Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: PL

Dodatkowe Info: jak teraz wyglada sytuacja na PLu, opłaca sie wrocc?

Nagroda za pomoc: lajk

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: PL

Dodatkowe Info: jak teraz wyglada sytuacja na PLu, opłaca sie wrocc?

Nagroda za pomoc: lajk

W sumie nie wiem czy to odpowiedni temat, ale...

Srednio sie oplaca. Jak to na PLu - servery pay2win. Jak masz kase, ktora chcesz wydac na gre to sie wybijesz, sporo ludzi odeszlo, dodaja ciagle slabe nowosci, jesli tak to nazwac moge. Jak dla mnie to na PL nie oplaca sie grac juz od ladnych paru lat.. :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze EASY
Dodatkowe Info: Poszukuje serwera do zabawy, żeby szybko wbić lv i eq
Nagroda za pomoc: lajk 

Opublikowano

Spróbuj na iMetinie s2. ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Odlschoolowy serwer z czasów 2k8/2k9 bez jakiś skomplikowanych systemów ulepszeń, eliksirów itp.

Dodatkowe Info:Typu EASY/4fun

Nagroda za pomoc:Lajk

Opublikowano

Spróbuj na iMetinie s2. ;)

Ktory padl zaraz po starcie? :P

DivineWorld 

Zależy mi najbardziej na:Odlschoolowy serwer z czasów 2k8/2k9 bez jakiś skomplikowanych systemów ulepszeń, eliksirów itp.

Dodatkowe Info:Typu EASY/4fun

Nagroda za pomoc:Lajk

Rowniez DivineWorld, bo jest to ten sam server, co kilka lat temu. Dokladnie - bez eliksirow, petow, kostiumow, systemow energii czy run.. Stary, dobry metin.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze jak PL (125 lv max, nie ma jakis nowych broni ,petów itp) Dropienie eq i je robienie easy/medium, expienie medium. Najfaniej by było jakby nie trzeba było mieć żadnych ulepszaczy do robienia rzeczy, ale nie koniecznie (jak ulepszacze będą tanie albo bardzo łatwo będzie je wydropić to k). FMs czy RIB też muszą być raczej łatwo dostępne. Bodzio, zmianki itp. także  :)
Dodatkowe Info: Na serwerze  musi grać dużo ludzi, .U npc żeby było tak jak na pl.FMS/RIB i inne bronie dropiły z bossów itp.Ważne też aby KU by można dropić z metkach a nie u npc . PELERYNKI MĘSTWA MUSZĄ BYĆ BAAARDZO ŁATWO DOSTĘPNE!!!l

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze jak PL (125 lv max, nie ma jakis nowych broni ,petów itp) Dropienie eq i je robienie easy/medium, expienie medium. Najfaniej by było jakby nie trzeba było mieć żadnych ulepszaczy do robienia rzeczy, ale nie koniecznie (jak ulepszacze będą tanie albo bardzo łatwo będzie je wydropić to k). FMs czy RIB też muszą być raczej łatwo dostępne. Bodzio, zmianki itp. także  :)

Dodatkowe Info: Na serwerze  musi grać dużo ludzi, .U npc żeby było tak jak na pl.FMS/RIB i inne bronie dropiły z bossów itp.Ważne też aby KU by można dropić z metkach a nie u npc . PELERYNKI MĘSTWA MUSZĄ BYĆ BAAARDZO ŁATWO DOSTĘPNE!!!l

Polecam Vesteris, chociaż nie wiem jak tam z lvl jest, grałem na 1 odsłonie i było ok 2k osób. Teraz utrzymuje się ok 500-800. myślę że to dobry wynik.

Santeria tego nie polecam, bugi, przekręty z resztą serwer chyba już upadł, albo upada.

Opublikowano

Szczerze? Nie ma takiego servera. Powaznie. Musisz sie zdecydowac albo na easy/medium albo na hard/medium, bo mieszanki w ktorej bardzo latwo robi sie eq, srednio expi i czyta ku dropniete z metka... No nie ma.

UP polecil Ci vesteris, ale to hard/medium, ku sie dropi, pele sie zdobywa, zmianki sie dropi,, do eq normalnie ulepszacze potrzebne, fms czy rib dropi, lvl za szybko nie leci. Jedynie z liczba graczy sie pomylil, bo jest grubo ponad 1k. Dodatkowo sa tutaj pety, kostiumy, fryzy a i jeszcze z tego co widzialem ma wejsc jakis system szarf...

Moim zdaniem powinienes zaczekac na Tiverie - tam zmianki beda u handlarza, fms czy rib tez, jedyny minus - KU i kamole rowniez sa u handlarki. Ale reszta zgadza sie z Twoim opisem.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbiciu lvla i PVP 
Dodatkowe Info: Nigdy w metina nie grałem zależy mi na pokierowaniu mnie jak grac i kim grac
Nagroda za pomoc:Lajk?

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Terios lub Xenox.

Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbiciu lvla i PVP 
Dodatkowe Info: Nigdy w metina nie grałem zależy mi na pokierowaniu mnie jak grac i kim grac
Nagroda za pomoc:Lajk?

Terios lub Xenox, a co do info to co chcesz wiedzieć? :D

Opublikowano

Terios lub Xenox.

Terios lub Xenox, a co do info to co chcesz wiedzieć? :D

Jaka postać do PK i do PVE? Czy istnieją w mietinie takie rzeczy jak raidy?Jestem człowiekiem który grał i gra w WoWa więc nie wiem za wiele o metinie

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Głównie na online i na serwerze gdzie jest jakby to powiedzieć... "droga" w sensie żeby serwer nie polegał tylko na eq pvp/exp w postaci full abs full hp i full na ludzi w tym z odpałami ma się 100% na szycie i krytyki. wolałbym coś jak np na Virtualu gdzie możesz iść postacią pod hity / skille, zrobić ją bardziej pod dmg czy wytrzymałość dzięki 6/7 bonowi, ogółem zagrać gdzieś gdzie będę mógł jakoś wyróżnić swoją postać od innych a nie tylko zdobyć lvl i eq które niczym się nie różni.
Dodatkowe Info: Najbliższy temu opisu byłu Elitemt2 / dragonmt2 ewentualnie Virtual. (Imetin przez 6/7 bon tylko w IS mi nie pasuje) Minimum 800+ online  (Virtual odpada) mile widziany świeży serwer.
Nagroda za pomoc: łapki? hmm nwm :D

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jakiś dobry serwer easy, ale taki easy easy ... nie coś typu Xenox czy Argentus jakieś śmiecie.. potrzebny mi dobry stabilny zaludniony serwer Easy..
Dodatkowe Info: Nie ma ;d
Nagroda za pomoc: Pomyślimy :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Głównie na online i na serwerze gdzie jest jakby to powiedzieć... "droga" w sensie żeby serwer nie polegał tylko na eq pvp/exp w postaci full abs full hp i full na ludzi w tym z odpałami ma się 100% na szycie i krytyki. wolałbym coś jak np na Virtualu gdzie możesz iść postacią pod hity / skille, zrobić ją bardziej pod dmg czy wytrzymałość dzięki 6/7 bonowi, ogółem zagrać gdzieś gdzie będę mógł jakoś wyróżnić swoją postać od innych a nie tylko zdobyć lvl i eq które niczym się nie różni.

Dodatkowe Info: Najbliższy temu opisu byłu Elitemt2 / dragonmt2 ewentualnie Virtual. (Imetin przez 6/7 bon tylko w IS mi nie pasuje) Minimum 800+ online  (Virtual odpada) mile widziany świeży serwer.

Nagroda za pomoc: łapki? hmm nwm :D

Hmm rozumiem ze chodzi Ci o server pokroju easy.

Zatem DivineWorld bedzie idealny. Tam co prawda 6/7 klasowych nie ma, ale bronie robi sie z broni na 75 a w kolczykach od 180 mozna wbic sr/umki. Zatem wlasnie robisz postac pod hity badz pod skille. Kazda postac ma swoj urok w pvp i jest dobra na swoj sposob, powinno Ci sie spodobac :)

Chyba, ze skusilbys sie na harda. WoM2 - idealny, bo tutaj ciezko o eq i o zmianki (szkaty bossow / is), dzieki czemu eq z dobrymi bonusami jest na wage zlota, a co za tym idzie rowneiz nie bedzie rownosci bo nikt tu nie ma full abs itd, polecam.

Zależy mi najbardziej na: Jakiś dobry serwer easy, ale taki easy easy ... nie coś typu Xenox czy Argentus jakieś śmiecie.. potrzebny mi dobry stabilny zaludniony serwer Easy..

Dodatkowe Info: Nie ma ;d

Nagroda za pomoc: Pomyślimy :D

Terios badz DiwineWorld, malo szczegolow podales :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Klasyku (max lvl 110, żadnych pierdół typu alchemia, etc., ewentualnie pety) WoM2 odpada
Dodatkowe Info: Medium/hard
Nagroda za pomoc: iPhone 6+

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Klasyku (max lvl 110, żadnych pierdół typu alchemia, etc., ewentualnie pety) WoM2 odpada

Dodatkowe Info: Medium/hard

Nagroda za pomoc: iPhone 6+

Tiveria 24 lipca ;)

Kiedy wysylka iphona?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Hmm rozumiem ze chodzi Ci o server pokroju easy.

Zatem DivineWorld bedzie idealny. Tam co prawda 6/7 klasowych nie ma, ale bronie robi sie z broni na 75 a w kolczykach od 180 mozna wbic sr/umki. Zatem wlasnie robisz postac pod hity badz pod skille. Kazda postac ma swoj urok w pvp i jest dobra na swoj sposob, powinno Ci sie spodobac :)

Chyba, ze skusilbys sie na harda. WoM2 - idealny, bo tutaj ciezko o eq i o zmianki (szkaty bossow / is), dzieki czemu eq z dobrymi bonusami jest na wage zlota, a co za tym idzie rowneiz nie bedzie rownosci bo nikt tu nie ma full abs itd, polecam.

Terios badz DiwineWorld, malo szczegolow podales :)

szczerze Ci powiem ze divine jest dla mnie taki 5/10. Nie jest zły Ale szczególnie mnie nie wciąga. Natomiast wom jest wręcz idealny pod względem trudności robienia eq i tego co jest do roboty Ale nie mam już czasu za bardzo na taki serwer. Exp jest zdecydowanie za wolny dlatego hardow nie chce ;/ ew medium. Znalazlbys coś jeszcze??
Opublikowano

szczerze Ci powiem ze divine jest dla mnie taki 5/10. Nie jest zły Ale szczególnie mnie nie wciąga. Natomiast wom jest wręcz idealny pod względem trudności robienia eq i tego co jest do roboty Ale nie mam już czasu za bardzo na taki serwer. Exp jest zdecydowanie za wolny dlatego hardow nie chce ;/ ew medium. Znalazlbys coś jeszcze??

No z medium/easy obecnie tego typu, ze faktycznie nei ma rownsoci klas to tylko Divine. Tak to to kazdy server opiera sie na tym samym - zrobic identyczne eq i czekac kto peirwszy walnie kryta zeby wygrac pvp.

Ewentualnie Virtual, bo tam tez jest z tym eq bardzo roznie i ciezko zdobyc "wszystko", natomiast osobiscie startu tam od zera bym Ci nei polecil, ale jesli chcesz sprobowac mozesz.

Co do WoM2 - nie rozumiem czemu ludzie mowia, ze nei maja czasu na hardy. A co to za roznica? zamiast 30 lvli wbijesz 3 lvle, zamiast zrobic 5 setow eq zrobisz sobie porzadne na swjo lvl w tym czamym czasie. W tym tez czasie co wbilbys na womie nie wiem 90 lvl, skille P i dobre eq zagrasz na 5 roznych easy bez wiekszej satysfakcji. Stary, jak server sie podoba to nie ma co marudzic tylko wbijac i grac, ja tez tam grywalem / grywam godzinke czy dwie dziennie ale cieszy mnie to ... :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No z medium/easy obecnie tego typu, ze faktycznie nei ma rownsoci klas to tylko Divine. Tak to to kazdy server opiera sie na tym samym - zrobic identyczne eq i czekac kto peirwszy walnie kryta zeby wygrac pvp.

Ewentualnie Virtual, bo tam tez jest z tym eq bardzo roznie i ciezko zdobyc "wszystko", natomiast osobiscie startu tam od zera bym Ci nei polecil, ale jesli chcesz sprobowac mozesz.

Co do WoM2 - nie rozumiem czemu ludzie mowia, ze nei maja czasu na hardy. A co to za roznica? zamiast 30 lvli wbijesz 3 lvle, zamiast zrobic 5 setow eq zrobisz sobie porzadne na swjo lvl w tym czamym czasie. W tym tez czasie co wbilbys na womie nie wiem 90 lvl, skille P i dobre eq zagrasz na 5 roznych easy bez wiekszej satysfakcji. Stary, jak server sie podoba to nie ma co marudzic tylko wbijac i grac, ja tez tam grywalem / grywam godzinke czy dwie dziennie ale cieszy mnie to ... :)

W sumie masz rację. Boję się tylko ze z moim zapałem do gry zanim tam coś zrobię będzie już wypalone ten serwer tym bardziej ze już trochę stoi. Btw miło ze ktoś chociaż rozumie jakiego serwera szukam ;) poczekam na tiverie A jeśli nie wypali to polecę na imetin s2 o ile 6/7 nie będzie tylko w is. Swoją drogą. Wiesz jak to będzie będzie 6/7 na imetinie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...