Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin S2 [Dedyk] [Easy]

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer polecam !. 

Szkoda tylko,że 6/7 na klasy jest,ale co zrobić...

Jeżeli 6/7 na klasy ci przeszkadza to wypier... to właśnie jest imetin 6/7 na klasy i ded po 2 skillach xD 

imetin_logo.png

Opublikowano

Mogliście dać dziś start 00:00 bo obiecaliście i jutro i tak by wbiło w c**j wiary. 

Każdy czekał na dziś a tutaj tylko klienta beka.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Tak wam trudno było napisać wczesniej? Pól dnia na ts i 0 info dajecie że start przesuniecie,ludzie siedzą na ts do 23 a dopiero teraz info że jutro...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Czy na serwerze Dagger/BM będą coś wart w pvp ? 

Czytałem kom pod poprzednią prezentacją że wp kładzie wszystkich nawet sam wojny wygrywa BM to gówno tak jak Dagger itp... 

ktoś powie jak tu będzie z balansem ?

PS: gdzie klient z mega ? z tego gówna będzie mi sie pobierać 4h a z mega mam z 10 min :P 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Serwer się dobrze prezentuje i chętnie zawitam, bo na 1 odsłonie nie grałem bo nie lubię serwerów co już trochę stoją :)

PS. W systemie ulepszeń nie widzę epickiego biżu, tylko helm/zbroja/miecz, czy tak też będzie na serwerze?

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Mogliście dać dziś start 00:00 bo obiecaliście i jutro i tak by wbiło w c**j wiary. 

Każdy czekał na dziś a tutaj tylko klienta beka.

Asfen ty agencie jak ty nawet 100 nie wbijesz i wyjdziesz bo za ciężko i za nudno  xD .

Serwer jak najbardziej polecam :).

Opublikowano

Start został opóźniony ponieważ zacząłem dostawać nawet SMSy, że nie każdy zdąży pobrać clienta.

Niepobrany client = zajęty nick i nierówne szanse, dlatego postanowiliśmy odpalić logowanie dzień później.

Wszystko jest już gotowe i czeka na graczy, postanowiliśmy dać równą szansę każdemu z nich :)

PS. Jak serwer wystartuje, wstawię wyniki konkursu z zapowiedzi. Z uwagi na to, że mega aktywnie braliście udział w dyskusjach, nagród będzie sporo ;)

f.png

Opublikowano

Jeżeli 6/7 na klasy ci przeszkadza to wypier... to właśnie jest imetin 6/7 na klasy i ded po 2 skillach xD

Nie prawda bo mnie nie mogli położyć po 5 :D. Serwery z 6/7 może i swoje lata świetlne już przeżyły, ale to na nich serwery startowały (Pandora, Mexilia, Metin5) w latach 2010~2012 i to były serwery ! iMetin jest jedynym w swoim rodzaju. 

Start został opóźniony ponieważ zacząłem dostawać nawet SMSy, że nie każdy zdąży pobrać clienta.

Niepobrany client = zajęty nick i nierówne szanse, dlatego postanowiliśmy odpalić logowanie dzień później.

Wszystko jest już gotowe i czeka na graczy, postanowiliśmy dać równą szansę każdemu z nich :)

PS. Jak serwer wystartuje, wstawię wyniki konkursu z zapowiedzi. Z uwagi na to, że mega aktywnie braliście udział w dyskusjach, nagród będzie sporo ;)

Wszystko okej. A na temat balansu może coś powiesz ;P ?

Opublikowano

wstawcie klienta na normalny hosting, a nie daliście na swój ubogi, gdzie przy necie 30mb/s mam po 200kb...  wstawcie to na mega albo inny hosting 

Opublikowano

Czy na serwerze Dagger/BM będą coś wart w pvp ? 

Czytałem kom pod poprzednią prezentacją że wp kładzie wszystkich nawet sam wojny wygrywa BM to gówno tak jak Dagger itp... 

ktoś powie jak tu będzie z balansem ?

PS: gdzie klient z mega ? z tego gówna będzie mi sie pobierać 4h a z mega mam z 10 min :P

Dalej czekam na odp co z tym balansem...

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

SIemka daj info jak postacie zbalansowane bo nie ma czasu na popełnianie błedu w wyborze chara :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...