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4FUN PVP

Dodatkowe Info: Szukam serwera PVP typu 4Death.pl 

Nagroda za pomoc:+

Tantical2.pl

Opublikowano

Na divine powinienes tyle wyciagnac w sumie... A jesli nie to bliska temu liczbe.

Nie wiem, zapewne w ISie skoro ma sie nei roznic niczym od s1 :P Nie mniej jesli o WoM chodzi to server stoi 2 lata i od dluzszego czasu ejst nim takie samo, niemalajce zainteresowanie. A wrecz rzeklbym, ze wzroslo. Bo rok temu bylo (wliczajac off shopy) ok 700 online, teraz (wliczajac off shopy) jest 2000 online. I to juz naprawde sporo czasu sie ta liczba utrzymuje. Warto zauwazyc ze reklamy maja bardzo rozne i w wielu krajach.

Tiveria 24 lipca, ale szczerze powiedziawszy nie oczekuje sukcesu, wejdzie setka czy dwie starych wyjadaczy a nowym graczom ten server nie przypadnie do gustu.

Hmm no to czekam do powrotu tych starych serwerów zobaczę co i jak się tam klei u nich A jak nic to ide na wom; ) dZięki za poświęcony mi czas ;)
18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer podobny albo taki sam jak Moyes.pl

Dodatkowe Info: -

Nagroda za pomoc: limit lajk ;>

Vesteris

Opublikowano

Vesteris

Moyes to byl easy a Ty mu polecasz vesteris? :O Genialne...

Zależy mi najbardziej na: serwer podobny albo taki sam jak Moyes.pl

Dodatkowe Info: -

Nagroda za pomoc: limit lajk ;>

Ciezko o server w tym stylu, ale z takich easy/medów to moze Dreikon, Terios, DivineWorld..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim expie łatwym robieniu eq 

Dodatkowe Info: Grałem na arianei teriosie tevi divine ;)

Nagroda za pomoc: Lajk

Argentus.pl

Opublikowano

Moyes to byl easy a Ty mu polecasz vesteris? :O Genialne...

Ciezko o server w tym stylu, ale z takich easy/medów to moze Dreikon, Terios, DivineWorld..

o k***a, mi się z mories pojebało xD

w tym przypadku to polecam tylko Teriosa.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:powolnym wbijaniu poziomu, szybkim zrobieniu eq, sporej liczbie graczy online
Dodatkowe Info:grałem na tevia, serwer zbyt prosty :P
Nagroda za pomoc:upojna noc we dwoje
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:powolnym wbijaniu poziomu, szybkim zrobieniu eq, sporej liczbie graczy online

Terios?

Opublikowano

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: musi na nim gracz duzo ludzi,
Dodatkowe Info:  ogolnie chodzi mi o serwer gdzie gra najwiecej ludzi, obojetnie jaki serwer, podajcie kilka propozycji i ile ok. luda gra ;)
Nagroda za pomoc: limit like

Opublikowano

Dodatkowe Info:  ogolnie chodzi mi o serwer gdzie gra najwiecej ludzi, obojetnie jaki serwer, podajcie kilka propozycji i ile ok. luda gra ;)

WoM2 - z shopami do 2k GRACZY (nie postaci zalogowanych)

Terios - cos pod 3k, jesli dobrze pamietam

Vesteris - ponad 1k

DivineWorld - około 1k.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Brak ulepszania kd,żeby nie było hardkorów w zdobyciu eq,łatwy drop ulep.A ! i żeby to nie był Amarena ! I oczywiście żeby grało dość dużo ludzi

Dodatkowe Info:Grałem na eloth,temida-najdłużej ;)

Nagroda za pomoc:1 osoba więcej na serwerze i +1

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Brak ulepszania kd,żeby nie było hardkorów w zdobyciu eq,łatwy drop ulep.A ! i żeby to nie był Amarena ! I oczywiście żeby grało dość dużo ludzi
Dodatkowe Info:Grałem na eloth,temida-najdłużej ;)
Nagroda za pomoc:1 osoba więcej na serwerze i +1

no niby ulepsza się kd, ale i się dropi maksymlny +, to polecam Terios

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: duża ilość graczy, easy/medium, stary klimat metina - walka o bossy, spoty, dużo wojen gildii i żeby zrobienie perf eq nie zajmowało 20 min, tylko żeby się z tym męczyło :)

Dodatkowe Info: ŻADEN TERIOS, VIRTUAL :)

Nagroda za pomoc: nie wiem co zaoferować, wiec niech będzie lajk :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: duża ilość graczy, easy/medium, stary klimat metina - walka o bossy, spoty, dużo wojen gildii i żeby zrobienie perf eq nie zajmowało 20 min, tylko żeby się z tym męczyło :)
Dodatkowe Info: ŻADEN TERIOS, VIRTUAL :)
Nagroda za pomoc: nie wiem co zaoferować, wiec niech będzie lajk :)

DivineWorld :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Grałem na nich i mi nie pasują ... Jakiegoś lepszego serwera szukam

Spróbuj na vesteris.

Określiłem swoje wymagania trochę lepiej tym razem :D

Zależy mi najbardziej na: Medium ew. Hard

Dodatkowe Info: Sporo graczy, administracja interesuje się serwerem, Nie ma żadnych bonów 6/7 na klasy, lecz wom2 odpada, może być coś w stylu starej balmory oraz aby serwer nie był zbyt stary - jeżeli istnieje takowy to proszę o podanie nazwy :)

Nagroda za pomoc: Lajki

Vesteris

Zależy mi najbardziej na: Klasyku (max lvl 110, żadnych pierdół typu alchemia, etc., ewentualnie pety) WoM2 odpada

Dodatkowe Info: Medium/hard

Nagroda za pomoc: iPhone 6+

Vesteris.pl

Zależy mi najbardziej na: duża ilość graczy, easy/medium, stary klimat metina - walka o bossy, spoty, dużo wojen gildii i żeby zrobienie perf eq nie zajmowało 20 min, tylko żeby się z tym męczyło :)

Dodatkowe Info: ŻADEN TERIOS, VIRTUAL :)

Nagroda za pomoc: nie wiem co zaoferować, wiec niech będzie lajk :)

Zdecydowanie vesteris.pl
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: W miarę dużo ludzi żeby był runiczny miecz brak 6-7 bonu i bardzo dobry drop może być zagraniczny

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa na priv.Amarena odpada

Nagroda za pomoc: Lajk i 1 osoba więcej na serwerze ;)
Opublikowano

@Regius

CurioS chce easy/med a Ty vesteris polecasz..? idz gdzie indziej pospamuj tym swoim vesterisem a nie tutaj...

Napisał easy/medium a vesteris to medium. Zależy mu, żeby eq wymagało czasu a nie 20min. Również bije się tam bossy. Wię, że tak powiem ogarnij co piszesz.
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:W miare duzej ilosci ciekawych misji, serwer moze byc podobny do Arianea gralem na nim i przypadl mi do gustu, moze tez byc jakis latwiejszy medium

Dodatkowe Info:DUZO GRACZY cos ok. 1k

Nagroda za pomoc:Co tam chceta napisz w kom./b]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...